- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 439
Treba mi pomoc ne mogu da se snadjem,
Ovako, uzet je Armor+ u Americi, treba da ga donesem iz Cikaga do Beograda.
Gde da vidim KOLIKO ce me izaci shipping ovamo, kuciste je nekih 11kg izmereno.
I koji je telefon FedEx-a ovde ?....aj ovo cu nadjem sad samo gde da vidim koliko para je dostavka 11kg iz Cikaga do Beograda...
Hvala...
I da, DHL je valjda nesto skuplji ali i za njega bi imao isto pitanje, tj. kako da donesem sebi ovde kuciste, preko koga samo da nije preko 100e...valjda nece vise od ovoga !
I da, da stigne u 2008 znaci avionom...
E da i dimenzije su
600x245x625
sad na ovo treba dodati jos malo posto su ovo dimenzije kucista, nesto vidim isto za neku postu ne znam ni ja sta
da se gledaju i dimenzije i do 500mm je jedna a od 500mm druga "tarifa", "granica" sta vec...
Znaci ovo je verovatno 70cm visina, do 30cm sirina i oko 70cm duzina.
Ovako, uzet je Armor+ u Americi, treba da ga donesem iz Cikaga do Beograda.
Gde da vidim KOLIKO ce me izaci shipping ovamo, kuciste je nekih 11kg izmereno.
I koji je telefon FedEx-a ovde ?....aj ovo cu nadjem sad samo gde da vidim koliko para je dostavka 11kg iz Cikaga do Beograda...
Hvala...
I da, DHL je valjda nesto skuplji ali i za njega bi imao isto pitanje, tj. kako da donesem sebi ovde kuciste, preko koga samo da nije preko 100e...valjda nece vise od ovoga !
I da, da stigne u 2008 znaci avionom...
E da i dimenzije su
600x245x625
sad na ovo treba dodati jos malo posto su ovo dimenzije kucista, nesto vidim isto za neku postu ne znam ni ja sta
da se gledaju i dimenzije i do 500mm je jedna a od 500mm druga "tarifa", "granica" sta vec...
Znaci ovo je verovatno 70cm visina, do 30cm sirina i oko 70cm duzina.
Poslednja izmena: