Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam i pricao da se kopa dok je mali diff, samo sto su neki vidovnjaci suvise tvrdoglavi da poslusaju :d

Da mesec i po kopanja ftca na 12000 kh/s diff u proseku 70 :)

I ja sam kopao kad je diff bio mali sta mi znaci kad sam na sad na poslu i ne mogu da prodam. Jedino se nadam da cijena nece ici dole dok ne dodjem kuci.

I ja sam kopao kad je diff bio mali sta mi znaci kad sam na sad na poslu i ne mogu da prodam. Jedino se nadam da cijena nece ici dole dok ne dodjem kuci.

Cena ce mozda jos malo gore kako mi izgleda :)

edit: a diff ode ihaaaaaj...kada vec pricamo o uticaju cene na diff. i obrnuto :)

Poslednja izmena:
Pozdrav,skroz sam nov sto se tice ovih kripto valuta,ali dosta sam citao o tome i manje vise sam razumeo o cemu se radi. Treba mi vs savet i pomoc. Naime komp obar nemam da bih sam kopao,ali imam 150e dokonih para koje bih ulozio u ove coine posto sam primetio da imaju perspektivu u buducnosti. E sad kako ja mogu da kupim te coinse,koliko mogu da kupim kako da zaradim da preprodajem itd? Za pocetak bih preprodavao jedan deo jedan bih cuvao,ko zna mozda u buducnosti za godinu dve skoci cena pa da zaradim. Hvala

najbolje i najbrze od nekog sa foruma, imas pm

Zeljko, FTC je dogurao do granice od 0.5$... Gledas li sta moji masoni tamo rade? Pretpostavljam da tek sada neces da se kladis u onih 1000FTC-a :d
Nije 1$ bas ni blizu ali nije ni daleko. Nadam se da si me bar poslusao da ustekas neki coin.

eno fontas pumpa ftc, sad ce da vam leti perje :p

Fontas ‏@fontase 4m
A 330 BTC sell wall appeared just as I announced it... something fishy going on

izgleda je pump krenuo u rikverc ;)

Poslednja izmena:
Pa ti ako si siguran hajde da se opkladimo :d
Nije ovo trka na 100 metara nego maraton. 1$ pre nego sto ce da propadne. Ovo je trka zeca i kornjace ;)
Previse se ti uzdas u tog tvoj Fontajliju, ja sam ti rekao da tom coveku ne verujes ni rec iz najbolje namere.

Ako neko hoce da proda federa za kesh, hoce drugar da kupi

Prodadoh onu trecinu ftc sto je ostalo za 0.0006 ja prezadovoljan :)

Ja moram da cuvam, sta cu ako Zeljko bude hteo da se kladi? :D
Ne smem da prodam pre nego sto dogura do 1$. Znaci, jos nedelju ili dve ;)

Cek cek sta je bila tvrdnja, ti si rekao bese bice 1$ ? U po 500 ili 1000 komada?

hahaha pa nista ja tvrdim da je govance... nisam tvrdio da nece biti skokova pa jos zescih padova, evo sad sam kupio tonu PPC... i to je slicno govance ne na FTC nivou ali nista puno bolje ;)

Cuti tu, prvo prizivas propast a onda kupujes djavolje plodove :p

@Cacanin Posto je Zeljko prognozirao propast ftc-a i posebno se radovao na onu vest da ce ga ukinuti sa btc-e ja sam ponudio da se opkladimo da ce ftc pre dostici cenu od 1$ po komadu nego sto ce propasti i ponudio sam cifru od 1000 ftc-a za opkladu posto se jelte o ftc-u i radi. I usput sam bio fer i rekao Zeljku da odmah kupi ftc dok je jeftin jer ce posle skupo da kosta ali dzaba. Vesto izbegava i pravi se blesav od tada :p

Sad cu da dam odgovor zasto se igram sa shit valutama...

LTC vise nije jeftin i fontas, david,... itd se trenutno nemogu uspesno igrat sa njime, posto su oni uglavnom sad otisli u BTC (za fontasa sam siguran da je dumpovao i pokusao da obori ltc) moraju sa nekim da se igraju... pa na red dolaze shit alt valute sa btc-e :p

brate
fontas : )
sad vidim i neki david ...
ja sam milorad, pa spomeni i mene negde a naravno i sajbera,ko hoce neka se doda na listu
Ako nas budes spominjao kao ovu dvojicu ima google da pomisli da smo novi operativni sistemi

Poslednja izmena:
Pa da nema tig igraca koji su sad zahvaljujuci skoku LTC bar 3-4x tezi, altovi bi bili mrtvi, ili bi ih neki drugi teskash pumpao
Od nas sice (i oni su sice za neke) mi nemamo ni snage ni znanja da pumpamo coin....

Iskreno od rudara i sitnih trgovana SLABA VAJDA, ma koliko to neke pogadjalo, ali to je istina :) mi smo jedino najbolje za dump i to onaj panic :p

Koliko god ljudi mrzeli fontasa jer gube na njemu, on je zasluzan za bar 50% pumpanja na btc-e, za davida neznam on bas i nije nesto pametan ;)

Naravno ima tu jos par njih

Juce mi stigao komp,graficka R9 270x Dual-X,pustio nocas da radi na -I 18 daje mi 430hr. E sad imam jedan problem,dosta se greje,tj oko 75C-80C,ali je ventilator non stop na 100%. Planirao sam da popunim kuciste ventilatorima radi boljeg strujanja vazduha,ali da li ovo moze nekako da se koriguje dotad kroz neka podesavanja?

Kao prvo zaustavi rad karte :-D

Onda instaliraj trixx i smanji voltazu kartici. I smanji intensity na 17. Pa javi kakve su temperature

zeljko je napisao(la):
Pa da nema tig igraca koji su sad zahvaljujuci skoku LTC bar 3-4x tezi, altovi bi bili mrtvi, ili bi ih neki drugi teskash pumpao
Od nas sice (i oni su sice za neke) mi nemamo ni snage ni znanja da pumpamo coin....

Iskreno od rudara i sitnih trgovana SLABA VAJDA, ma koliko to neke pogadjalo, ali to je istina :) mi smo jedino najbolje za dump i to onaj panic :p

Koliko god ljudi mrzeli fontasa jer gube na njemu, on je zasluzan za bar 50% pumpanja na btc-e, za davida neznam on bas i nije nesto pametan ;)

Naravno ima tu jos par njih
Jedino sto mrzim vise od kise je kisobran. Isto je i sa Fontajlijom.
Odakle tolika opsesija njima dvojicom? Kao da ti je glavno obrazovanje sa btc-e chat-a.

BTW, FTC je dogurao do 0.7$ :) Hoces mozda da dupliramo ulog? Otkud znam, mozda te krene. :d

vi i dalje mislite da rudari i sitni preprodavci dizu cene :)

Ljudi poludecu ... ne mogu nigde da povatam nista ... ne bitno je kakav komp imam samo mi daj te sajtove ili sajt ili sta vi misli te da je najbolje samo mi daj te gde da krenem i reci te mi kako da krenem da kopam ... MOLIM VAS ... pisite mi na e mail [email protected] HVALA UNAPRED!!!

Imao sam nekad 1000 ftc u steku i izgubio nalog... sad pokusavam da ga vratim... :(

Kao prvo zaustavi rad karte :-D

Onda instaliraj trixx i smanji voltazu kartici. I smanji intensity na 17. Pa javi kakve su temperature
Izgleda da je volataza kartice zakljucana,tj ne moze da se menja. Nije bas pametno da se *****avam sa tim i da menjam,posto ne znam da li se gubi garancija ako se otkljuca?

Ljudi poludecu ... ne mogu nigde da povatam nista ... ne bitno je kakav komp imam samo mi daj te sajtove ili sajt ili sta vi misli te da je najbolje samo mi daj te gde da krenem i reci te mi kako da krenem da kopam ... MOLIM VAS ... pisite mi na e mail [email protected] HVALA UNAPRED!!!

Nikola, batali FTC, sad je vreme da se kopa LTC.

Skini GUIMiner Srypt Alpha program, registruj se na neki LTC pool, napravi tamo radnika, zatim s tim podacima (adresa, port, worker, password) podesi GUIMiner i to je to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno