Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ova podesavanja za 7950 ne rade, da nije problem ram? Masina ima 2GB. Jednostavno cim za gpu_thread_concurrency upisem cifru preko 12.000 nece ni da krene, samo u donjem redu krene da se povecava vrednost Q:? Kad upisem recimo 8000 onda radi ali daje oko 350 mH/s :(

Vrlo verovatno, tj. gotovo siguno. LTC mining "guta" sistemski ram, isto se odnosi i na druge scrypt valute. Čini mi se da je neko pisao da ovako podešena 7950 troši 1,5 GB, mrzi me sada da tražim gde u ovolikim temama.

mora preko waleta jer ako je mala isplata onda ne kredituje se na menjacnici, samo ga downloadujes i instaliras i to je to nema cimanja, cek meni radi, sad cu da idem do cure da vidim jel hoce od nje da radi?

Šta ti radi? Adresa menjačnice ili nešto drugo?

Ne vidim problem da to bude adresa menjačnice ali ipak ti to proveri.

Hoće li to tvoje da radi stabilno celu noć? Da ne dangubimo za džabe. :p

Evo napokon uspeh da grunem pool:
ovo je test verzija, ja kopam trenutno na njemu, taman da ga isprobam, a i smucilo mi se ovi poolovi ostali cas zezaju cas graficke idu od 0%-99%, za sad sve radi bez problema, imalo je mnofgo opcija pa ne znam koja je sta pa sam stavio da proverim, fee je 0.5% ako je mnogo smanjicu, naravno ako neko proba da kopa neka mi javi ako vidi neke greske da bih probao da ispravim, pool isplacuje posle nekog vremena tj kada se nadje blok tako da budite strpljivi :) nema lazi, nema kradje i nema prevare, isto bez obzira da li nadje greske ili ne moze da se javi da bih pratio koliko resursa su mi zauzeti, na pool-u nije potrebna registracija, samo popunite podatke i spremni ste za kopanje, novcici se isplacuju na vasu adresu koju ste stavili kao username

FeaTherCoin [FTC]:
uputstvo:
prvo skinite FTC wallet sa njihovog sajta http://www.feathercoin.com/, pokrenite ga i cekajte da sinhronizuje mrezu, zatim kliknete na tab "Receive Coins" i videcete nesto sto lici na 6pg7ZsrDSmFH48eyW8dMGgRGJETV96jGdw to je vasa adresa gde primate novcice. nju stavljate kao username, za sifru mozete bilo sta
na pool se kacite: 178.79.40.240:19327

ko koristi cgminer to bi izgledalo ovako:
cgminer --scrypt -o http://178.79.40.240:19327 -u VasaFTCadresa -p BiloSta

mozete i da eksperimentisete sa "-s 5 --expiry 5 --queue 0" komandama mada meni lepo radi i bez toga

ko koristi GUIminer -scrypt ima moja podesavanja na slici

svoje isplate proveravate na http://178.79.40.240:19327/static/ gde vasu adresu FTC potrazite dole gde su isplate

LTC:
ne znam koliko ce mi resursa oduzeti FTC pa podatke necu stavljati jos, inace i on je spreman
CNC:
sprema se uskoro

@ADMIN ako sam prekrsio pravilo posaljite mi poruku obrisacu sam post, nema potrebe za kaznenim poenima. Hvala

evo probah, radi sve ok i od drugog kompa,

meni rekose da se koristi wallet najbolje je tako, pa za sad bi bilo lepo da nas ima sto vise da vidim da li isplate rade lepo a ako rade onda ce da ga stavimo na poseban kompjuter ;)
a ako ti je frka za walet mogu ja da napravim nove adrese u mom waletu i dam vam te adrese i kada resite da isplatite posaljete mi poruku i ja vam isplatim, za svakog korisnika posebna adresa, a da kradem necu sigurno sto se moze i proveriti u blokchainu :d

Poslednja izmena:
Vrlo verovatno, tj. gotovo siguno. LTC mining "guta" sistemski ram, isto se odnosi i na druge scrypt valute. Čini mi se da je neko pisao da ovako podešena 7950 troši 1,5 GB, mrzi me sada da tražim gde u ovolikim temama.

Da za grafike od 3GB potrebno je oko 1.5GB rama, mada mi je cudno kad pokrenem aplikaciju, uopste ne vidim da se povecava zauzece memorije, dodacu sutra jos rama pa cu videti.

Sad verovatno radi (otišao sam na CNC), ali veruj mi kad sam hteo to da probam, nije radilo. Daj mi CNC da se igram! :d

sad nisam kuci pa kad se vratim videcu kako stoje stvari sa njim, moguce da nije hteo posto sam ga tek bio postavio pa dok se ne razradi :p

a ako ti je frka za walet mogu ja da napravim nove adrese u mom waletu i dam vam te adrese i kada resite da isplatite posaljete mi poruku i ja vam isplatim, za svakog korisnika posebna adresa, a da kradem necu sigurno sto se moze i proveriti u blokchainu :d

Ma nije mi frka, nego me mrzi. :D

Sad ću da ga skinem. Nego, hoće li to da radi noćas ili ne? :)

Da za grafike od 3GB potrebno je oko 1.5GB rama, mada mi je cudno kad pokrenem aplikaciju, uopste ne vidim da se povecava zauzece memorije, dodacu sutra jos rama pa cu videti.

Ja sam probao sve te varijante sa 2gb i bez 4GB nece da radi kako treba. Reaper je maznjavao dosta po jednoj karti mislim da je 1.5GB u pitanju, cg miner ne uzima uopste toliko ali opet treba 4GB da bi i on radio kako valja.

sad nisam kuci pa kad se vratim videcu kako stoje stvari sa njim, moguce da nije hteo posto sam ga tek bio postavio pa dok se ne razradi :p

OK nesicu, tvoj sam u narednih 3 sata. Gledaj da se pokažeš kao dobar domaćin. I da častiš ako treba, a ne da se stisneš odmah kao Piroćanac. :D

instaliram novčanik i podesim kao na slici kod nesica i cepam ftc? jel to tačno? :) sale, jel radi?

nesicu, bilo bi dobro da namestiš chn? on je sad prosperitetan :D

Koliko ste neverovatno smorili sa ovim, hardcore.

instaliram novčanik i podesim kao na slici kod nesica i cepam ftc? jel to tačno? :) sale, jel radi?

Radi, sad samo da otvorimo nekoliko blokova i eto nam bogatstva. Sem ako se nesic ne preziva Vasiljević (gazda Jezda za neupućene :p) u RL-u. :D

Poslednja izmena:
lulz :) provali borisa al se smorio :)

baš ću da probam ovaj ftc sad, neka ga neko vreme....

edit: meni ovo neće. izbacuje mi cgminer has stopped working kad podesim kao nesic sto je stavio sliku...

Poslednja izmena:
OK nesicu, tvoj sam u narednih 3 sata. Gledaj da se pokažeš kao dobar domaćin. I da častiš ako treba, a ne da se stisneš odmah kao Piroćanac. :D

1h i 36 min sam kod tebe i još ništa se ne dešava. Koliko teba da prođe vremena za bilo kakvu isplatu?

rekao je da se plaća kad se otkrije blok...

jel zna neko što meni puca cgminer kad probam preko ovog guiminer scrypt da kopam?

rekao je da se plaća kad se otkrije blok...

jel zna neko što meni puca cgminer kad probam preko ovog guiminer scrypt da kopam?

Pa znam da se plaća kada se otkrije blok, međutim mi ne kopamo BTC pa da otkrivanje bloka traje satima. :)

Ne znam za Cgminer, ja nisam uspeo da ga podesim. Koristim ovaj Gui scypt miner i radi mi savršeno.

Ima mojih tri sata, kako sam i obećao. Posle mu kačim sliku i ispostavljam račun. :p

pa taj guiminer scrypt i ja koristim, ali kad kliknem start piše mi: cgminer has stopped working. taj guiminer scrypt je samo gui za ch miner koliko vidim, ispod haube radi cgminer

Ispod haube radi i reaper, ali ne znam kad koji koristi. Imaš nekoliko postva iznad link koji sam dao SuperStarr-u. Pogledaj da li ti nešto nedostaje.

Inače, pronašao sam se kod nesica. Imam dokaz da radim tamo. :p

123.jpg

evo i gazda jezde :p

evo bas sad gledam i meni nema nikakve isplate u walletu, valjda nisam zas'ro nesto, procackacu kako i sta

mislim da nesto ne valja, bolje kopajte drugi neki, sad vidim da nema jos isplate, ja kopam od 20:45 i nemoguce da se jos nista nije naslo

Prilozi

• qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg
    qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg
    536.6 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
mislim da nesto ne valja, bolje kopajte drugi neki, sad vidim da nema jos isplate, ja kopam od 20:45 i nemoguce da se jos nista nije naslo

Ok, hvala za info. Makar smo pokušali. :)

Evo ti mog učinka, pa ako bude nešto ti javi.

123.png

Poslednja izmena:
EDIT:

upravo sam primio prvu isplatu?? nisam video da mi je ukljucen bio jos jedan klijent i izgleda da su se bili? javite mi da li je i vama nesto stiglo?

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg

EDIT: evo je jos jedna

EDIT3: vidim da je jedna isplata otisla i na kolegu koji ima 500kh

Poslednja izmena:
Boga mi Nešiću dobar si domaćin. Nemoj da gasiš mašinu, odoh da spavam i ostaviću celu noć da radi kod tebe. :)

123.png

hvala na podrsci :)

da napomenem da je pool u TEST fazi, znaci na svoju odgovornost kopate, ja sam sve svoje 4 grafe stavio da kopaju ovde da vidim kako i da li radi

Ne zavisi od rama grafike nego samo od thread concurrency. Sto veci to vise trosi, mislim da je sa oko 21000 1.5Giga

Al ja koristim 16384, evo ti moja podesavanja za to vam ne treba puno rama mislim da je 768MB po karti ako se ne varam.

Kod:
worksize 256
vectors 1
aggression 19
threads_per_gpu 1
sharethreads 32
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 16384

Poslednja izmena:
Definitivno kod mene nece ni tako, tek kad sam stavio 4GB sve je proradilo. Jedan gpu_thread_concurrency je 64kb i toliko koristi rama graficke kartice, mada je ocigledno na neki nacin povezano i sa osnovnom memorijom.

Sad imam drugi problem masina se bez problema konektuje na pool pool2.fcpool.com, a nece na hynodeva.com sva ostala podesavanja su ista? Dok drugi racunar koji koristi isti net bez problema radi sa oba poola? Mislio sam da je do workera, da recimo ne mogu dve masine na istog workera, ali nece ni na posebnog workera?

Kao sto rekoh bez 4GB rama nista, evo da podelim iskustva izguran ceo dan na poolu i zaradjeno 96 novcica mada sam ocekivao malo vise ali s obzirom da prvih par sati nije bilo nista i ovo mi je odlicno, stale je svega oko 2% sto je po meni vise nego korektno. U pitanju je 5 kartica 7950.

4.maj.jpg

Poslednja izmena:
A koji pool je u pitanju? Mislim da je ovo sasvim OK, meni 7950 na 1050/1250 daje oko 585 kH/s sa GUI Miner Scrypt sa podesavanjima koja je KurtK ostavio, mada i sa drugi nece preko toga.

Narode moze li malo pomoci...imam problem sa kacenjem na d2.cc FatherCoin

Desava mi se to da jedna masina sa jednom grafikom radi ok ali mi daje na sajtu oko 30kh/s
A na drugoj masini sa tri grafike GUI se konektuje ali reaper prijavljuje Could not connectt to server

Podesavanja su kompletno ista ya obe masine....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno