FTC je dodat na BTC-e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isplacuje kako stigne, ja sam presao na ovaj koji je Sam663 preporucio...Jel onaj fc.ltcoin.net ima neki minimalni iznos novcica nakon kojeg moze da se radi isplata? Payout dugme mi je sve vreme neaktivno.
accepted 50-50 stale, probao prije par dana...
Ehh da je to tako lako...dobismo novu temu a, pa lepo..
nego imam jedan predlog ako je moguce, ako bi se skupio dovoljan broj nas sda dovoljnom kolicinom novcica da li bi mogli da "kontrolisemo" berzu?
Da li vam zaista iskopa onoliko novčića koliko kalkulator pokaže?
Ja sam sad ostavio preko noći 6 sati da kopa na 600 KH/s na https://fc.dontmine.me/index i iskopao je 3,36 novčića, što bi bilo oko 13-14 dnevno, a kalkulator pokazuje 30. :trust:
To je bila prva prodaja na btc-e ja mislim, poslije je pao na 0.004...Sinoc je FTC dostigo u jednom trenutku cenu od 1 BTC, znaci koje ludilo...
Sinoc je FTC dostigo u jednom trenutku cenu od 1 BTC, znaci koje ludilo...
Ma neko je kupio 0.10 ftc-a za 0.10 btc-a cisto da digne cijenu, to je bilo u prvih par minuta...Odnos bio 1:1? Nemoguce, znaci ja sad sa ovih ~35 FTC-a bi imao 35 bitcoina?![]()
Pa i tu se poklapa da trebam dobijati 107 FTC/day.
Odustajem od ovog rudarenja i vracam se na Litecoin. Ne volim kada me potkradaju i to ni manje ni vise nego j****ih 50%. Vraticu se kada se rode novi posteni poolovi. Ako i bude takvih...
Ono što iskopate, dobićete (možda) sve u sledećem danu, ne u istom, kad ste kopali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari