Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U zvaničnoj temi o fc.ltcoin.net na bitcoitalk-u, ljudi pišu:

"We send payment for balance greater than 20 once every day"

Koliko vidim sistem naplate je isti samo sto tu jos uzimaju i 2%. Vidim da se sa svakim round-om povecava uplata tako da mozda posle 24 sata dostigne vrednost koju ti pokaze kao prosek po danu.

Poslednja izmena:
Ja sam na https://fc.dontmine.me/

Zvanična skraćenica valute je od juče "FTC", vlasnici poolova su najavili promene i u nazivima domena. Što se tiče isplate, ukoliko ne ostavljate procenat mreži transakcija ume da potraje ali ne koliko potvrda generisanih share-ova, po mom iskustvu potvrde za FTC kasne oko 1-1,5 sat, zavisno od brzine poola, načina obrade servera kao i broja korisnika na FTC mreži. Ovaj pool što koristim uzima od 0-1%, zavisno od veličine transakcije kao i od toga da li izabrana automatska isplata ili na zahtev.

Polako se javljaju glasine da će btc-e možda uvrstiti i FTC.

Posle 9 sati kopanja FC-a imam 33 novcica.... Vracam se na LTC

Ja cekam do pola 6 da se uvede ftc na bter i na kraju lego, kad ustadoh oko 10 ono se vec uveo i neko se istovario, pu *ajku mu

Mislis da moze da se vrati na 0.003?

Izgleda da je fc.ltcoin.net hakovan. Jutros sam zatekao promenjenu adresu za isplate. Nista, promenih i zakljucah adresu za svaki slucaj. Nakon dva sata opet otkljucana adresa i promenjena!!!

Vratim opet na moju adresu, zakljucam, promenim sifru - ima oko 50 karaktera sa simbolima itd. i opet isto! Sada vidim da ne postoji mogucnost da se unese adresa za withdraw!

Poslednja izmena:
Super.... Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) :S:

jel uspeo neko da uradi na cryptonit.net ono sto treba da moze da withdrawujee sredstva? i kako meni nece da rade oni programi ili sta vec

Mjuda sam oteglio da izvines dok nisam namestio sta kako,najlakse je ako imas android fon,skines Google authentication aplikaciju i ides na round based verifikaciju i to je to.
Kad kod hoces nesto ozbiljnije da uradis on crypto trayi kod koji ti aplikacija na mobu gererise i to je to...

Bio je feathercoin, ne znam koliko od nas ga je kopalo? Hoce li neko da proda? Ili ce da cuvate pa tamo nekad za neko vreme kad bude kostao kao ltc?

Ja sam ga radio dok je diff bio 10x manji. Ustekalo se par hiljada. Nek ceka neka lepsa vremena.

Jel radi nekom Cryptonit ? Stvarno su amateri...

fcpool.com: Fatal error: Uncaught BitcoinClientException: [0]: Connect error: Connection refused (111) thrown in on line 0

Update: Notice: I will be upgrading the fcpool server. It will result in a little bit of downtime, but I'll try to keep it no more than 10 minutes

Poslednja izmena:
Strasno! Prebacio sam na Cryptonit 1btc radi trgovine, nadam se da nece ispariti... Taj FC pool nije bio los ali danas pravi probleme eto sad je kulminiralo padom sajta.

Ma jasno mi je da je trgovina razlog, nego zašto baš tamo a ne na MtGox-u?

Kakav god da je MtGox mi deluje najsigurnije.

Hoće li neko da se usudi da ide na bter?

Na Bteru imam stidljivih 0.5btc i 100ftca cisto da ih probam. Privukao me je taj promotivni period od mesec dana bez provizije i direktno btc/ftc konvertovanje... Za sad su mi sredstva tu, videcemo za ubuduce :)

Znači, nisu neke stipse. Ali ne mora da znači da to neće biti kasnije. :D I dalje ne mogu da povučem pišljivih 30 FTC-a sa fc.ltcoin.net. Međutim, nije mi jasno, ljudi tamo i dalje kopaju, a nema isplate. :zgran:

Pa ne znam koji je problem kod tebe, ali ja sam prebacio 2x sasvim normalno...

Znači, nisu neke stipse. Ali ne mora da znači da to neće biti kasnije. :D I dalje ne mogu da povučem pišljivih 30 FTC-a sa fc.ltcoin.net. Međutim, nije mi jasno, ljudi tamo i dalje kopaju, a nema isplate. :zgran:

Ja sam jos jutros postavio automatic withdraw za bednih 68 novcica. Evo upravo su stigli :D

Ovog momenta sam seo za komp, vidim novčići sa fc.ltcoin.net legli sami od sebe pre sat vremena. Svejedno, ne vraćam se tamo, trenutno kopam na fc.dontmine.me. Gledam, neko rudari brzinom od 200 MH/s, što je skoro 10% ukupne brzine rudarenja na FTC-u! :zgran: Kako će taj jednog dana da se istovari.

Prorade shabani od cryptonita!:mad: Nisam mogao da zaspim zbog njih... Navodno su updateovali servere i ne primaju nove clanove zbog preopterecenosti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno