Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Ma pusti, mnogi ne shvataju da stariji novčići rastu polako da ne bi privukli pažnju dok novi skaču za kratko vreme upravo da bi ih primetili i bili u centru pažnje :p
Kad primete da je FTC skočio i krenu kupovinu onda se iskusniji istresaju...;)

Poslednja izmena:
Ma pusti, mnogi ne shvataju da stariji novčići rastu polako da ne bi privukli pažnju dok novi skaču za kratko vreme upravo da bi ih primetili i bili u centru pažnje :p
Kad primete da je FTC skočio i krenu kupovinu onda se iskusniji istresaju...;)

101% Right said Fred !!!

Tesko ce se i ovo prodati, koje crne milke:)

Sent from my XT910 using Tapatalk

Ne znam kako si pogodio datum, ili okvir, ali cestitke. Inace, postoji jedna shitina od konja, zove se PKB. Tolika je shitina da je bio na fair pumpu par puta (tamo su bili ubedljivo najgori konji koji nemaju ama bas nikakve sanse). Uglavnom, ako su od njega uradili danas to sto su uradili (2000sat-96000sat sa 2000BTC vol), FTC opusteno moze na 30K sat bez problema ikakvog...

Poslednja izmena:
Ma pazi ftc je u dugorocnoj akumulacionoj fazi. Gledaj 1m chart i sve ti je jasno...danas je izasao novi 1m dildo na ftc. Svakog pocetka meseca se to desava. Pored toga kod ftca je sve u znakovima...kao i na vecini coina od strane korisnika koji ih prate. Ja vidim te znakove a obzirom da se halving priblizava znakovi su jasniji od 40 ftca na buy supportu do 30 ftca na buy. Kit daje jasne znakove sta i kako samo trebe gledati i citati izmedju redova. Rich lista je posebna prica ;)

@student

Mozes dampovati sada kako si hteo pre 15ak dana...btc je tu a imas ftca ;)

E to sam hteo pitati jer odavno nisam gledao pa skoro primetih, gde skloniše onaj tab sa uvidom u novčanike na trexu? Meni to baš bilo zanimljivo :p

Ma pazi ftc je u dugorocnoj akumulacionoj fazi. Gledaj 1m chart i sve ti je jasno...danas je izasao novi 1m dildo na ftc. Svakog pocetka meseca se to desava. Pored toga kod ftca je sve u znakovima...kao i na vecini coina od strane korisnika koji ih prate. Ja vidim te znakove a obzirom da se halving priblizava znakovi su jasniji od 40 ftca na buy supportu do 30 ftca na buy. Kit daje jasne znakove sta i kako samo trebe gledati i citati izmedju redova. Rich lista je posebna prica ;)

Jel se vi ovo zezate? Ozbiljno pitam.

Ili stvarno mislite da ovo moze jos gore?

Odes u btc pa cekas korekciju [emoji14]

Pa ako cu da cekam korekciju cekacu je u $$$ valjda. Kad okine BTC mislis da ce ovi shitovi da rastu? Ne bih se kladio nikako...Mada, naterao si me da malo pogledam...

jel kraj konacno.png

Poslednja izmena:
Cekas u btc pa ides u $ pri piku i onda sacekas korekciju :)

Ako su rasli novi shitovi sa btc do 2.5k$ kontam za dalje da idu stari shitovi, zasluzili su ;)

Cekas u btc pa ides u $ pri piku i onda sacekas korekciju :)

Ako su rasli novi shitovi sa btc do 2.5k$ kontam za dalje da idu stari shitovi, zasluzili su ;)

Bojim se da je taj BTC pik pitanje sata, u najboljem slucaju dan-dva...

Ne bih se slozio ali ok...mozda si i u pravu

Kako god...150K federa sam pretvorio u dolare na btc-e pa sta bude...Ostatak ceka moon :)

BTC/USD sell 3.25000023 BTC 2613.47 USD 8493.77810109 USD 06.06.17 00:29

Poslednja izmena:
Trebao si ostati u btc ipak mi je nos malo bolji :)

Neka neka...Bas vrh da pogodim ne umem, a da cekam pa se probudim na 1500 ne zelim...Svakako je okinuo ftc 20% tako da sam uradio dobru stvar. Jos dosta ftca ceka onu tvoju mesecnu akumulaciju da se pokaze. Kao sto rekoh, btc je pitanje sata za burek, veci deo sam isplatio pre dve nedelje, jedno 200$ ispod vrha (prodao oko 10 ujutro, a korigovao se kasnije popodne). Poslednja 24h btc je dodao 200$ tako da...

Sto se FTCa tice otresa ko i sve od altova. Odbice se brzo ali sumnjam za BTC...mozda bude mala korekcija pa ce gas.

Sto se FTCa tice otresa ko i sve od altova. Odbice se brzo ali sumnjam za BTC...mozda bude mala korekcija pa ce gas.

Zanimljivo ga probijaju...Ide FTC gore i dalje, samo da se BTC ne koriguje...Meni je prvi sell order na 44xx, ovom prodajom od juce sam pokrio ulog i sav FTC mi je sada cista zarada.

FTC, LTC i ko zna koji jos retro coin ce zajedno sa BTC gore u ovoj turi, samo pametno i na vreme izlaz, bez dampa molim, gospodski, kulturno sell i proci ce kao kroz maslac :)

Imamo stamp za ltc kontam za jedno mesec dok se akumulira bi trebalo da i on poleti bar do ATHa

Imamo stamp za ltc kontam za jedno mesec dok se akumulira bi trebalo da i on poleti bar do ATHa

Moguce...Ali malo je retardirano da u 2017. vest da je neki matori konj na menjacnici ili nije izazove bilo kakvu promenu cene. Ajd development, ali listanje/delistanje ne bi trebalo da utice na bilo koga sa IQ-om vecem od broja cipela...Meni se vise svidjaju scam ICO gde brzo stress free ili zaradis ili izgubis, nema cekanja i mrcvarenja. A ovo sa LTC-om meni je teski smor u kome ne ucestvujem od 0.016-0.018, sto se mene tice moze i na 0.1 i na 0.001, pare su se uzele

Poslednja izmena:
Vrh Dno