Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Jesam ja i jos neki koje poznajem :) a govorio sam da mu je dno do 400...doduse rekao sam i ako padnr ispod ne znam nista ali sam kupovao i po 420.

Ako neko poznaje ftc ovde, onda si to ti :) I ja se nadam necemu...

Koji ti je cilj (ciljevi)? Mislim na one realnije :)

Zadnjih 10tak dana BTC skočio ~350$ a FTC se nije ni mrdnuo (na dole)...čini mi se da će biti ozbiljniji skok čim BTC uspori...:trust:

Bice da si u pravu ali mislim da cemo dohvatiti u $ neku nenormalnu cifru za FTC samim tim sto je polovljenje tu :)

Zadnjih 10tak dana BTC skočio ~350$ a FTC se nije ni mrdnuo (na dole)...čini mi se da će biti ozbiljniji skok čim BTC uspori...:trust:

Mene više brine/nervira što se nije mrdnuo na gore.

Sećam se dok je još bio na BTC-E, rastao je zajedno sa NMC i PPC. Isto kao što oni sada rastu zajedno uz BTC i ponovo su vredeli preko 2 dolara...a i FTC bi s njima išao gore da je i dalje na BTC-E kao pre par godina. :d

Šta bi bilo kad bi bilo... :D

Ali ja tipujem da mora doći uskoro bar do pola dolara. Mislim bilo bi lepo.

ko kaze da ne raste...raste zadnja dva meseca, zadnjih 10 dana stoji da ali idemo za 2-5 dana skok 100%

Nikako da ispali, nadam se da hoce... :-D
Order imam na 3500 i 5000, ne znam koliko je pametno

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

pa imao je dugo veoma nisku cenu a obicno kad nisko padne ode visoko a i plus blizi se polovljenje

Da pozicija je definitivno dobra za skok u maju kako to i sledi kod FTCa :)

od 0.5-2$ pocinjem polako da rasprodajem, nemam mnogo zato i ta cena, rasprodao stek da udjem u ltc :D izaso rano pa cekao da padne ftc da uzmem po nabavnoj a ono katapult "P i tako

mislis od 0.05-0.2? :)
Ako cekas to sto si rekao, ni ne treba da imas mnogo sad :D :D :D

ne, ja cekam od 0.5$-2$ :d
ostalo mi ne igra neku ulogu

Vrh Dno