Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Idemo idemo...maj je pa je vreme za poziciju za sledeci skok

da 19800 je ustvari cny/ftc market...trex je bio nosilac ali 19800 ce brzo to preuzeti...kinezi kupuju nemilice

pa jel to dobro sto ce sad kinezi biti nosioci ili nije? :)

Poslednja izmena:
pa oni su trenutno nosioci svega tako da je dobro ali na njihov nacin, treba im se prilagoditi koliko mozes :)

ja bi voleo da je ftc poceo da talasa to bi znacilo da cemo opet gore? ili necemo? :trust:

Talasa samo su spori talasi :)

@student

Prihvacena ispravka- plagijatori

Pada volume, ponovo ce pauza, pa ko zna do kad....

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ma gde raste, to ono sto se kupilo/prodalo za 0.000001 btc, pa cisto da pokaze... Mrtvilo ponovo, postao sam bagholder na ko zna koliko dugo, bukvalno zarobljen...:smash:

samo da ne bude visegodisnji period, kao sto je bio od 2014. do 2016.

imao si skok i 2015. doduse manji ali je bio...2016. odlicna...ko ne moze da ceka neka proda odma :)

Ja se izlozio kad je krenulo, sve cekao da poleti, pa nakupovao izmedju 1380-1550..... sad ako bi hteo da izadjem, ode 20 posto najmanje...

Buy high, sell low :d
Opalice i FTC kako je krenulo. Sve ide gore, ici ce i on. E sad koliko ce da skace i dali je bas on najbolji konj za kladjenje ne verujem ali zaradicete neki € sigurno ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

tad ga niko nije ni kupovao ni prodavao :D menjala se cena sa kupovinom/prodajom neke sice,cisto da se promeni, bukvalno nista

Nazad
Vrh Dno