Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Imas investitora u ftcu i kopaca izgleda ko mrtav konj, mislim i jeste jer nema interesa ali boli me ona stvar ako ce jedan da ga naduva 10x. Ni na polo nemas 3-4 velika i to je.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Nemam iskustva :) ali konjina nije mrdnula sto godina i nema naznake da ce da mrdne...

Nekad je ta konjina bila i 1$ vredna :)....Čuj nije mrdnula sto godina, šta je onda ovo? :eyebrows:
2017-04-19_120140.png

edit:
nego, krivo mi što mi pre ovog skoka nisu prošli orderi ispod 900 :S:

Poslednja izmena:
pa oni treba da zarade a ne mi, pumpadzija ne pumpa zbog nas nego zbog sebe

Nece nece bice brze ovaj put...do kraja meseca jos jedan napad ide na 4k i onda opet ceka

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

- Nece nece bice brze ovaj put...do kraja meseca jos jedan napad ide na 4k i onda opet ceka -

Ovo pricas na osnovu licnog osecaja, zelje, ili nekih realnih parametara? :)

Nisam video jucerasnji pump na vreme i nisam ga iskoristio. Sad moram da cekam mrcinu da poskoci opet...mogli bi ovi sa fairpumps da ga izaberu sutra. Taman im je prethodni pump imao slican volume.

Nema sanse fairpump da ga izaberu. Brzo ce gore...tj.ako ne ode za par dana cekamo maj.

ne znam dal da dumpujem malo 27k pa da kupim kad padne :d

sto neko ide u soping za ftc
1.2330 103526.33687763 0.00001191

Poslednja izmena:
vrati se cas cena , mozda sam ga smorio juce kad sam dumpovo oko 30k :-devil-:

Hehe pa najizdrzljiviji uzimaju najlepse voce :) ti uzmi i ono malo losije sa dna drveta :)

ja prebacio sve u ltc jos pre neki dan.... cekam jos malo skok ltc-a, pa da vratim taj deo u ftc...

sa onim volumem na ftc treba da prodas ltc za cenu vecu za 1$ da bi kupio na isto

Ma ftc ide metodom iscrpljivanja ali zato ko doceka taj je na konju. Sumnjam da ide dopuna na 950 :)

Da, vidim da je neko uleteo sa 10tak BTC u čeka kupovinu oko 1k sat...

edit:

Lik ima smisao za humor (nisam hteo ceo niz da slikam, predugačko je)...
2017-04-24_184052.png

Poslednja izmena:
taj je bio i juce, st0k4 nije mogo da saceka da se oparimo na ltc pa all in ftc, sve sam istreso u ltc gde ce mu dusa

Nesto se desava... Da li uletati sad, pitanje od vise stotina posto dolara :-D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno