Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

gologuzija cim zaposedne neki coin tu odma samo short i short dok se ne istresu pre toga nista :d

nisam los :) idemo do 450 ili do 400 i onda u tajmingu odbijanje :) taman eto i btca :)

(samo da se odbijemo) :)

Ne bih se slozio nema FTC, sa nikakvim volume-om, veze sa rastom BTC-a, uostalom izdampovano je bruka FTC, a distribucija nepromenjena, misli o tome :)

Naaah...još je rano :p
Nego, ima li još neko ovakav problem (ostali tab-ovi prikazuje sve normalno)?
2017-02-24_154101.png

Poslednja izmena:
@karanovicz

Jel prikazuje timeline ili...?

Meni prikazuje sve tabove regularno na ftc.

Ma da vidim...meni sve radi ok. @student samo izlazi taman za gas za dalje :)

Cenim sto cenis...videcemo kako ce se stvari razvijati. Ja sam pun uverenja da ftc ima svoje p&d mesto u ovom svetu :)

mislim da ti trebas dampovati ftca sto imas i da kupis onecoin [emoji14]

Ocekujem 3.scenario brzi pad ispod 400, do 370 i skok gore. Iskreno ocekivao sam da vec skoci, ako se ne desi u par dana, onda cekanje. Uglavnom nece jos puno dole...na dnu smo po mom misljenju ili bar jako blizu dna.

Pik gore na 5-8k sve preko toga je poklon :)

Poslednja izmena:
To to, racunam ja i vise u btc/$ pa ovamo ftc/$ :)

Poslednja izmena:
Ma samo $

Uzmem sa hebenog btce da prebacim da kupim ftc a ono pise sifra istekla napravim novu i sad 48h hold na sve, zakljucan racun, slepci i nemogu da prwbacim znaci ima da skoci pre tog roka kakav sam maler, nego sto mi otkljucaju racun

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
tako je bilo i 2013. ko je izlazio u Novembru i pocetkom Decembra :) nije uzeo puno btc ali je bilo u $ lepo i elegantno :)

Ko hoce da uveca btc ok, kupi sad pa kad skoci proda dzabe ako btc pao, na isto mu dodje

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno