Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Feathercoin [FTC], novi algo - NeoScrypt

ova sekcija ce jos malo da zamre na benchu. Za dva meseca ce biti jedna tema za secanje i gde ce se komentarisati eventualno cena btc-a

Poslednja izmena:
Posle Gox,ASICa za Litecoin i jos brdo drugih stvari ovo sa mintpalom je bio zadnji ekser za mrtvacki sanduk..JA sam samo trgovao uglavnom na mintpalu bas bas dosta i to svaki dan ..imao sam u njih najvise poverenje od alt valuta..i sta se desi...ostase mi tamo neke pare..evo mesec dana i dalje mi ne pada napamet da bilo gde trugujem na bilo kojoj menjacnici ni za 1$

bilo je tih eksera i pre i sve se promeni kad cena skoci i idemo dalje , tako ce biti i sad
idemo dalje :)

druze mi smo malo duze u ovoj prici nego ti i mi sada mozemo uveliko da se smejemo i zezamo se (samo nam je panda ove godine donela mnogoo BTC-a) , a za skok cene bice kad bude, pre ili kasnije

I ja sam odavno povratio ulozeno ali samo kazem za trenutnu realnost ..ima ljudi koji se naparili i od prodaje benzina na ulici pa mogu i oni da kazu ..mozemo sad da se smejemo i zezamo a docice opet to vreme pre ili kasnije

druze mi smo malo duze u ovoj prici nego ti i mi sada mozemo uveliko da se smejemo i zezamo se (samo nam je panda ove godine donela mnogoo BTC-a) , a za skok cene bice kad bude, pre ili kasnije
Phoenix šta ti se desilo... Od onog "za mesec-dva" i tako već pola godine dolazimo do "biće kad bude"? :)

meni? nista, svakog meseca neki coin skoci vise manje, nisam ja jedini ovde koji je mislio da ce ovo brze ici, ko ne moze da ceka neka ide da radi nesto drugo i uziva :)

Vrlo lako se ovde nazire ko placa struju a ko ne;)

prijatelju ja vise placam struju mesecno nego sto ovde veliki trgovci (na stepenicama) "trejduju"

prijatelju ja vise placam struju mesecno nego sto ovde veliki trgovci (na stepenicama) "trejduju"

Nisam ciljao na tebe konkretno al ako je tako
neka ti je svaka cast,meni nesto vrte jos masine
dok ne nadju kupca al vise ih i ne gledam,
vec krenuo drugi biznis i ne kazem da dizem ruke od
kripto sveta al mining za sad finished

Nisam ciljao na tebe konkretno al ako je tako
neka ti je svaka cast,meni nesto vrte jos masine
dok ne nadju kupca al vise ih i ne gledam,
vec krenuo drugi biznis i ne kazem da dizem ruke od
kripto sveta al mining za sad finished
Tako sam ih i ja gledao citavo leto i jesen 2013. a onda je dosao novembar mesec i ...

Tako sam ih i ja gledao citavo leto i jesen 2013. a onda je dosao novembar mesec i ...

samo sto je tada 24kWh energije donosilo 6+ dolara (3 LTC-a)...Ne znam bas 100% sigurno kakva je situacija danas, ali mi se cini da je mnogo gore...

ako pricate o featheru i dalje, ja ga cekam na 200k satoshija :)

Jedino bi moglo da nas spasi da i LTC predje na ovaj novi algoritam (makar i sa ovih bednih 3.5$) ali to nece da se desi

To kad bi se desilo onda nista niko ne zasluzuje da dobije u kripto svetu. Pogotovo ne oni koji bi to uradili.

TO bi bilo najbolje za LTC ..da se vrati korenu zbog kog je i nastao ali nema od toga nista..a i sad je kasno ..to je trebalo pre 6-7 meseci..sad je ogromna vecina izgubila interesovanje za LTC

da kad bi se zezali, da vidis kako ce se sve okrenuti pri porastu cene

TO bi bilo najbolje za LTC ..da se vrati korenu zbog kog je i nastao ali nema od toga nista..a i sad je kasno ..to je trebalo pre 6-7 meseci..sad je ogromna vecina izgubila interesovanje za LTC
Ko kaze da su ljudi izgubili interesovanje? Mi samo nemamo cime da ga kopamo i nista vise. Neko drugi ima cime da ga kopa.

Ko kaze da su ljudi izgubili interesovanje? Mi samo nemamo cime da ga kopamo i nista vise. Neko drugi ima cime da ga kopa.

Mislim da pad sa 25$ na 3.5$ dovoljno govori o gubljenju interesovanja..kao sto sam i tad pisao nema ko nije cuo tad za litecoin bas zato sto mogao svako da kopa.Mozete do sutra da vicete da nije ali tako je...sad se vise nigde ne pominje

Vrh Dno