ova sekcija ce jos malo da zamre na benchu. Za dva meseca ce biti jedna tema za secanje i gde ce se komentarisati eventualno cena btc-a
Phoenix šta ti se desilo... Od onog "za mesec-dva" i tako već pola godine dolazimo do "biće kad bude"?druze mi smo malo duze u ovoj prici nego ti i mi sada mozemo uveliko da se smejemo i zezamo se (samo nam je panda ove godine donela mnogoo BTC-a) , a za skok cene bice kad bude, pre ili kasnije
prijatelju ja vise placam struju mesecno nego sto ovde veliki trgovci (na stepenicama) "trejduju"
Tako sam ih i ja gledao citavo leto i jesen 2013. a onda je dosao novembar mesec i ...Nisam ciljao na tebe konkretno al ako je tako
neka ti je svaka cast,meni nesto vrte jos masine
dok ne nadju kupca al vise ih i ne gledam,
vec krenuo drugi biznis i ne kazem da dizem ruke od
kripto sveta al mining za sad finished
Tako sam ih i ja gledao citavo leto i jesen 2013. a onda je dosao novembar mesec i ...
tu je negde
ode cena u bunar a digg u siprotnom smeru
Jedino bi moglo da nas spasi da i LTC predje na ovaj novi algoritam (makar i sa ovih bednih 3.5$) ali to nece da se desi
ako pricate o featheru i dalje, ja ga cekam na 200k satoshija![]()
To kad bi se desilo onda nista niko ne zasluzuje da dobije u kripto svetu. Pogotovo ne oni koji bi to uradili.
Ko kaze da su ljudi izgubili interesovanje? Mi samo nemamo cime da ga kopamo i nista vise. Neko drugi ima cime da ga kopa.TO bi bilo najbolje za LTC ..da se vrati korenu zbog kog je i nastao ali nema od toga nista..a i sad je kasno ..to je trebalo pre 6-7 meseci..sad je ogromna vecina izgubila interesovanje za LTC
Ko kaze da su ljudi izgubili interesovanje? Mi samo nemamo cime da ga kopamo i nista vise. Neko drugi ima cime da ga kopa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari