Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Ma 40 sekundi , pa se gasi. Jel ih brishes iz safe moda ili samo preko odradis.

sasami mi je jos pre neki dan rekao da batalim TV i da predjem na tightVNC. Jel ga koristio neko ?

jesam ja i bio je sporiji od tv.

Meni je sve podeseno na TV i super mi je lako s fona da pristupim masinama tako da ne menjam nista.
Ja svukao karte na 900/1500, negde sam izgubio mrvicu, negde sam dobio mrvicu, ukupan hash mi je isti a potrosnja je manja. Rade mi karte na 50c i 12% venta :D

jesi menjao napon u biosu grafe pa si fleshovao ili preko trixa si odradio,

kad menjate biose jel sacuvate stari, da u buducnosti vratite kad kartica dodje na prodaju ili ne cuvate, meni su neke karte na 1.2, 1.131, 1.150 V

kad menjate biose jel sacuvate stari, da u buducnosti vratite kad kartica dodje na prodaju ili ne cuvate, meni su neke karte na 1.2, 1.131, 1.150 V
Ako se ne varam na seriji 7 karti moze da se menja napon sa 14.9 driverima ;)

pa da... sad sam se i ja udubio

sa 14.7 driverima ne moze da se menja napon, gpu, mem ni sa triX a ni sa afterburnerom.. iz GPUza mi pokazuje 1070/1600

zato je kod mene taj rezultat

Poslednja izmena:
pa da... sad sam se i ja udubio

sa 14.7 driverima ne moze da se menja napon, gpu, mem ni sa triX a ni sa afterburnerom.. iz GPUza mi pokazuje 1070/1600

zato je kod mene taj rezultat

Lepo rade karte sa ovim tvojim minerom,t.j. kompilacijom:)
Medjutim diff je isuvise jak,isplativost slicna sa monerom

sa novijim drajverima tipa 14.4 pa na ovamo, koliko sam ja skontao ne moze ni jedan tahiti klokovi na nize, dok napon moze.
7950 moze da se podesi na npr 950/1500 jer im je def uglavnom 850/1250 pa do 900 925mhz

Poslednja izmena:
Ja drzim 280x asus na 950/1500,133kh,napone nikad nisam dirao od kako sam kupio kartice,drajveri 13.12 moze i na 950/1250 tad daju po 128kh

Sgminer pod linuxom (PIMP 1.7 ) radi odlicno.
7950 asus 147kh
270 85 kh

Obrisati direktorijum sgminer u /opt/
cd /opt/
git clone https://github.com/sgminer-dev/sgminer.git && cd sgminer && git checkout develop
cd sgminer
git submodule update --init
kopirati ona tri fajla u ADL_SDK
./autogen.sh
./configure
make

Poslednja izmena:

Samo Afterburner kao i uvek. Karte su mi otkljucane sve i sve radi kao sat kod mene.

sa novijim drajverima tipa 14.4 pa na ovamo, koliko sam ja skontao ne moze ni jedan tahiti klokovi na nize, dok napon moze.
7950 moze da se podesi na npr 950/1500 jer im je def uglavnom 850/1250 pa do 900 925mhz
Ja sa 14.4 na 280x vapor-x menjam napone i klokove bez problema sa trixx-om ali ovi noviji.... nema šanse ništa da promeniš...

meni 14.4 na asuskama 280x nije hteo da spushta taktove...hoce da podize...napon moze i gore i dole...e sad...

mislim da je 14.2 zadnji driver na kojima se moze iz AB ili triXa menjati gpu/mem, na ovim svezijim driverima pokrenite GPU-Z pa proverite situaciju

vratih na 13.12 drajvere samo, na ovoj experiment mashini i radi najbolje do sada, na 900mhz mi daju oko 133 po karti...sa cg majnerom ne sa poslednjim cg om, sa njim nisam ni probao

Ma 40 sekundi , pa se gasi. Jel ih brishes iz safe moda ili samo preko odradis.

sasami mi je jos pre neki dan rekao da batalim TV i da predjem na tightVNC. Jel ga koristio neko ?

Komsija obrisi TV na svim masinama, kompu kuci i iPhone-u zatim ga svuda instaliraj i nemoj se kaciti na racunare sa tudjih racunara i radice sve kao doxa ona ista calova koju si poklonio a mene se nisi setio ;)

Poslednja izmena:
Sad ste me istripovali skroz i morao sam da probam. 14.9 driveri, AB koristim, ide napon gore, ide napon dole, sve sljaka normalno kao sto je i radilo do sada, proverio sam sa gpu-z.

Feathercoin [FTC], novi algo - NeoScrypt

Komsija obrisi TV na svim masinama, kompu kuci i iPhone-u zatim ga svuda instaliraj i nemoj se kaciti na racunare sa tudjih racunara i radice sve kao doxa ona ista calova koju si poklonio a mene se nisi setio ;)

ne prolazi to kad ulazis na njega na preko 50 racunara. Probao sam to.
A doxu je jos cale poklonio nekom Holandjaninu kolekcionaru doxi.

Poslednja izmena:
Može daljinski pristum preko vnc-a, nije nikakav problem samo registruj domen preko no-ip, ako imaš promenjivu IP od provajdera, većina rutera ima opciju promene (sinhronizacije) IP-a, npr TP-Link 740N radi kao zmaj :)

Sad ste me istripovali skroz i morao sam da probam. 14.9 driveri, AB koristim, ide napon gore, ide napon dole, sve sljaka normalno kao sto je i radilo do sada, proverio sam sa gpu-z.

Meni AB (4.0) ne obara napon ni na 14.4 ali zato trixx (486) radi, naravno provereno preko GPU-Z...Da li bi to potvrdio i merač potrošnje, pitanje je....izgleda da sve zavisi od serije karti...

Poslednja izmena:
Meni AB (4.0) ne obara napon ni na 14.4 ali zato trixx (486) radi, naravno provereno preko GPU-Z...Da li bi to potvrdio i merač potrošnje, pitanje je....izgleda da sve zavisi od serije karti...

zabija na default napon ponekad sa 14.4 pokreni par puta razlicite novcice u sgmineru tipa x13 nicehash,yaamp i trebalo bi posle par puta da odblokira i vrati na zadati napon doduse ja imam samo dva rezima 1.206 i 1.163 i vrati na taj nizi a ako imas vise karti sa razlicitim naponima sludi se skroz i verovatno mora reset pa onda mozda i vrati na ovaj nacin a i lakse bi mu bilo sigurno ako ih sve postavis na iste i na manjoj razlici sustina je samo da se odblokira, moze i varijanta da se snime pozicije u ab pa sa par klikova mozda i uspes da ga odslogiras...

Nemam merac ali temp grafika se menjaju tako da je sve ok. Ja nisam ni znao da vi imate tih problema s naponima i driverima. To mozda objasnjava cinjenicu da neki imaju temp grafika od 75c+. Moje si sinoc peglale na 50c. Izgleda da moje Asuse to ne pogadja. Svaki dan se odusevim kao prvi put kad skontam koliko su to dobre karte.

Ode cena dole 12.5% a sa njom i bilo kakva mogućnost za profit :(
Buy order na BTC-E 0.00007...

Drndaa se 3 dana da podesis i onda kad podesis isplativost nikakva ..kao sto sam i predvideo ..:D sa 1.4mh ne dobijam ni 4 $ dnevno (al zato potrosim vise struje) :laugh:

Drndaa se 3 dana da podesis i onda kad podesis isplativost nikakva ..kao sto sam i predvideo ..:D sa 1.4mh ne dobijam ni 4 $ dnevno (al zato potrosim vise struje) :laugh:

Ajd da koristimo tvoju logiku...Ko je kopao DOGE od početka i prodao danas taj je kopao samo za struju...:butt:

BTW, po mojoj računici mi je za 50% isplatljivije kopati (sa 2 karte) FTC nego XMR....(24h - 40FTC vs 1.4XMR)...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno