Koji bin koristis i kakav ti je bat. Ja probao i preslikano kao 377, sa 13.12 drajverima dodushe
Ako se ne varam na seriji 7 karti moze da se menja napon sa 14.9 driverimajesi menjao napon u biosu grafe pa si fleshovao ili preko trixa si odradio,
kad menjate biose jel sacuvate stari, da u buducnosti vratite kad kartica dodje na prodaju ili ne cuvate, meni su neke karte na 1.2, 1.131, 1.150 V
pa da... sad sam se i ja udubio
sa 14.7 driverima ne moze da se menja napon, gpu, mem ni sa triX a ni sa afterburnerom.. iz GPUza mi pokazuje 1070/1600
zato je kod mene taj rezultat
Samo Afterburner kao i uvek. Karte su mi otkljucane sve i sve radi kao sat kod mene.jesi menjao napon u biosu grafe pa si fleshovao ili preko trixa si odradio,
kad menjate biose jel sacuvate stari, da u buducnosti vratite kad kartica dodje na prodaju ili ne cuvate, meni su neke karte na 1.2, 1.131, 1.150 V
Ja sa 14.4 na 280x vapor-x menjam napone i klokove bez problema sa trixx-om ali ovi noviji.... nema šanse ništa da promeniš...sa novijim drajverima tipa 14.4 pa na ovamo, koliko sam ja skontao ne moze ni jedan tahiti klokovi na nize, dok napon moze.
7950 moze da se podesi na npr 950/1500 jer im je def uglavnom 850/1250 pa do 900 925mhz
mislim da je 14.2 zadnji driver na kojima se moze iz AB ili triXa menjati gpu/mem, na ovim svezijim driverima pokrenite GPU-Z pa proverite situaciju
Ma 40 sekundi , pa se gasi. Jel ih brishes iz safe moda ili samo preko odradis.
sasami mi je jos pre neki dan rekao da batalim TV i da predjem na tightVNC. Jel ga koristio neko ?
Komsija obrisi TV na svim masinama, kompu kuci i iPhone-u zatim ga svuda instaliraj i nemoj se kaciti na racunare sa tudjih racunara i radice sve kao doxa ona ista calova koju si poklonio a mene se nisi setio![]()
Sad ste me istripovali skroz i morao sam da probam. 14.9 driveri, AB koristim, ide napon gore, ide napon dole, sve sljaka normalno kao sto je i radilo do sada, proverio sam sa gpu-z.
Meni AB (4.0) ne obara napon ni na 14.4 ali zato trixx (486) radi, naravno provereno preko GPU-Z...Da li bi to potvrdio i merač potrošnje, pitanje je....izgleda da sve zavisi od serije karti...
Nemam merac ali temp grafika se menjaju tako da je sve ok. Ja nisam ni znao da vi imate tih problema s naponima i driverima. To mozda objasnjava cinjenicu da neki imaju temp grafika od 75c+. Moje si sinoc peglale na 50c. Izgleda da moje Asuse to ne pogadja. Svaki dan se odusevim kao prvi put kad skontam koliko su to dobre karte.Meni AB (4.0) ne obara napon ni na 14.4 ali zato trixx (486) radi, naravno provereno preko GPU-Z...Da li bi to potvrdio i merač potrošnje, pitanje je....izgleda da sve zavisi od serije karti...
Ode cena dole 12.5% a sa njom i bilo kakva mogućnost za profit
Buy order na BTC-E 0.00007...
Drndaa se 3 dana da podesis i onda kad podesis isplativost nikakva ..kao sto sam i predvideo ..sa 1.4mh ne dobijam ni 4 $ dnevno (al zato potrosim vise struje) :laugh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari