kako je tebi dobro :cigar:filipenko je napisao(la):Pojavila se narodna varijanta...
Ajmo svi u erupcije odusevljenja, baljenje, zvalavljenje itd. :d
sale prdez je napisao(la):nek neko kaze nesto o zahtevnosti igre.
ali ne sa 7800GTX da komentarise da mu leti igra, to svi znamo.
nek' se jave ljudi sa 9600XT, 6600GT isl.
sale prdez je napisao(la):nek neko kaze nesto o zahtevnosti igre.
ali ne sa 7800GTX da komentarise da mu leti igra, to svi znamo.
nek' se jave ljudi sa 9600XT, 6600GT isl.
Pa kad imas samo gigabajt rama...Gidra85 je napisao(la):A sto je najgore, ni sa 7800GTX, igrica ne leti na MAX podesavanjima.![]()
YEEEAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHfilipenko je napisao(la):Pojavila se narodna varijanta...
Ajmo svi u erupcije odusevljenja, baljenje, zvalavljenje itd. :d
ivke76 je napisao(la):Zasto se pricanje o starforce-u i kako ga zaobici vodi kao piraterija na ovom forumu?Otkud ti znas da ja nisam kupio/nabavio original i hocu da napravim image da ne bih ostetio originalne diskove?Svuda u svetu postoje hiljade foruma na ovu temu i to u zemljama gde se za pirateriju ide 10-20 godina u zatvor a vi u zemlji u kojoj se u najtiraznijem oglasnom listu (Halo-Oglasi) reklamira svako ko ima cd/dvd rezac i gde bivsi vlasnici piratskih video klubova postaju legalni uvoznici i distributeri filmova (o 2 filma za 135 din. na jednom dvd-u bugarskog kvaliteta i da ne pricam) vi uvodite neku legalizaciju ili sta vec.To sto je neko upotrebio izraz:"Pojavila se "narodna" verzija..." ne znaci ama bas nista i ne vidim kako to ima veze sa piraterijom.
P.S. Sve se plasim da ovaj forum odrzavate na masini/ma koja/e ima/ju sav legalno kupljen software
P.S. 2 U redu je ako se brani oglasavanje piratskog materijala ali ako se prica o zastiti neke igre i kako je zaobici...e to stvarno ne razumem zasto je zabranjeno
uze mi rijec iz usta!Dandy je napisao(la):Ma je*es Starforce, jel' probao neko igru?![]()
M!ST!CX je napisao(la):E bas me interesuje kako ce meni raditi na ovoj krsini od kompa......moram da ubijem neko0g za SLI
) :d
![]()
M!ST!CX je napisao(la):E bas me interesuje kako ce meni raditi na ovoj krsini od kompa......moram da ubijem neko0g za SLI
) :d
![]()
Gidra85 je napisao(la):Svidja mi se to sto cujem da bolje radi od demo-a. Pogotovu sto manje drlja po hdd-u kao sto kaze ivke76. To mi je jedino smetalo u demo-u.
POZ :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari