Šta je novo?

FEAR izasao...

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Pojavila se narodna varijanta...
Ajmo svi u erupcije odusevljenja, baljenje, zvalavljenje itd. :d

filipenko je napisao(la):
kako je tebi dobro :cigar:

kad je nabavis vidi dal u MP-u ima da se manualno unese IP servera....

Ne mogu da verujem...pa zar bas sad da mi zakuca wireless :wall: :mad: :wall: :mad: :wall: :wall: :mad:
Ajde brzo utiske ko prvi proba.

Poslednja izmena:
Pa postujte neki komentar vecj jednom...balim... :d :d :D

nek neko kaze nesto o zahtevnosti igre.
ali ne sa 7800GTX da komentarise da mu leti igra, to svi znamo.
nek' se jave ljudi sa 9600XT, 6600GT isl.

sale prdez je napisao(la):

SP demo je radio sasvim korektno na R9800pro na MAX.

Izgleda fantastično, gameplay jako liči na Half-life. Protivnici su prilično pametni.

***a, meni sale zabranio da komentarisem :D

E sa srecom vishe da nesto fino izadje za PC.Trebalo bi popodne da je nabavim ,pa cu iznijeti utiske ;)
Poz....

sale prdez je napisao(la):

A sto je najgore, ni sa 7800GTX, igrica ne leti na MAX podesavanjima. :(

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Gidra85 je napisao(la):
A sto je najgore, ni sa 7800GTX, igrica ne leti na MAX podesavanjima. :(
Pa kad imas samo gigabajt rama...

To si upravu. Ramatram vec uzimanje 2x1GB, ali ipak nema se kesha. :)

filipenko je napisao(la):
YEEEAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
:d :D :d
ako bog da,ja je dobija do kraja videnda.
do tada cu jos malo da igram MP demo.

btw
sto se tice zahtevnosti:
meni MP radi na mom radetu 9600xt (500/700),barton 2600@3200,1GB ddr 400 etc. na 1024X768 na medium i fps retko pada ispod 20.
ahhhhh,ne mogu vise da cekam!!! :wall:

Ljudi, piraterija i pricanje o istoj je zabranjeno na ovom forumu, vratite se na temu o igri ili da zakljucavamo...

Zasto?

Zasto se pricanje o starforce-u i kako ga zaobici vodi kao piraterija na ovom forumu?Otkud ti znas da ja nisam kupio/nabavio original i hocu da napravim image da ne bih ostetio originalne diskove?Svuda u svetu postoje hiljade foruma na ovu temu i to u zemljama gde se za pirateriju ide 10-20 godina u zatvor a vi u zemlji u kojoj se u najtiraznijem oglasnom listu (Halo-Oglasi) reklamira svako ko ima cd/dvd rezac i gde bivsi vlasnici piratskih video klubova postaju legalni uvoznici i distributeri filmova (o 2 filma za 135 din. na jednom dvd-u bugarskog kvaliteta i da ne pricam) vi uvodite neku legalizaciju ili sta vec.To sto je neko upotrebio izraz:"Pojavila se "narodna" verzija..." ne znaci ama bas nista i ne vidim kako to ima veze sa piraterijom.

P.S. Sve se plasim da ovaj forum odrzavate na masini/ma koja/e ima/ju sav legalno kupljen software ;)
P.S. 2 U redu je ako se brani oglasavanje piratskog materijala ali ako se prica o zastiti neke igre i kako je zaobici...e to stvarno ne razumem zasto je zabranjeno

Pa evo ja da ti odgovorim, kako to vidim iz perspektive obicnog usera:
Neka pravila moraju da se postuju zbog inostranih sponzora i raznih drugih peripetija, a opomene vise postoje da se u tome ne ode predaleko. U tom slucaju, naravno, sledi brisanje, jer neke stvari ipak mogu da se kazu na vise nacina.

A i vidis da Leksa nije nista obrisao, a to za SK i oglase pusti... ma to mora da su neke Kuzmine veze :D

Nego ljudi, izasao FEAR!!! :banana:

Poslednja izmena:
ivke76 je napisao(la):
Zasto se pricanje o starforce-u i kako ga zaobici vodi kao piraterija na ovom forumu?Otkud ti znas da ja nisam kupio/nabavio original i hocu da napravim image da ne bih ostetio originalne diskove?Svuda u svetu postoje hiljade foruma na ovu temu i to u zemljama gde se za pirateriju ide 10-20 godina u zatvor a vi u zemlji u kojoj se u najtiraznijem oglasnom listu (Halo-Oglasi) reklamira svako ko ima cd/dvd rezac i gde bivsi vlasnici piratskih video klubova postaju legalni uvoznici i distributeri filmova (o 2 filma za 135 din. na jednom dvd-u bugarskog kvaliteta i da ne pricam) vi uvodite neku legalizaciju ili sta vec.To sto je neko upotrebio izraz:"Pojavila se "narodna" verzija..." ne znaci ama bas nista i ne vidim kako to ima veze sa piraterijom.

P.S. Sve se plasim da ovaj forum odrzavate na masini/ma koja/e ima/ju sav legalno kupljen software ;)
P.S. 2 U redu je ako se brani oglasavanje piratskog materijala ali ako se prica o zastiti neke igre i kako je zaobici...e to stvarno ne razumem zasto je zabranjeno

Ovo sad poslednji put, pred zakljucavanje (ako se ne vratimo na temu). Dakle, legalizaciju ne uvodimo mi ovde vec je uvodi drzava, vlada sa microsoftom i ostalima. Da li ti imas ili nemas original, ne zanima me (iako svi znamo da nemas i svi znamo zasto se prica o SF), jedino me zanima da se ispostuju pravila koja mozes procitati u sticky postu na vrhu svake sobe. Pravila su uvedena da ne bi bilo komplikacija po forum i sto je jos gore po sam sajt od strane ljudi koji i tek kako prate ovu tematiku i desavanja (a imaju moc da po tom pitanju nesto preduzmu). Ako te zanima tematika razbijanja zastita, i nacini instaliranja piratskih kopija software-a idi na te svetske forume i tamo prati/ucestvuj do mile volje, ovde ne moze, bar ne javno, za prepisku preko PM-a, mail-ova, sms-a i sl. forum ni sajt ne odgovaraju. I, na kraju, sve sto lezi na serveru je odavno legalizovano, zakljucno sa ovim forumom koji ti koristis kroz web interfejs.

ps. Svako kome smetaju pravila foruma kao i njihovo sprovodjenje od strane moderatora ima pravo da se zali na PM/mail administratorima. Sto se tice ovog topica, dalja diskusija na ovu temu iskljucivo na PM meni ili nekom drugom moderatoru.

Poslednja izmena:
ivke76, ajde nadji mi jedan javni i ozbiljan forum gde se sme prichati o reshenjima za startovanje kopija, pogotovo za starforce. Da su proizvodjachi igre hteli da ti napravish kopiju, ne bi "napravili" Starforce, vec bi je pustili bez zashtite.

U svakom sluchaju, jasno je u kakvoj mi zemlji zivimo, i jasno je da niko ovde nema original, a kada jedan pochne da pricha o tome, redovno krene lavina postova gde ljudi traze reshenja, pa na kraju traze i da im neko iskopira igru. Jednostavno, nema priche ni o kakvom kopiranju ovde, jer ne mozemo mi sad da visimo ovde chitajuci sve postove i da li je neko prichao o legalnom ili nelegalnom kopiranju.

Dobro bre, sto se prepirete i ubedjujete sa covekom. Sledeci put ce dobiti xyz dana bana i mirno. Bas kao i svuda u svetu, na koji se inace stalno pozivamo.

Ma je*es Starforce, jel' probao neko igru? :D

Dandy je napisao(la):
Ma je*es Starforce, jel' probao neko igru? :D
uze mi rijec iz usta! :) Izgleda svi igraju, nikome se ne pishe :p

E owako...Igrao sam je oko 2 sata i za to vrijeme sam mogao da donesem sledece zakljucke...
Kao prvo moram da pohvalim izuzetne efekte animacije kao i sjajno odradjen zvuk i vec svima dobro poznat slow-motion iz Max Payne-a Kolko sam vidio na pochetku pricha je dobro ukomponovana mada na momente konfuzna....kazem efekti su sjajno doradjeni tako da vas povremeno stvarno dohvati jeza...uh :) pricha je takva da je stvorena atmosfera izmedju akcije i horora....to je neki moj utisak al sve je to lepo upakovano tako da se covek fino uzivi :) no da ne ulazim u detalje da ne bih pocheo sa spojlerima...Fizika je odlicno uradjena tijela realno padaju uz praske krvi tachno onako kako treba... AI je odlichan protivnici se realno ponashaju i u zavisnosti od situacije drugacije reaguju,animacija pokreta je sjajna tako da sada protivnik moze biti ranjen na puno nachina.Ponashanje oruzija je veoma realno svaka se pushka drugachije ponasha a pistolj se cuje mozda po prvi put u nekoj igri onako bash kako treba :) E sad s druge strane stvarno ne vidim nista revolucijonarno...Ovo je mozda prepravljeni HL nisha vishe....Ne kazem da je igra prosjek daleko od toga al za owa 2 sata nisam vidio nishta shto dosada nije vec vidjeno...Shto se tiche zahtjevnosti veoma prijatno sam se iznenadio.Pustio sam da mi automatski detektuje setovanja s tim shto mi je setovao 640x480 ja sam podigao rezoluciju u 800x600 i igra ide glatko bez trzanja s tim da je grafika i tada sjajna...Mashina je 2500+ 1GB ddr i 9600xt... Eto toliko nakon upoznavanja sa F.E.A.R.

Poslednja izmena:
Jeste, igrao je neki Serious Fear :D

@Bitrate:
Imamo slicnu masinu, samo sto ja imam Ti4200. Ajd probaj sljaka li na 1024, ne volem da igram u 800x600 pa to ti je

Igra radi i poprilicno je ispeglanija od demoa po pitanju hardverske zahtevnosti (bar na Nvidiji driver 78.01 i 1 GB Ram-a)naravno ukljucivanje soft shadows i nekih besno visokih AA i AF modova i dalje (naravno) poprilicno obara frame rate tako da za sve na max+softshadows on treba zverina od grafike (single ili SLI) o visokim rezolucijama i da ne pricam.Meni sasvim lepo radi na 1024x768 sve max sem softshadowsa (off) AAx4 AFx4 na intelu 3.5 1 gb rama i 6800gt grafici (nema puno drljanja po hdd-u kad nailaze protivnici ko u demou).Sto se tice gameplay-a stvarno nista novo sve klasicno i linearno samo lepo ispeglano graficki a i zvucno bogami (zvuk je jednostavno fantastican)

.....

Poslednja izmena od urednika:
E bas me interesuje kako ce meni raditi na ovoj krsini od kompa...:(...moram da ubijem neko0g za SLI:)) :d :D

Svidja mi se to sto cujem da bolje radi od demo-a. Pogotovu sto manje drlja po hdd-u kao sto kaze ivke76. To mi je jedino smetalo u demo-u.

M!ST!CX je napisao(la):
E bas me interesuje kako ce meni raditi na ovoj krsini od kompa...:(...moram da ubijem neko0g za SLI:)) :d :D

Mislim da jednostavno nece raditi. Ej, bre kakva su vremena dosla da ti igricu sa 9600XT i 1 Gigabajt!, rama igras u 800x600 i kao super je jer sve leti :S:

Ma 'bem%*&&^!! son of a :wall: *&(##@!! :crash: Pu!

Gidra85 je napisao(la):
Svidja mi se to sto cujem da bolje radi od demo-a. Pogotovu sto manje drlja po hdd-u kao sto kaze ivke76. To mi je jedino smetalo u demo-u.

Da da sve je so do optimizacije drivera i peglanja cod-a same igrice verovatno su dobili zesce kritike po pitanju zahtevnosti demoa pa su se potrudili.Danasnji hardware(pogotovu tvoja g.karta)je ispred svog vremena a programeri su se malo opustili sto se tice optimizacije(msle ono kao pa postoji 7800GTX i dual core i fx57 procesori i nema tu sta da se optimizuje)kad ono bum problem sa memory leak-om.A sto se tice driver-a mislim da ces ti sa svojom karticom osetiti znatno ubrzanje u odnosu na demo pogotovu kad izadju 80.xx driveri.Ajde samo postuj kako tebi radi igra sve na max i softshadows on cisto me zanima jer na 6800gt-u frame rate pada drasticno sa "mekim senkama" ukljucenim

Nazad
Vrh Dno