GuruDexx je napisao(la):Pa ono sto su Preeky i Driver rekli vezano za ide magistralu ima smisla, ranije sam koristio dva diska, primarni master i sata, i incova koliko hoces a od nedelje sam sve stavio na primarni master, od dir-a, nijedan inc za 4 dana, licni rekord ... nisam probao jednu granu posto ovo radi necu da eksperimentisem, ako jos neko ima inc nek proba ...
poz
ma stara moja boljka, napisem tel na papiru pa ga izgubimGuruDexx je napisao(la):Miroslave jel ti jos treba LOTR, brisacu ga ...
Matthias je napisao(la):@leksa: evo meni ide ok sa SATA diskom, ali kada je EON *****avao nikakvi diskovi (ni operativni sistemi) ne pomazu.
leksa je napisao(la):A kako se ponasa kad nesto radis, ako kopiras sa jednog ide harda na drugi (ako ih uopste imas), ili sa particije na particiju. Ili ako rezes nesto dok stize sa Eon-a...
Daba je napisao(la):@Matthias
Koji racunar imas kad to radi sve?
driver je napisao(la):Ma ljudi, za*ebite to budzenje, 4 meseca sam sve zivo menjao u kompu i na kraju odustao, uzeo drugu mashinu za eon i sve shljaka kako treba...na toj mashini mogu bez problema da otpakujem/dekriptujem i mogu kroz mrezu da kopiram dok idu fajlovi, nema inc...Fora je u tome shto je mashina potpuno 'prazna'...imam samo jedan mali hard (40), skystar i modem...iskljuchena je zvuchna, comovi, lpt, sve shto sam mogao iskljuchio sam, nema ni CD u mashini...modem mora da bude u njoj ako mislim da koristim fastsurf, i to radi kroz mrezu bez problema...Otkad sam to uradio, nemam ni jedan jedini inc....Sad razmislite....da li cete uzeti Intela, ili za iste pare drugu jeftinu mashinu, pa vam je prva slobodna za bilo kakav posao, igranje, mozete da je silite sa OC, rezete diskove, mozete da restartujete kad ste na netu, a da vam ne ode konekcija (ovo je mnogo jaka stvar), i da vam taj komp opet bude jachi od Intelovog koji bi uzeli
I josh jedna stvar...EON mashinu mozete da 'vidite' u svakom trenutku preko XPovog remote desktopa...probao sam gomilu programa i velikih paketa, ali ovaj u XPu je duplo bolji od svakog...potpuna kontrola nad oba kompa jednim klikomPostoji i hardverska varijanta, ali u vidu 25e
![]()
Daba je napisao(la):Hmmm, ovaj S-ATA malo radi, malo ne radi. Al' SkyStar sa njim nece nikako. Evo sad PowerMax kaze da je ok.
@Matthias
Ista pitanja kao i u prethodnom mom postu, ako te ne mrzi, please.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari