Šta je novo?

Fax

cyberdude

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
630
želeo bih da šaljem faxOVE iz win xpA (samo slanje, ne i primanje).
imam modem koji je fax modem, ali nemam ni štampač ni skener.
samo bih tekst slao, ali da li mi treba neki poseban editor u kome bih kucao dokumenta koja bih slao faxOM ili to mogu uraditi i u nekom običnom tekst editoru ?

koliko ja znam, treba ti poseban program sa slanje faxova. ja koristim symantec winfax pro i...lepo radi 🙂

1. fax program ti je ugradjen u XP (kao i u ranije verzije) i radi SUPER (ja ga na poslu koristim vec godinu dana!)

2. tim XPovim Faxom mozes da saljes bilo koji fajl koji moze da se stampa - samo izaberi Fax kao virtuelni stampac! (vidi sliku)

PS. ako ti po defaultu nije instaliran Fax prog, instaliraj ga naknadno!

malo sam čačkao po help & supportU i našao odgovor, naravno zoni je bio u pravu, a joekuboj je bio u krivu 🙂
fora je da se instalira taj fax service, malo se izkonfiguriše i to je to !!!

Samo sto je, bar se meni cini, Symantec WIn FAx Pro bolji.

ZoNi je napisao(la):
pa, jeste malo bolji... mada, s obzirom da imas vec program koji radi sve to veoma dobro, zasto bi instalirao nesto tako glomazno i ne-free kao sto je WinFax? (ja sam inace koristio WinFax od verzije 7, sve dok nisam shvatio da i Windowsov Fax radi super!)

Pa upravo i koristim XP-ov program a ne WinFax, jer kad sam nedavno kupio novu mashinu nisam ga (WinFax) ni stavio upravo iz razloga koje si naveo. E, sad ako covek bas hoce vise opcija, lepsi program, onda neka instalira WinFax.

Nazad
Vrh Dno