Šta je novo?

Fatality?

bojanh

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.08.2008
Poena
330
jedan moj drugar je zainteresovan za kupovinu bilo kojeg proizvoda koji sadrzi gore pomenut naziv,pa ukoliko neko zna gde se bilo sta moze kupiti sa tom oznakom,neka postavi ime firme ili link kako bih mu preneo.
do sad sam samo uspeo naci ocz memaru 2x1gb 1066 fatality edition.
i naravno ako je moguce da radnje budu u srbiji.
nebitno jel polovno,bitno samo da je u dobrom stanju i da nosi oznaku fatality,decko realno placa po proizvodu :)
ukoliko tema ni na svom mestu,slobodno brisite

Poslednja izmena:
i to smo vec nasli,zaboravio sam da kazem :).
nabavio je i tastaturu fatality,a najvise ga zanima neka graficka sa nazivom fatality,ovo ostalo manje vise je bitno,ali pogotovo graficku neku zeli.
ja sam pretrazio sve moguce gde sam mogao traziti,ali nigde nema nijedne graficke,steta.
i hvala ti na pomoci:)

A šta će mu to u životu? :wc:

Poslednja izmena:
sta ce ti prada telefon, ferari, rolex, d $ g ,

Hoce decko da bude PRO gamer, steta sto Q3 nije vise u modi :p

Od Fatality grafickih je kod nas bilo nekih XFX modela, ali mislim da nema vise. Ima drugar Fatality 8600GT pasivni, kupio sam mu ovde na oglasima. Ali to je vec matoro i sporo za danasnje naslove. Eventualno ako je tolika frka, pitacu ga da proda - cena 200e :d

ma jednostavno drugar zeli da ima komponente pod tim nazivom :)
nisam ga pitao zasto je toliko uporan,ali ocigledno da toliko voli fatality kad je spreman da odvoji malo vise love.
Hoce decko da bude PRO gamer, steta sto Q3 nije vise u modi
i ne znam sta ovo znaci,ali decko rastura q3:D

zaboravio sam da kazem i da sam nasao ovo
OCZ Fatal1ty 700W
na pcberzi koristeci pretragu,ima u 2 firme,a ove kulere cu mu preneti informaciju :),hvala.
a ne razumem sta detaljnije oko PSU ?eto ako je nesto bitno posalji mi PM da vidim o cemu se radi :)

Hoće da ti zavali :d:d. Šala

imam ja "Fatality - born to kill" majicu sa "autogramom" i quake3 uramljen poster sa autogramom :p

fatal1tyzf9.jpg

Poslednja izmena:
"Lijep je, sta mu fali" :d:d:d

Da mu ja naštampam brdo Fatal1ty etiketa pa nek lepi po svakom komadu hardvera:d

Nije, nego Baner nema novca. :D

@ppredrag
Nah to se odlepi...

Evo ja se prijavljujem da mu izgraviram naziv Fatal1ty na svakom komadu hw-a koj pozeli veoma povoljno ( 30e komad ), moze i na cpu, hdd, mobo gde god pozeli za vece povrsine kao mobo, kuciste moze i na 2-3 mesta ;)

nasao sam mu polovnu plocu fatality a8n neka valjda,hehe,jedva nekako :)

pa da,sve sto sadrzi naziv tog fatalitija hoce da kupi :).

a malo da skrenem sa teme,zasto vecina vas spominje quake 3,kakve on ima veze sa fatalitijem?

a malo da skrenem sa teme,zasto vecina vas spominje quake 3,kakve on ima veze sa fatalitijem?

Nemam pojma, pominjao si da rastura Q3. Trebas biti veliki fan da bi kupio s939 plocu samo zbog nekog imena na njoj.

Ako se ne snadjes za graficku, a odgovara ti 8600GT, pusti PM, pitacu ortaka da li ce da prodaje. Male su sanse, ali pitao bih ako hoces...

Nemam pojma, pominjao si da rastura Q3. Trebas biti veliki fan da bi kupio s939 plocu samo zbog nekog imena na njoj.

Ako se ne snadjes za graficku, a odgovara ti 8600GT, pusti PM, pitacu ortaka da li ce da prodaje. Male su sanse, ali pitao bih ako hoces...

vazi pitacu ga,samo napisi konkretan model graficke,koliko memorije,jel ddr2 ili 3,jel aktivna ili pasivna,proizvodjac i tako to :)

Ne znam da li znas,ali Fatality je svoju slavu postigao preko Quake 3,osvojio je davne 2000 godine cini mi se nekoliko najjacih turnira i uzeo za godinu dana preko 100000 $ samo od Q3,plus kasnije sponzori itd itd.Posle su dosli Zero4 i Cooler pa je morao otici :D

Ne znam da li znas,ali Fatality je svoju slavu postigao preko Quake 3,osvojio je davne 2000 godine cini mi se nekoliko najjacih turnira i uzeo za godinu dana preko 100000 $ samo od Q3,plus kasnije sponzori itd itd.Posle su dosli Zero4 i Cooler pa je morao otici :D

a dakle zato moj drug toliko voli Q3,hehe,pa dobro hvala na info-u :)

Johnatan Wendel has won approximately US$500,000 in cash and prizes from professional competitions, mainly in the Cyberathlete Professional League (CPL). In addition to receiving numerous product partnerships with his company Fatal1ty Brand (Status : World Champion)

Quake III Arena

* 3rd Frag 3 1999 ($4,000)
* 1st XSR Invitational 2000 (Bragging Rights)
* 1st RazerCPL Tournament April, 2000 ($40,000)
* 1st BattleTop Universal Challenge July 22, 2000 ($15,000)
* 1st World Cyber Games Challenge October, 2000 ($25,000)
* 1st CPL Australia ($10,500)
* 3rd CPL Holland
* 2nd QuakeCon 2001 ($10,000)
* 2nd CPL Brazil
*.....

Poslednja izmena:
@bojanh: a sta ce sad za memoriju kad nema DDR2 plocu?

on je,da kazemo,kolekcionar fatality proizvoda,ja ga nista ne zapitkujem o tome,samo se trudim da mu nadjem ko sta prodaje i to mu razglasim,a on ako hoce neka kupuje,nemam ja nista vise sa tim,samo ga informisem o tome :)

FATALITY

Momci, ja sam taj koji trazi sve komponente od Fatal1TY serije, ali nije mi jasno sta vas briga zasto ce mi, ako trazim vase je da napisete poruku ako imate, ako nemate cutite. Ja sam ''big fan'' Fatal1TY-ja, i igram quake 10 godina, tako da... :)

Nemoj predraže, kako se ne plašiš da te ne headshotuje :D

Vrh Dno