Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bas mi zao serijala koji su u ovom next gen pretumbavanju zavrsili na Nintendo WiiU. U startu su osudjeni na kvalitet grafike koji nije ni na PS3 nivou a kamoli next gen. Nintendo Wii je bila gimick konzola i zbog toga se dobro prodavala i bila popularna, ovaj U zaista nema svrhu postojanja. Kao da Sony chipove iz PS2 uradi u novom proizvodnom procesu i nabudzi megaherze i to nazove next gen konzolom.
Meni je žalosnije kako Nintendu ne dođe iz guzice u glavu da prave igre za PS i Xbox? Probali su sa konzolom, očigledno više ne znaju kako se to radi. Neka sad lepo iskoriste još to malo slave pre nego potonu na dno.
Wii U je najbolji izbor za "drugu konzolu", tako mi se cini. Imam PC, i ne vidim svrhu toga da kupim XBOne, ili PS4, ali Wii U bi imao smisla. Prilicno sam siguran da bih se isto osecao da imam neku od dve jake konzole. S druge strane, kao primarna platforma za igranje, Wii U stvarno nema nikakvog smisla.
Pa ako neko ima solidan PC kao ti, njemu nikako ne treba next gen konzola u ovom trenutku (osim ako nije zapeo za neku ekskluzivu), I slazem se sa tvojim postom, a I moze na oglasima da se nadje jeftino...
Izgleda odlično novi FF5, šteta što je samo za Japan, al prevešće ga neko kad tada kao i FF4.
Uvek je je bolelo uvo za grafiku, jer je Nintendo uvek bio igriv, ali ovo izgleda i vizuelno vrhunski.