Šta je novo?

FATAL ERROR DURING INSTALATION HP printera

angel1_z

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2007
Poena
309
Na racunaru imam Win7 ultimate 64bit, na koji sam uspesno instalirao stampac HP deskjet F2480, neposredno nakon kupovine, pre npr godinu dana. Pre 7 dana reinstalirao sam win i ponovo instalirao isti operativni sistem, koji je daunlodovao i SP1, tako da je sada na mom racunaru Win 7 Ultimate SP1 64bit. Nakon reinstalacije sistema ponovo sam pokusao da instaliram drajvere od pomenutog printera, medjutim stalno mi, nakon npr 95-6 posto instalacije izbaci FATAL ERROR DURING INSTALATION..

Dakle probao sam sa instalacijom maticinih drajvera koje sam dobio sa stampacom a nalaze se na CD, skidao nove sa HP sajta, probao full i basic varijante, disejblovao fajervol i antivirus i sl i uvek isto...

Malo sam guglao i video da je to hronican problem o cemu pise dosta toga, ali nisam nigde nasao validno resenje, pa vas MOLIM da mi pomognete ako neko zna....

pozdrav

Jesi li probao da skines najnoviji drajver sa HP-ovog sajta?

Iako je povukao SP1...probaj sledeće- prikopčaj pomenuti štampač i uradi Update Windowsa...prilikom apdejta trebalo bi da povuće i skine najnovije drajvere...bar sam ja tako radio sa mojim HP1210

Skinuo sam najnovije drajvere sa HPa i nista...probacu i sa apdejt win7 nakon ukljucivanja printera ali sam skeptican....u atamchmentu je poruka koja iskace non stop pri kraju instalacije.....

Prilozi

• Fatal error HP.PNG
    Fatal error HP.PNG
    29.3 KB · Pregleda: 24
Ajmo drugari..mora da neko zna kako ovo da resim....

Nazad
Vrh Dno