Šta je novo?

Fat32 HDD na Win2000

• Začetnik teme Začetnik teme FanTOM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

FanTOM

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2002
Poena
609
Imam instalran Win98 na HDD, naravno FAT32. Treba da odnesem hard kod ortaka koji ima Win2000 sa NTFS HDD-om.
Da li to moze da prodje bez intervencije na mom hardu? Tj. da li ce ga njegov sistem prepoznati bez problema, normalno snimiti fajlove i da li ce ti fajlovi biti citljivi kod mene?

Odgovor je DA, na sva pitanja.
Da je situacija obrnuta, odgovor bi bio NE.

Kao sto kaze Drapin ne sikiraj se, a za one koji imaju ntfs fajl sisteme na hardovima i kad tako idu kod ortaka neka povedu racuna da se ovaj ne poigra i uzme im privilegije nad particijama pod drugim imenom (ne admin) , onako cisto iz zezanja da posle ne mogu da udju u sistem :beat:

FanTOM je napisao(la):
Imam instalran Win98 na HDD, naravno FAT32. Treba da odnesem hard kod ortaka koji ima Win2000 sa NTFS HDD-om.
Da li to moze da prodje bez intervencije na mom hardu? Tj. da li ce ga njegov sistem prepoznati bez problema, normalno snimiti fajlove i da li ce ti fajlovi biti citljivi kod mene?

Mozda ce jedino biti problema ako pokusate da stavite oba diska (koji su verovatno podeseni ko master) na isti kanal... zato je najbolje da skinete ide kabel sa cd-a pa da stavis svoj disk... to je najsigurnija varijanta... 😀 😀

Re: Re: Fat32 HDD na Win2000

nIce Cream je napisao(la):
Mozda ce jedino biti problema ako pokusate da stavite oba diska (koji su verovatno podeseni ko master) na isti kanal... zato je najbolje da skinete ide kabel sa cd-a pa da stavis svoj disk... to je najsigurnija varijanta... 😀 😀
...ili da jednostavno prebace dzamper(e) sa master na slave 🙂

Nazad
Vrh Dno