Šta je novo?

Fat 32 i ntfs

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
NA i815ep mi je startni disk, a od ortaka sam uzeo njegov startni disk koji je na bx133 pod win2000 i ntfs.Hocu muziku sa njegovog harda da sjurim kod mene.KAko da moj fat32 prepozna njegov disk i da to uradim.Malo mi je stao mozak.

Pa ako nemas W2K ili XP onda malo teze...
Postoje neki programcici koji omogucavaju citanje NTFS particija, ali ne mogu sada ni da ti kazem gde da ih nadjes ni kako da ih podesis, tako da ako te ne mrzi pojuri sam po internetu.

borab je napisao(la):
NA i815ep mi je startni disk, a od ortaka sam uzeo njegov startni disk koji je na bx133 pod win2000 i ntfs.Hocu muziku sa njegovog harda da sjurim kod mene.KAko da moj fat32 prepozna njegov disk i da to uradim.Malo mi je stao mozak.

da li je moguce da nakači¹ njegov
disk ko prim master a svoj ko sec. master i digne¹ u safe modu ili tako necemu da mu ne pobrlja¹ instalaciju i kopira¹ iz wincmd ?

izvinjavam se ako lupetam
ne koristim W2K

borab je napisao(la):

Najbolje ti je da ti svoj hard odneses kod njega i nakacis ga kod njega; na njegovom Win2k ces lepo sve iskopirati.

Najjednostavnije rješenje ti je da odneseš svoj disk kod njega i da digneš njegov W2k. Sve ostalo ti je zamaranje koje ti nije potrebno.

Postoje programčići ali ti je ovo najjednostavnije rješenje.

ntfs for win98

Postoji program NTFS for Win98. Potrazi ga na netu. Ako ga ne nadjes, pisi da ti posaljem.

Re: ntfs for win98

AstroduLe je napisao(la):
Postoji program NTFS for Win98. Potrazi ga na netu. Ako ga ne nadjes, pisi da ti posaljem.

Zavrsio_Odneo disk kod ortaka i napravio obrnutu kombinaciju.Cudan je ntfs.

Re: Re: ntfs for win98

borab je napisao(la):
To se moze reci i za Fat32, "Radodajka" :p

Re: Re: ntfs for win98

borab je napisao(la):

Nije ntfs nego nt (ili w2k/xp) u pitanju.

Vrh Dno