Šta je novo?

Fast write problem?

• Začetnik teme Začetnik teme vuk83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vuk83

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2002
Poena
601
Imam ati radeon 7500 LE.Ukljucio sam fast write u biosu ali u svim grafickim programima mi pokazuje da je fast write iskljucen(3dmark,atijev control panel,powerstrip).Skinuo sam nove atijeve drajvere i drajvere za ati control panel.Tu imam opciju da ukljucim fast write.Kad odem na aply resetuje mi se masina ali bez ikakvog efekta fast write je i dalje iskljucen.Inace ploca je matsonic 8137c,procesor-duronov morgan na 1.2ghz i 256 sdr ram.Moze li mi neko pomoci?

vuk83 je napisao(la):
Imam ati radeon 7500 LE.Ukljucio sam fast write u biosu ali u svim grafickim programima mi pokazuje da je fast write iskljucen(3dmark,atijev control panel,powerstrip).Skinuo sam nove atijeve drajvere i drajvere za ati control panel.Tu imam opciju da ukljucim fast write.Kad odem na aply resetuje mi se masina ali bez ikakvog efekta fast write je i dalje iskljucen.Inace ploca je matsonic 8137c,procesor-duronov morgan na 1.2ghz i 256 sdr ram.Moze li mi neko pomoci?
A kako bi bilo da nas poštediš odlaska na proizvođačev sajt i kažeš koji čipset koristi ploča? 🙂 Moguće je da čipset ne podržava tu opciju ili da postoji nekakav konflikt između drajvera i 4in1.

Re: Re: Fast write problem?

magick je napisao(la):
A kako bi bilo da nas poštediš odlaska na proizvođačev sajt i kažeš koji čipset koristi ploča? 🙂....
Ti i tvoja arogantnost (mislim ja to cenim.Ja sam cesto odgovaram nekim poznanicima ovim tonom, ali vidis on nije znao da je taj podatak potreban pa ga zato nije ni naveo. Ovakvo obracanje treba izbegavati zbog stvaranja loseg utiska. Malo psiholoske pomoci...)
POZ:wave;

Re: Re: Re: Fast write problem?

olfrud je napisao(la):
Ti i tvoja arogantnost (mislim ja to cenim.Ja sam cesto odgovaram nekim poznanicima ovim tonom, ali vidis on nije znao da je taj podatak potreban pa ga zato nije ni naveo. Ovakvo obracanje treba izbegavati zbog stvaranja loseg utiska. Malo psiholoske pomoci...)
POZ:wave;
Ma daj, istripov'o si. Uopšte nisam imao nameru da ikoga ukoravam, nadam se da me Vuk nije pogrešno shvatio. Pa zato i služe oni smajliji. Šala čoveče, šala.
:wave;

Ufretin je napisao(la):
Pa radeon 7500 ne podrzava fast write uopste!

a 8500?, mislim da i kod mene na kx7 ne radi.

jaksa je napisao(la):
a 8500?, mislim da i kod mene na kx7 ne radi.
Ja sam jedino sa PowerStrip-om uspeo da ukljucim fast write (kx7 i r9kpro), i ima razlike u performansi, 3dmark mi je bolji za 150 poena. Inace nisam primetio nista drugo, jer je i pre toga sve radilo perfektno.
8500 ga isto podrzava, tako da probaj PowerStrip.

Re: Re: Re: Re: Fast write problem?

magick je napisao(la):
Ma daj, istripov'o si. Uopšte nisam imao nameru da ikoga ukoravam, nadam se da me Vuk nije pogrešno shvatio. Pa zato i služe oni smajliji. Šala čoveče, šala.
:wave;

OK...🙂 😛 😀 :wave;

Kada instalirate 4in1 drivere, instalirajte Vgart driver u Turbo modu, a ne u normalnom modu, pa ce sve da radi. To je meni resilo problem za agp 4x i Fast Writes.

Nazad
Vrh Dno