Agilni je napisao(la):Ja sam jednom igrao 10 sati. Bese to Neverwinter Nights, ali sam imao lose snove, pa to vise ne upraznjavam.
deka je napisao(la):Mislim, moze da se predje igrica za dva dana, samo dajte da se dogovorimo sta je DAN?![]()
Mare je napisao(la):Aman ljudi pa 10 sati ukupno a ne svakog dana znaci za oko 5 sati dnevno... max 6.
Judge je napisao(la):Moguće, uz walkthrough, easy i "God".
Ili čovek stvarno poseduje "Božanske" moći. :angel:
Silverrider je napisao(la):Necu nikoga da nazivam lazovom dok se ne utvrdi drugacije, mada i ja sam veoma skeptican kada ljudi pricaju ja ovo ja ono. Igru sam presao za nekih 15 do 20 sati aktivne igre za nekih 8-10 dana neznam bas tacno. Ne bih mogao dnevno da sedim i da peglam FarCry vise od dva, plafon tri sata a kamoli pet sest, sto zbog posla sto zbog jos uvek zdravog mozga. Sedeti za masinom 5,6 ili vise casova i igrati igre je za vrlo malu decu ili za vrlo veliku decu i naravno za onu trecu grupu ljudi :bottle:
deka je napisao(la):Ja umem da ne igram po 2 dana a onda npr. za vikend da igram i 5-6 sati a nekako se ne prepoznajem u tvojim grupamaarty: :,,:
Silverrider je napisao(la):Nisu to grupe... Samo kazem da se dan moze provesti mnogo lepse nego sedeti vise casova za katodnom cevi. Moram priznati da sam ranije i ja igrao po 5,6 sati pa cak kada mi drustvo dodje pa opletemo neki cup u football-u zavrsi se i sa desetak sati provedenih uz gamepad-ove i nase ti najomiljenije pice BEER :bottle: :bottle: :bottle:
deka je napisao(la):Naravno da se dan moze provesti mnogo lepse :beer: , ali ja pricam o FarCry, jednoj od najboljih igrica koje sam ikada igrao ! :type:
Mali HoBiT je napisao(la):ko zna, mozda nista :d ...
Zekiyu je napisao(la):Ovima sto prelaze igru za 2 dana po 10 sati ili za 5-6 dana po 2 sata porucujem: da imam nesto para doveo bi ih kod sebe da budu tu ispred mene dva dana i odigraju igru pred mojim ocima; pa ako uspiju jos bi ih vidio u Frans na veceru; a ako ne, tako bi ih nalemo da bi je poslije prelazili 20 dana po 21 sat igranja (i to sa jednim okom)....
ili,
...imam ja jednog druga, bas mi je dobar drug, zove se Ginis, pa ako je to sto pricaju za prelazenje igrice tacno sredicu im da se upisu u njegov "herbarijum"!
ili,
zamislite, ja jednom presao igru za 11' i 38'' (11 minuta i 38 sekundi), i uopste nisam provalio o kakvim dvogledima i puskama pricate, ja sam dobio samo macetu na pocetku, i nista vise, dakle, maceta i samo maceta, ...., al ruku na srce (macetu u zube) bila mi je dovoljna; ma dje god ja prodjem tu ostaju samo skalpovi i brisan prostor!...
Ajd zdravo, idem da je odigram jos pet puta! :banana:
Iskreno, ne znam sta ljudima treba da lazu; ma to su ljudi najnize klase, al ozbiljno govorim (to mogu provaliti samo oni koji pripadaju 'visim klasama' ljudi, ovi 'nizi' su za to slijepi, jer da se vide drugacije bi se ponasali, al moramo ih pustiti da zive, zar ne)!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari