Šta je novo?

farcry problemcic ?

• Začetnik teme Začetnik teme rayman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rayman

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
604
Kad startujem editor (sandbox) kaze da mi fali neki MFC71.dll.
Gde da nadjem taj fajl?

Na trećem disku imaš DLL folder i u njemu dva DLL file koje iskopiraš u "C", program files... far c.. i sve to u Bin 32 paste... će radi!

rotkod je napisao(la):
Na trećem disku imaš DLL folder i u njemu dva DLL file koje iskopiraš u "C", program files... far c.. i sve to u Bin 32 paste... će radi!
Ma ta dva fajla sa 3ceg cd-a su potrebna za startovanje igre a za editor treba neki treci dll koji nemam ?

Ja imam drugi problem.

Sve ide kako treba, a onda igra krene da koči do besvesti. Znači krenem humvee–jem uzbrdo i zakoči se, posle 5sec se odkoči na 2ms i opet zakoči.

U pitanju je R9000 i Athlon2600+

Da li se ovo još nekom dešava ?

Ne znam... kažu da igra na 3 cd-a nije nešto OK.Meni radi super napolju sve na high 1024X768, ali kad uđem recimo na početku u brod nenormalno secka i ne može da se igra...
Čini mi se da su efekti zahtevniji napolju gde je more nego unutar broda, možda grešim. :bottle:

rotkod je napisao(la):
Ne znam... kažu da igra na 3 cd-a nije nešto OK.Meni radi super napolju sve na high 1024X768, ali kad uđem recimo na početku u brod nenormalno secka i ne može da se igra...
Čini mi se da su efekti zahtevniji napolju gde je more nego unutar broda, možda grešim. :bottle:
Ima verzija i na DVD-u, sutra cu je nabaviti, kazu da nema "tripova" kao ova!

Eto, a meni rekli da ima na 6 cd kad ono samo 3 cd ili 1 dvd. :bottle:

Ma ja naisao na buvljaku na ver od 3 cd-a i radi ok, a hteo sam da se "otvorim za DVD" :banana:
Znaci stigao sam do onih nevidljivih baja (koji mi inace prave male problemchiche) i do sada je sve bilo ok na XP 1600 i Ti4200 sa 256MB, midijum setovanja, osim malo duzeg ucitavanja... 😛arty:

Jel neko imao trip da nema save-ova.Imam dvd verziju i stavio sam patch 1.1
Odigram malo izdjem vratim se u igru i nema sejva???

Nazad
Vrh Dno