Šta je novo?

FarCry patch 1.3

Lukija

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
775
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 9 9950X + Arctic Cooling Liquid Freezer ii 360 A-RGB
Matična ploča
Asus ROG Strix X670E-E Gaming WiFi
RAM
G.SKILL F5-6000J3038F16GX2-TZ5N 2x16GB, 6000MHz@30-38-38-96, 1.35V
GPU
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER
Storage
Kingston FURY Renegade SFYRS/1000G, Kingston FURY Renegade SFYRD/2000G, 2 x WD4003FZEX (RAID1)
Zvuk
Realtek ALC4080, Altec Lansing 621
PSU
FSP Hydro Ti PRO 1000W
Kućište
be quiet! Silent Base 802, 4 x SILENT WINGS 4 140mm high speed
Monitor
Acer Predator XB273U NV
Miš & tastatura
HyperX Alloy Origins PBT - Aqua Tactile, Logitech G903 Hero
Laptop
MacBook Air M1
Mobilni telefon
Realme GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pa?

Samo da vidim je l' neko skinuo i probao ovo cudo od oko 74MB?

Ja hocu da isprobam sva tri patcha, ali sam samo 1.1 uspeo da stavim pomocu editovanja onog fajla i ubacivanja u registry (FC mi je instaliran na D:). To radi! Ali kako se instaliraju 1.2 i 1.3 patchevi (ne bih bas da brisem igru i instaliram u C: da bi sve to radilo, al ako nema jednostavnijeg resenja, to cu morati da uradim).

Znam da po stavljanju patch-a 1.3 najverovatnije nece "raditi" snimljene pozicije iz ranijih verzija, al' nema veze... ipak bih da isprobam.

Jos nesto... Igram na Ti4200 i samo da pitam da li je pametno drajvere 44.03 zameniti sa 66.81? Cuo sam da toj kartici bolje "leze" 44.03 (bar u 3DMarku'01), dok se neki vlasnici nVIDIA kartica zale na 66.81 iako su novi.

Pozdrav svima!!!

a sta treba uraditi da se patch instalira tamo gde je i igra instalirana-i meni je far cry instaliran na d a patch i 1.1 i 1.2 (1.3 nisam probao)hoce u c\games\farcry

Glupo pitanje: Zasto ne igras na masini sa 9800-tkom? :)

Delija je napisao(la):
Glupo pitanje: Zasto ne igras na masini sa 9800-tkom? :)
Pa igram, al' mi terba i na drugoj. :)

E da, ima li koga sa nvidia grafickom da igra u OpenGL modu i da mu sve ide mnogo bolje nego u Direct3D?

Poslednja izmena:
Zongliranje sa reg fajlom mi ne pomaze sa 1.3 verzijom patch-a. 1.1 sam instalirao bez problema. Jel ima neko jos neku ideju? Kad treba da se izabere destinacija instalacije svako kliktanje na next je bezuspesno, ostaje isti ekran...

To se i meni desava. Isto sam pokusao sto i ti. Izgleda da je jedini nacin da se FC instalira na C:

1.3 se najnormalnije instalira sa DVD verzijom. SA onom koja je dosla na 3 CD-a ne moze nikako...

Jel' ima neko DVD verziju? :D

Jel' uspeo neko da igra preko LAN-a FC? Imam problema. Kad stavim Join game, diskonektuje me.

Poslednja izmena:
byMaX je napisao(la):
1.3 se najnormalnije instalira sa DVD verzijom. SA onom koja je dosla na 3 CD-a ne moze nikako...

Pa moja je stigla na DVD-u, ali podeljena na 3 CD-a :d

BTW, skroz OK radi i verzija 1.1.

NightVision je napisao(la):
Samo da vidim je l' neko skinuo i probao ovo cudo od oko 74MB?

Ja hocu da isprobam sva tri patcha, ali sam samo 1.1 uspeo da stavim pomocu editovanja onog fajla i ubacivanja u registry (FC mi je instaliran na D:). To radi! Ali kako se instaliraju 1.2 i 1.3 patchevi (ne bih bas da brisem igru i instaliram u C: da bi sve to radilo, al ako nema jednostavnijeg resenja, to cu morati da uradim).

Znam da po stavljanju patch-a 1.3 najverovatnije nece "raditi" snimljene pozicije iz ranijih verzija, al' nema veze... ipak bih da isprobam.

Jos nesto... Igram na Ti4200 i samo da pitam da li je pametno drajvere 44.03 zameniti sa 66.81? Cuo sam da toj kartici bolje "leze" 44.03 (bar u 3DMarku'01), dok se neki vlasnici nVIDIA kartica zale na 66.81 iako su novi.

Pozdrav svima!!!
Ostani na starim drajverima.

Ima li nekih poboljsanja? Igru bije glas da je strasno neoptimizovana. Znam da je 1.2 patch pravio probleme sa Ati kartama. Max, ako taj patch vredi, lobiraj da se nadje na decembarskom CD-u PC Pressa. Ipak je 76MB mnogo za modem.

Ma gde je neoptimizovana, radi super.
Pazi, radi mi bolje nego Halo (Celeron 1.4 GHz & GF4Ti4200)...

Vazi, stavicemo ga na decembarski broj ...

Stavi i 1.1 za nas sa jeftinijim ulaznicama :)
A moze i Doom3 1.1, ni on nije za bacanje :)

Maxo, Maxo :smash:

Da li je neko ipak uspeo da nakaci patch 1.3 na 3 CD verziju,il' da
pocnem da razmisljam o DVD-u?

Poslednja izmena:
Ma moze ljudi da se pacuje. Samo procitajte onaj drugi thread (mislim POMOC???farcry 1.3 ili tako nekako). Sve sam objasnio pa me mrzi da kucam opet.

Nazad
Vrh Dno