Imam 2 verzije igrice i to obe idu na po 3 cd-a. Cd-ovi sigurno nisu osteceni jer instalacija prolazi na drugoj masini. Imam 2 sistema, prva particija win98se a druga winxp, treca i cetvrta podaci. Kad igru instaliram na winxp, sve ide normalno sve dok instalacija ne zatrazi da ubacim drugi cd. Lepo ja to ubacim i kliknem na OK i nista se ne desava. Uopste nece da nastavi sa instalacijom. Cak sta vise, nece da reaguje ninasta, u Task Manager bude not responding. Imam i dvd player i cd rezac. To se desava odakle god pokrenem instalaciju. Palo mi napamet da prebacim cd-ove u virtual drive i odatle probam ali isto se desava. Na Win98 mi je dugi problem, instalacija prolazi bez problema ali kad se pri samom kraju aktivira neki Myth mp3unpack tu zablokira. Zato kad pokrenem igru imam zvuka u menijima ali nemam u igri. Sve leti ali nema zvuka pa mi sugavo da tako igram...
POMOC.... Neki predlog. Stvarno mi se igra ova igra. Doom3 sam igrao ali mi se ne svidja, tako da sam batalio...
POMOC.... Neki predlog. Stvarno mi se igra ova igra. Doom3 sam igrao ali mi se ne svidja, tako da sam batalio...