Šta je novo?

FarCry instalacija, PROBLEM!

Srdjan

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
620
Imam 2 verzije igrice i to obe idu na po 3 cd-a. Cd-ovi sigurno nisu osteceni jer instalacija prolazi na drugoj masini. Imam 2 sistema, prva particija win98se a druga winxp, treca i cetvrta podaci. Kad igru instaliram na winxp, sve ide normalno sve dok instalacija ne zatrazi da ubacim drugi cd. Lepo ja to ubacim i kliknem na OK i nista se ne desava. Uopste nece da nastavi sa instalacijom. Cak sta vise, nece da reaguje ninasta, u Task Manager bude not responding. Imam i dvd player i cd rezac. To se desava odakle god pokrenem instalaciju. Palo mi napamet da prebacim cd-ove u virtual drive i odatle probam ali isto se desava. Na Win98 mi je dugi problem, instalacija prolazi bez problema ali kad se pri samom kraju aktivira neki Myth mp3unpack tu zablokira. Zato kad pokrenem igru imam zvuka u menijima ali nemam u igri. Sve leti ali nema zvuka pa mi sugavo da tako igram...
POMOC.... Neki predlog. Stvarno mi se igra ova igra. Doom3 sam igrao ali mi se ne svidja, tako da sam batalio...

I ja imam isti problem, ali ne samo sa Far Cry, nego i sa Mafia i par njih. Ne verujem da je to do igre, jer kod drugih se bez problema instalira...
Bas me zanima sta je u pitanju....

Evo ja sam imao isti problem i znate kako sam ga rijesio.Format C: ;)
Jer su diskovi prebrtzo narezani , to je problem...!!!

Slazem se , ova na CD je ******...;)

Da si mi blizu pozajmio bih ti svoje diskove. Nabavi od nekog, snađi se. Šteta je propustiti ovakvu igru. Evo, baš ću sad da je pikam malo. Moram da završim pre nego što kod mog lokalnog pirata stigne Half Life 2, jer mi se čini da ću onda izgubiti interes. :eyebrows:

Resio sam problem. Instalirao sam igru kod druga gde sve prolazi bez problema. Pa sam od njega narezao na cd mp3 fajlove iz sound i music foldera i prebacio kod mene na win98 i radi konacno. Pozdrav

M3 je napisao(la):
Evo ja sam imao isti problem i znate kako sam ga rijesio.Format C: ;)
Jer su diskovi prebrtzo narezani , to je problem...!!!

Jel' i novine ne citas jer mnogo brzo pisu? :)
Kakve veze ima "brzo narezani diskovi" i formatiranje harda?

Resenje tog problema je da se svi diskovi presnime na hard i odatle pokrene instalacija.

kiza je napisao(la):
Resenje tog problema je da se svi diskovi presnime na hard i odatle pokrene instalacija.

...i onda nece da radi instalacija, taj problem sam ja imao! Stavio sam sva 3CD-a preko Clone-a, sve lepo proslo, kad instalacija staje na nekih 17% valjda... Kad sam probao sa CD-a, sve lepo radi.

Pozdraw!

LiquidPlasma je napisao(la):
...i onda nece da radi instalacija, taj problem sam ja imao! Stavio sam sva 3CD-a preko Clone-a, sve lepo proslo, kad instalacija staje na nekih 17% valjda... Kad sam probao sa CD-a, sve lepo radi.

Pozdraw!

Gde sam spomenuo CloneCD? Prosto kopiranje sva tri cd-a na hard u jedan direktorijum. Onda pokrenes instalaciju i to je to. ;)
Probano na nekoliko konfiguracija.

kiza je napisao(la):
Gde sam spomenuo CloneCD? Prosto kopiranje sva tri cd-a na hard u jedan direktorijum. Onda pokrenes instalaciju i to je to. ;)
Probano na nekoliko konfiguracija.

Ja ne verujem Window$ copy/paste. Meni nisu htele nekoliko igrica da rade zbog toga. Isao na foru Copy/Paste i nece. Mislim da je Splinter Cell 3 bio u pitanju...

Ne bre to kopiranje, nego skidanje u ISO sa bilo kojim programom (UltraISO, Alcohol itd.) pa montiranje na virtuelni drajv...
Sta ce ti koji moj CloneCD kad diskovi nemaju nikakvu zastitu (bar ove nase verzije)?

Zbog rezanja diskova??? Ja sam odavno navikao na CloneCD, zato sto je jednostavan, a kao Virtual koristim Daemon Tools 3.47. Sta vi koristite???

Nazad
Vrh Dno