OptiPlex je napisao(la):Imate na gamershellu vec 3 dana, pa pogledajte sami 🙂
OptiPlex je napisao(la):Imate na gamershellu vec 3 dana, pa pogledajte sami 🙂
maxer je napisao(la):Puca i meni, ocito je zesce preopterecenje tj. potraznja za ovim fajlom.
alokiN je napisao(la):...
Ma nema potrebe da mi persiras, nasi smo! :d
OptiPlex je napisao(la):...
Elem, ajde hoce li neko vise da skine i da javi utiske.
Inace Gamershell je sredio to ******* sa demoom i link ponovo lepo radi.
Pa lepo ste vaspitana deca koja i treba da persiraju starije od sebe :d :dOptiPlex je napisao(la):... Persirao sam tebi i Martiju 🙂...osim ako smatras da Marti nije vredan toga ? :d
Milan82bh je napisao(la):...Da ti olaksam "posao"!
NEW FAR CRY DEMO LINKS
maxer je napisao(la):...
Hvala,
ali ovaj GetRight se lepo snalazi sa mirroring-om. Trenutno imam 14 direknih mirror servera u listi (nocas ih je bilo cini mi se 10).
Problem je bio sto je download u toku noci pucao na svakom na koji sam mogao da se zakacim ... evo trenutno sljaka super na ftp://ftp.gamesurf.de/pub/pc/fps/far_cry/demo/demofarcry.zip i ne puca.
Ja imam problem druge vrste - slobodan protok na modemu, posto je ostatak zauzet nekim vec obaveznim download-om. Nadam se da cu do kraja ove nedelje da ga dovucem na masinu (sinoc sam za njega mogao da odvojim samo 21MB 🙁 ).
GoranM je napisao(la):Pa skinuo sam :happy:
E sad ono lepo: :mrgreen:
Igra ima strava grafiku, dobra je fizika i atmosfera..... obecava
A sad ono ruzno: :cuss:
Igra je IZUZETNO HARDVERSKI ZAHTEVNA ( hoce 1GB RAM-a!!!, min za ugodno igranje je 512MB ), bar 128 MB RAM-a na grafickoj (128 za high, godilo bi joj 256 za very high!!! Bez imalo preuvelicavanja!!!), naravno radi i sa 64MB, ali....
CPU oko 2.2-2.5 GHz ( AMD - pravog takta, Intel 3-3.5 GHz !!! )
Moguce je da je sve ovo malko " naduvano" trebaju oni to jos dosta da optimizuju. Ima dosta gluposti sto se tice povremenih usporenja ( recimo pri zumiranju snajperom...), ali verujem da ce do finalnog izdanja biti sredjeno.
Toliko od mene :wave;
Ma usporava kad zumiras snajperom, u trenutku dok "uzumirava". Kad zavrsi zoom ide ok. To "uzumiravanje" traje 1 sekundu ali nije lepo sto se tako desava...Milan82bh je napisao(la):...
Nisam primetio da mi usporava.Mislim da igra nece biti toliko zahtevna kad izadje full!
Ipak taj engine je bio koriscen kao bench za GF3Ti graficke karte,ajd sutra(tj. danas 🙂 )cu da iznesem utiske!
PoZ
GoranM je napisao(la):...
Ma usporava kad zumiras snajperom, u trenutku dok "uzumirava". Kad zavrsi zoom ide ok. To "uzumiravanje" traje 1 sekundu ali nije lepo sto se tako desava...
:wave;
Resio sam problem.Milan82bh je napisao(la):...
Pa zar ovo nije DEMO! :d
OptiPlex je napisao(la):Hajde budite malo odredjeniji jer 128mb rama ima i 9200 i Ti4200 i i R9600 i R9700 i NVFX5600 i NVFX5700. Na koju graficku koje klase mislite (posto sve ostale zahteve ispunjavam, a verovatno i ovaj (9700Pro) ali ipak da proverim 🙂
Nemojte bre te fore iz Sveta Kontejnera "neophodan je P4 na bar 1ghz sa 64mb kartom" :d
c3 je napisao(la):a dajte bre ko ima 1gb rama :x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari