OptiPlex je napisao(la):Imate na gamershellu vec 3 dana, pa pogledajte sami![]()
OptiPlex je napisao(la):Imate na gamershellu vec 3 dana, pa pogledajte sami![]()
maxer je napisao(la):Puca i meni, ocito je zesce preopterecenje tj. potraznja za ovim fajlom.
alokiN je napisao(la):...
Ma nema potrebe da mi persiras, nasi smo! :d
OptiPlex je napisao(la):...
Elem, ajde hoce li neko vise da skine i da javi utiske.
Inace Gamershell je sredio to ******* sa demoom i link ponovo lepo radi.
Pa lepo ste vaspitana deca koja i treba da persiraju starije od sebe :d :dOptiPlex je napisao(la):... Persirao sam tebi i Martiju...osim ako smatras da Marti nije vredan toga ? :d
Milan82bh je napisao(la):...Da ti olaksam "posao"!
NEW FAR CRY DEMO LINKS
maxer je napisao(la):...
Hvala,
ali ovaj GetRight se lepo snalazi sa mirroring-om. Trenutno imam 14 direknih mirror servera u listi (nocas ih je bilo cini mi se 10).
Problem je bio sto je download u toku noci pucao na svakom na koji sam mogao da se zakacim ... evo trenutno sljaka super na ftp://ftp.gamesurf.de/pub/pc/fps/far_cry/demo/demofarcry.zip i ne puca.
Ja imam problem druge vrste - slobodan protok na modemu, posto je ostatak zauzet nekim vec obaveznim download-om. Nadam se da cu do kraja ove nedelje da ga dovucem na masinu (sinoc sam za njega mogao da odvojim samo 21MB).
GoranM je napisao(la):Pa skinuo sam :happy:
E sad ono lepo: :mrgreen:
Igra ima strava grafiku, dobra je fizika i atmosfera..... obecava
A sad ono ruzno: :cuss:
Igra je IZUZETNO HARDVERSKI ZAHTEVNA ( hoce 1GB RAM-a!!!, min za ugodno igranje je 512MB ), bar 128 MB RAM-a na grafickoj (128 za high, godilo bi joj 256 za very high!!! Bez imalo preuvelicavanja!!!), naravno radi i sa 64MB, ali....
CPU oko 2.2-2.5 GHz ( AMD - pravog takta, Intel 3-3.5 GHz !!! )
Moguce je da je sve ovo malko " naduvano" trebaju oni to jos dosta da optimizuju. Ima dosta gluposti sto se tice povremenih usporenja ( recimo pri zumiranju snajperom...), ali verujem da ce do finalnog izdanja biti sredjeno.
Toliko od mene :wave;
Ma usporava kad zumiras snajperom, u trenutku dok "uzumirava". Kad zavrsi zoom ide ok. To "uzumiravanje" traje 1 sekundu ali nije lepo sto se tako desava...Milan82bh je napisao(la):...
Nisam primetio da mi usporava.Mislim da igra nece biti toliko zahtevna kad izadje full!
Ipak taj engine je bio koriscen kao bench za GF3Ti graficke karte,ajd sutra(tj. danas)cu da iznesem utiske!
PoZ
GoranM je napisao(la):...
Ma usporava kad zumiras snajperom, u trenutku dok "uzumirava". Kad zavrsi zoom ide ok. To "uzumiravanje" traje 1 sekundu ali nije lepo sto se tako desava...
:wave;
Resio sam problem.Milan82bh je napisao(la):...
Pa zar ovo nije DEMO! :d
OptiPlex je napisao(la):Hajde budite malo odredjeniji jer 128mb rama ima i 9200 i Ti4200 i i R9600 i R9700 i NVFX5600 i NVFX5700. Na koju graficku koje klase mislite (posto sve ostale zahteve ispunjavam, a verovatno i ovaj (9700Pro) ali ipak da proverim
Nemojte bre te fore iz Sveta Kontejnera "neophodan je P4 na bar 1ghz sa 64mb kartom" :d
c3 je napisao(la):a dajte bre ko ima 1gb rama :x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari