Šta je novo?

FarCry DEMO!

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Meni je krenuo download,sad sam na nekih 6% ako je neko skinuo pre neka iznese utiske....

PoZ

Imate na gamershellu vec 3 dana, pa pogledajte sami :)

Ja sam svojevremeno skinuo vise hi res filmica... Ono izgleda MNOGO dobro :)

Evo pokrenuo sam pa za nekih 4h je gotovo .
Javljam sutra (posto ostavljam DL da sam radi svoje na poslu ;)

Pozdrav , Misa...:boom:

OptiPlex je napisao(la):
Imate na gamershellu vec 3 dana, pa pogledajte sami :)

Ma nema potrebe da mi persiras, nasi smo! :d

@Milan uh preveliko mi nesto za download :whip

Dokle si ti stigao

Poz

Ne znam zasto svi koriste @ime_usera da bi rekli da je nesto za nekoga?
Zar nije lakse reci

To:Milan, ili za Milana? @ znaci "at", odnosno "na" nekom_serveru :)

Niste mi jasni ;)

Ja uopste ne razmisljam o tome. Video sam to ovde i na jos par mesta, a na kraju krajeva najbitnije je da se razumemo.
Poz

Jel neko bre skinuo ovo,meni puca download vec 5. put :cuss:

Puca i meni, ocito je zesce preopterecenje tj. potraznja za ovim fajlom.

alokiN je napisao(la):
...
Ma nema potrebe da mi persiras, nasi smo! :d

Persirao sam tebi i Martiju :)...osim ako smatras da Marti nije vredan toga ? :d

Elem, ajde hoce li neko vise da skine i da javi utiske.
Inace Gamershell je sredio to ****** sa demoom i link ponovo lepo radi.

OptiPlex je napisao(la):
...
Elem, ajde hoce li neko vise da skine i da javi utiske.
Inace Gamershell je sredio to ******* sa demoom i link ponovo lepo radi.

Jos nekih 20% :boom:

OptiPlex je napisao(la):
... Persirao sam tebi i Martiju :)...osim ako smatras da Marti nije vredan toga ? :d
Pa lepo ste vaspitana deca koja i treba da persiraju starije od sebe :d :d

Milan82bh je napisao(la):

Hvala,
ali ovaj GetRight se lepo snalazi sa mirroring-om. Trenutno imam 14 direknih mirror servera u listi (nocas ih je bilo cini mi se 10).
Problem je bio sto je download u toku noci pucao na svakom na koji sam mogao da se zakacim ... evo trenutno sljaka super na ftp://ftp.gamesurf.de/pub/pc/fps/far_cry/demo/demofarcry.zip i ne puca.
Ja imam problem druge vrste - slobodan protok na modemu, posto je ostatak zauzet nekim vec obaveznim download-om. Nadam se da cu do kraja ove nedelje da ga dovucem na masinu (sinoc sam za njega mogao da odvojim samo 21MB :( ).

maxer je napisao(la):
...
Hvala,
ali ovaj GetRight se lepo snalazi sa mirroring-om. Trenutno imam 14 direknih mirror servera u listi (nocas ih je bilo cini mi se 10).
Problem je bio sto je download u toku noci pucao na svakom na koji sam mogao da se zakacim ... evo trenutno sljaka super na ftp://ftp.gamesurf.de/pub/pc/fps/far_cry/demo/demofarcry.zip i ne puca.
Ja imam problem druge vrste - slobodan protok na modemu, posto je ostatak zauzet nekim vec obaveznim download-om. Nadam se da cu do kraja ove nedelje da ga dovucem na masinu (sinoc sam za njega mogao da odvojim samo 21MB :( ).

:mrgreen: Preko istog servera i ja skidam.Ma' jutros ga lepo nagura na 120k/s taman se ponada da cu ga skinuti za nekih 35min. kad puce i vrati se na 34k/s.

Evo stigoh na posao i doceka me fajl 508.833 Kb :beat:
Nego sad idu drugi problemi , imam USB flash 256 Mb pa treba da splitujem fajl a nema vise mesta na ovom disku , nisam poneo driver za Win98 ... show (brza veza - spor komp) .
Ako neko ima USB od 512 nek' se javi ako ima vremena da dodje do mene ;)

Pozdrav , Misa...:boom:

Ma meni je pukao jedno 5 puta, a jednom sam ga skinua, ali je s*ebana arhiva :cuss: :cuss: :cuss:
Sad skidam sa nekog ceskog linka! Dobro ide! Bice za 1 sat!!!
:happy:

Gorane, ajd baci mi na PM neki kontakt tel da se cujemo, cisto da vidim kako zdravlje i tako to :mrgreen:

Pozdrav

Pa skinuo sam :happy:
E sad ono lepo: :mrgreen:
Igra ima strava grafiku, dobra je fizika i atmosfera..... obecava
A sad ono ruzno: :cuss:
Igra je IZUZETNO HARDVERSKI ZAHTEVNA ( hoce 1GB RAM-a!!!, min za ugodno igranje je 512MB ), bar 128 MB RAM-a na grafickoj (128 za high, godilo bi joj 256 za very high!!! Bez imalo preuvelicavanja!!!), naravno radi i sa 64MB, ali....
CPU oko 2.2-2.5 GHz ( AMD - pravog takta, Intel 3-3.5 GHz !!! )
Moguce je da je sve ovo malko " naduvano" trebaju oni to jos dosta da optimizuju. Ima dosta gluposti sto se tice povremenih usporenja ( recimo pri zumiranju snajperom...), ali verujem da ce do finalnog izdanja biti sredjeno.
Toliko od mene :wave;

GoranM je napisao(la):
Pa skinuo sam :happy:
E sad ono lepo: :mrgreen:
Igra ima strava grafiku, dobra je fizika i atmosfera..... obecava
A sad ono ruzno: :cuss:
Igra je IZUZETNO HARDVERSKI ZAHTEVNA ( hoce 1GB RAM-a!!!, min za ugodno igranje je 512MB ), bar 128 MB RAM-a na grafickoj (128 za high, godilo bi joj 256 za very high!!! Bez imalo preuvelicavanja!!!), naravno radi i sa 64MB, ali....
CPU oko 2.2-2.5 GHz ( AMD - pravog takta, Intel 3-3.5 GHz !!! )
Moguce je da je sve ovo malko " naduvano" trebaju oni to jos dosta da optimizuju. Ima dosta gluposti sto se tice povremenih usporenja ( recimo pri zumiranju snajperom...), ali verujem da ce do finalnog izdanja biti sredjeno.
Toliko od mene :wave;

Nisam primetio da mi usporava.Mislim da igra nece biti toliko zahtevna kad izadje full!
Ipak taj engine je bio koriscen kao bench za GF3Ti graficke karte,ajd sutra(tj. danas :) )cu da iznesem utiske!

PoZ

Milan82bh je napisao(la):
...

Nisam primetio da mi usporava.Mislim da igra nece biti toliko zahtevna kad izadje full!
Ipak taj engine je bio koriscen kao bench za GF3Ti graficke karte,ajd sutra(tj. danas :) )cu da iznesem utiske!

PoZ
Ma usporava kad zumiras snajperom, u trenutku dok "uzumirava". Kad zavrsi zoom ide ok. To "uzumiravanje" traje 1 sekundu ali nije lepo sto se tako desava...
Malo optimizacije i to je to!
Da bi ovo proverio ukljuci Fraps. Lepo se vidi...
Sve ostalo je OK, jedino hoce puno RAM-a...
:wave;

GoranM je napisao(la):
...

Ma usporava kad zumiras snajperom, u trenutku dok "uzumirava". Kad zavrsi zoom ide ok. To "uzumiravanje" traje 1 sekundu ali nije lepo sto se tako desava...
:wave;

Pa zar ovo nije DEMO! :d

Hajde budite malo odredjeniji jer 128mb rama ima i 9200 i Ti4200 i i R9600 i R9700 i NVFX5600 i NVFX5700. Na koju graficku koje klase mislite (posto sve ostale zahteve ispunjavam, a verovatno i ovaj (9700Pro) ali ipak da proverim :)
Nemojte bre te fore iz Sveta Kontejnera "neophodan je P4 na bar 1ghz sa 64mb kartom" :d

OptiPlex je napisao(la):
Hajde budite malo odredjeniji jer 128mb rama ima i 9200 i Ti4200 i i R9600 i R9700 i NVFX5600 i NVFX5700. Na koju graficku koje klase mislite (posto sve ostale zahteve ispunjavam, a verovatno i ovaj (9700Pro) ali ipak da proverim :)
Nemojte bre te fore iz Sveta Kontejnera "neophodan je P4 na bar 1ghz sa 64mb kartom" :d

Ma opusti se radice ti 100%.Goran nije dobro podesio funkcije(valjda).Nije igra (bas) toliko zahtevna :beat:

PoZ

a dajte bre ko ima 1gb rama :x
mozda samo 5% ukupno igraca

Nazad
Vrh Dno