- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
c3 je napisao(la):a dajte bre ko ima 1gb rama :x
mozda samo 5% ukupno igraca
Mislim, stvarno :mig:
c3 je napisao(la):a dajte bre ko ima 1gb rama :x
mozda samo 5% ukupno igraca
Pa ja sam lepo rekao da za sve namax treba 1GB Ram-a.Paradigma je napisao(la):Odusevio me demo. Konacno da necemu posluzi giga RAM-a koji imam vec mesecima. Posle malo isprobavanja ostavio sam opcije na high u 800x600 + high AA. 1GB + Ti4200. Inace podesavanja su fleksibilna i igrica moze istom brzinom da funkcionise i na 512MB + GF2 GTS Pro stim da se u video opcijama izabere low. Procesori su Bartoni na 2.2Ghz.
A da mi ipak sacekamo da izadje? :mrgreen:Paradigma je napisao(la):Ne diraj mi DOOM3 :mrgreen: . FarCry je odlacan i u tehnoloskom smislu ali DOOM3 engine je ipak nesto posebno. Kada bude izasao nece biti potrebe da se sa necim uporedjuje. Zaista nije pretenciozno reci da mu nema ravnog.
maxer je napisao(la):Imam i nekih zamerki ali boze moj ...:!:
Milan82bh je napisao(la):...Da cujem....
maxer je napisao(la):...
Kad desnim dugmetom misa "prislonis" pusku na "obraz" ... cemu to ako nije uradjeno do kraja tj. kao u Vietcongu ?
Plus ako vec imaju takvu varijantu nisanjenja, trebali su da uklone krstic pa da bude bas kako valja (opet videti: mod "Vietcong" u istoimenoj igri).
Zatim protivnici: ponasaju se malo cudno. Ono: izadju malo cucnu i to je to ... pa se onda malo zaklone pa opet odmah izadju (tebi na nisan) ... ma znas vec o cemu pricam ... sve to deluje prilicno nerealno a moglo je da ispadne bas realno samo da su to malo bolje osmislili.
Zatim ne svidja mi se sto (bar se meni tako cini) protivnici "vide" kroz lisce tj. ako im se prisunjam kroz zbunje i jos sam "zalegao" a oni me uoce i raspale po meni ... e pa 'ebi ga ... bas su me tu razocarali.
Eto ovo mi je bas uletelo u oko, odmah. Mozda ce biti jos toga.
OptiPlex je napisao(la):Nema samo Vietcong to nisanjenje uz obraz, tu je i Call Of Duty
Ako sam te shvatio, zalis se sto si igru-demo tolikih dimenzija presao za samo 20 min.borab je napisao(la):Ma super. 500Mb demo sam skinuo za obican novo, kojeg sam s*****o za 20min.Ubi soft je vise za avanture i platforme, cini mi se.
alokiN je napisao(la):Ljudi, na koju vas igru graficki podseca FarCry.
Poz
maxer je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari