Šta je novo?

FarCry DEMO!

OptiPlex je napisao(la):
Kod Call of Duty je jedino beda sto se predje za 5-6 sati :(
Kao sto rekoh: ja se toliko smucam levo-desno i zalazim u svaki cosak, da je verovatno ne bih presao ni za 5-6 dana :d

maxer je napisao(la):
...
Kao sto rekoh: ja se toliko smucam levo-desno i zalazim u svaki cosak, da je verovatno ne bih presao ni za 5-6 dana :d

Ha,ha pa nije to neka avanturica da se setkas gore-dole i istrazujes koje-kakve gluposti.Ovde ti u pitanju cista pucacina tipa:
"Just hold left mouse button and everything's gonna be just fine" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nema u COD-u mnogo razmisljanja....drzi se ti VC...jel si probao Fist Alpha?Kako ti se cini?

PoZ

Nedjo je napisao(la):
meni se jako dopada AI, takodje protivnici PADAJu kada ih pogodis headshot (mozda ne svaki put, ali ovo je pak demo) grafika otkida, gameplay je mnogo dobar, nije mi dosadno da iznova igram i ovaj kratki demo, sve u svemu FarCry ce dobro da pomuti planove valveu i id-u!
Nisam bas 100% siguran ali mislim da protivnici takodje odmah padaju kada ih pogodis u levu stranu grudi (tj. u srce). Jedan metak u tom predelu tela i on je na zemlji. Napominjem da sam tako nesto uocio vise puta ali nisam izricito to proveravao-testirao.
Tvoj komentar o igri - kao da sam ja pisao :mrgreen:

Milan82bh je napisao(la):
...Ha,ha pa nije to neka avanturica da se setkas gore-dole i istrazujes ... cista pucacina ... Nema u COD-u mnogo razmisljanja....drzi se ti VC...jel si probao Fist Alpha?Kako ti se cini?
PoZ
Pa uzmimo za primer MOHAA ili moj omiljeni RtC Wolfenstain: i to su pucacine ali toliko toga ima da se vidi i obidje ... jos nisam stigao da ih odigram do kraja :beat:

Nisam. Cekam paket od Driver-a.

maxer je napisao(la):
...Pa uzmimo za primer MOHAA ili moj omiljeni RtC Wolfenstain: i to su pucacine ali toliko toga ima da se vidi i obidje ... jos nisam stigao da ih odigram do kraja :beat:

Nisam. Cekam paket od Driver-a.

Nemas predstavu koliko su te igre duze od CoD...makar 6-7 puta, bukvalno...

Sto se tice headshotova, ne vidim cemu toliko odusevljenje sto protivnici odmah padaju, pa tako je vec godinama :p

E pre neko vece(jutro) sam ostao do u sitne sate budan i cackao konzolu u FC-u! Uglavnom iskljucivanjem forsiranja PS/VS 1.1 na Radeonu i refleksije vode (verujte, moze se ziveti bez nje ;)) se dobije veoma lep skok, tako da sam dosta opcija prebacio na high i jos lepse se igrao nego li pre na midiumu (za sve).BTW nvdi*ti imaju mogucnost forsiranja NV30_PS20 za svoje FX-ove!
U svakom slucaju ima jos dosta mesta za optimizaciju, a da mis e smesi kupovina jos pola giga rama, je bez svake sumnje ;)

Nakon jos malo cackanja skontao sam da je FC veoma CPU zahtevan, svaki megaherc viska znaci smanjenje seckanja, a takodje obozava i sto brzi FSB... ne cudime sto su shvabe resile da u startu rade port na AMD64, ovo ce biti sjajno parce softvera za demonstraciju ubrzanja koje prelazak na 64bitnu arhitekturu donosi

OptiPlex je napisao(la):
Kod Call of Duty je jedino beda sto se predje za 5-6 sati :(

sve shto je dobro kratko traje... mislim da je igra duza ne bi ni bila toliko interesantna :)

momci a je'l moze neko da sprzi na cd, pa da prosledi meni??

nemam ogucnosti da skidam tako VELIKE stvari.

unapred hvala

Poz!!

Nazalost nisam te srece kao vi pa da probam demo ove igre ali koliko sam video scrinove iz iste ono nije nista posebno, grafika tek malo iznad proseka, a o poredjenju sa Doom-om ne treba ni razmisljati, jednostavno - babe i zabe.

Moso je napisao(la):
Nazalost nisam te srece kao vi pa da probam demo ove igre

Pa onda nista ni ne mozes tvrditi! Je' tako?

Nedjo je napisao(la):
...

Pa onda nista ni ne mozes tvrditi! Je' tako?

Kao sto rekoh video sam par scrinova iz igre i to nije ni nalik Doom-u. Likovi sacinjeni iz trouglova da se poseces na njima...Nadam se da cu uskoro i nabaviti taj demo pa ako sam pogresio to cu javno i izjaviti...
Pozdrav!

Moso je napisao(la):
...
Kao sto rekoh video sam par scrinova iz igre i to nije ni nalik Doom-u. Likovi sacinjeni iz trouglova da se poseces na njima...Nadam se da cu uskoro i nabaviti taj demo pa ako sam pogresio to cu javno i izjaviti...
Pozdrav!

Tacno je da se ta dva engine-a ne mogu porediti, ali Far Cry ima engine za respekt.

Paradigma je napisao(la):
...

Tacno je da se ta dva engine-a ne mogu porediti, ali Far Cry ima engine za respekt.

Veliki sam ljubitelj fps zanra i odigrao sam preko 90% svih naslova koji su se pojavili jos od vremena Doom 1 i 2 i verujte da mi jedva cekam da se napravi kvalitativni pomak u grafici kakav je, recimo, bio sa pojavom Quake 1. Nemojte mi zameriti ali pomalo sam ljut na sve u igrackoj industriji sto toliko odlazu Doom3 i HL2, koji donose ogroman skok napred u kvalitetu grafike, pa otud i ovakvi moji komentari (mnogo me nervira kada vidim one silne trouglove umesto ramena, glave i ostalih delova tela a cini mi se da Far Cray obiluje njima, ili gresim?)
Pozdrav!

tek sad sam nabavio demo i mogu reci da je sasvim opravdana investicija od 180€ za 5900xt(naravno ako dolazeci naslovi budu ovako izgledali),ovo je mnogo veci pomak nego sto smo navikli do sada da gledamo...fenomenalno,cak se i ortak koga inace igre uopste ne zanimaju odusevio.....

Ti trouglovi koje ti pominjes su manjak poligona cega u FAR CRY-u nema bas toliko

Igra je izasla!!!!!!
Ajde da cujemo prvo utiske Pir. za Cubre,ako bude mogao da pokrene na onom krsu od mx400:d

Poslednja izmena:
Leadtek mx460 vivo :)

igra stize sutra uveche i na DVDu je, a sa njom i UT2k4 na 5CDova :D

Demo inache super radi u 1024. ali vode nema uopshte :D:D:D

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Leadtek mx460 vivo :)

igra stize sutra uveche i na DVDu je, a sa njom i UT2k4 na 5CDova :D

Demo inache super radi u 1024. ali vode nema uopshte :D:D:D

Ma salim se bre!!!!
Kako je UT2K4 na 5cd?????Zar nije na 6?
A ovo za vodu...nisi cuo!!!!!
Pa rekli su da su napravili poseban mod za one kojima se ne vidi voda u igri,naime njima ce se umesto camca pojavljivati Buggy koji ce biti kompletno naoruzan
:d :d :d

Mazi, hitro se prošetaj do drajvera, nareži obojici FarCry, a onda idemo do Orla :beer:

E ta na sest Cd-ova moze i na jedan DVD :banana:
Pozdrav

koji program moze da prebaci npr . tih cd-ova na dvd?

poz

deki30 je napisao(la):
koji program moze da prebaci npr . tih cd-ova na dvd?

poz

izgleda da program nece biti potreban posto ce stici i UT 2004 DVD...

:) :D :d ;) :p :smoke: :-devil-: :banana: :banana: :banana:

poz

deki30

P.S. Ipak dajte ime programa...

Nazad
Vrh Dno