maxer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.09.2002
- Poena
- 680
DogovorenoG!!! je napisao(la):...call of duty obavezno da probash :eye:
DogovorenoG!!! je napisao(la):...call of duty obavezno da probash :eye:
Kao sto rekoh: ja se toliko smucam levo-desno i zalazim u svaki cosak, da je verovatno ne bih presao ni za 5-6 dana :dOptiPlex je napisao(la):Kod Call of Duty je jedino beda sto se predje za 5-6 sati![]()
maxer je napisao(la):...
Kao sto rekoh: ja se toliko smucam levo-desno i zalazim u svaki cosak, da je verovatno ne bih presao ni za 5-6 dana :d
Nisam bas 100% siguran ali mislim da protivnici takodje odmah padaju kada ih pogodis u levu stranu grudi (tj. u srce). Jedan metak u tom predelu tela i on je na zemlji. Napominjem da sam tako nesto uocio vise puta ali nisam izricito to proveravao-testirao.Nedjo je napisao(la):meni se jako dopada AI, takodje protivnici PADAJu kada ih pogodis headshot (mozda ne svaki put, ali ovo je pak demo) grafika otkida, gameplay je mnogo dobar, nije mi dosadno da iznova igram i ovaj kratki demo, sve u svemu FarCry ce dobro da pomuti planove valveu i id-u!
Pa uzmimo za primer MOHAA ili moj omiljeni RtC Wolfenstain: i to su pucacine ali toliko toga ima da se vidi i obidje ... jos nisam stigao da ih odigram do kraja :beat:Milan82bh je napisao(la):...Ha,ha pa nije to neka avanturica da se setkas gore-dole i istrazujes ... cista pucacina ... Nema u COD-u mnogo razmisljanja....drzi se ti VC...jel si probao Fist Alpha?Kako ti se cini?
PoZ
maxer je napisao(la):...
Nisam. Cekam paket od Driver-a.
maxer je napisao(la):...Pa uzmimo za primer MOHAA ili moj omiljeni RtC Wolfenstain: i to su pucacine ali toliko toga ima da se vidi i obidje ... jos nisam stigao da ih odigram do kraja :beat:
Nisam. Cekam paket od Driver-a.
OptiPlex je napisao(la):Kod Call of Duty je jedino beda sto se predje za 5-6 sati![]()
Moso je napisao(la):Nazalost nisam te srece kao vi pa da probam demo ove igre
Nedjo je napisao(la):...
Pa onda nista ni ne mozes tvrditi! Je' tako?
Moso je napisao(la):...
Kao sto rekoh video sam par scrinova iz igre i to nije ni nalik Doom-u. Likovi sacinjeni iz trouglova da se poseces na njima...Nadam se da cu uskoro i nabaviti taj demo pa ako sam pogresio to cu javno i izjaviti...
Pozdrav!
Paradigma je napisao(la):...
Tacno je da se ta dva engine-a ne mogu porediti, ali Far Cry ima engine za respekt.
driver je napisao(la):Leadtek mx460 vivo
igra stize sutra uveche i na DVDu je, a sa njom i UT2k4 na 5CDova
Demo inache super radi u 1024. ali vode nema uopshte![]()
driver je napisao(la):UT2k4 na 5CDova
![]()
deki30 je napisao(la):koji program moze da prebaci npr . tih cd-ova na dvd?
poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari