Šta je novo?

FarCry 2

Ako uspeju da ovo dovrse do kraja, ponovice se ista stvar kao i sa FarCry - bice fenomenalana igra!

ejjjj... ludilo je od grafike :)
a zbunjen sam koliko i taj lik iz Nedjinog prvog posta .... znaci Crysis nema veze sa FC prvim delom :trust:

Ima.Koliko sam ja razumeo,ubisoft ima pravo na ime FarCry a crytek je promenio izdavaca(EA) i zato se "pravi" FC2 zove Crysis.

Poslednja izmena:
Crysis nema nikakve veze sa FarCry-m!
FC2 se nadovezuje na FC1 iako ga pravi drugi tim!

Od tropskoj raja preselili su se u Amazoniju :smoke:

@psaras: moze tako da se gleda, al jedina veza FC-a i Crysisa je tim koji stoji iza njega....a FarCry fransiza (u najavi) je ostala kod Ubijsofta...

Dobar ovaj 3dsmax :d
Razumem ja da ovi likovi razbijaju sa grafikom, ali pokazivati tech video iz max-a je pomalo smeshno ;)

Dobar ovaj 3dsmax :d
Razumem ja da ovi likovi razbijaju sa grafikom, ali pokazivati tech video iz max-a je pomalo smeshno ;)
Izvini a odkud ti da je ono iz Maxa??
To sto njihov alat ima interface slican maxovom je zato sto je takav nacin upravljanja ocigledno najintuitivniji i najproduktivniji!

Ono što je impresivno, jeste da ceo onaj truck zauzima 1.5 MB VRAM memorije... I onaj kamen, detaljan je koliko god se približio.

Haos, podseca malko na film "Anakonda" :d .
Grafika brrrr . Bice belaja kada ovo izadje .

Izvini a odkud ti da je ono iz Maxa??
To sto njihov alat ima interface slican maxovom je zato sto je takav nacin upravljanja ocigledno najintuitivniji i najproduktivniji!

Pazi, film je u niskoj rezoluciji ali interfejs je ~100% iz max-a. Nekako mi je teshko da poverujem da su napravili svoj editor koji je kopija 3dsmax-a...

Bilo kako bilo ovo ce *ebeno da izgleda... Uh kad bi mogao sad da je probam :)

a ko pravi farcry 2?

Valjda Crytek + izdavac Ubisoft.

To ne mirise bas dobro onda :(

ljdu bre nema sanse da ovakva bude grafika!! mislim ovo je kao 3d render koj se radi satima (jedna slika!!) dakle, sigurno nece ovako izgledati... sem ako se izlazak ne planira za 4-5god...

Lukase, kako ubode temu od 14.10.2006.?:)

Nego ima li sta novo o ovom nazovi FC2?

mislim FC a nije crytekov, ne mi se djasvi.

haha pa dobro samo sam okasnio par meseci :p
trazio sam nesto, pa dodjoh do ovoga

ljdu bre nema sanse da ovakva bude grafika!! mislim ovo je kao 3d render koj se radi satima (jedna slika!!) dakle, sigurno nece ovako izgledati... sem ako se izlazak ne planira za 4-5god...
pa dobro, igras sa 1fph (frame per hour)... mozda dobijes i 1.5 ako zestoko klokujes masinu :D

ljudi jel moze da se stavi neka slicica na post, meni linkovi uopste ne rade ???

Nazad
Vrh Dno