Šta je novo?

FarCry 1.1 patch

kod mene na GF3ti,u OpenGL imam 10-15% vise fps,ali taman za toliko i izgleda losije...npr.kontrast je nemoguce podesiti dobro.

Agilni je napisao(la):
Bilo je vec price o tome, ali evo. Edituj .reg fajl iz ovog zipa, tako sto ces u kolonu "InstallLocation" napisati gde ti je igra instalirana. Neophodno je da koristis "\\". Kod mene to ovako izgleda:

"InstallLocation"="D:\\IGRE\\Far Cry\\"

Save-uj to sto si editovao i ubaci u registry. Posle toga ces moci da patch-ujes.

Meni treba tako nesto za Frozen Throne (patch 1.15).

Problem sa MSI nx6800

Dakle imam amd 2600+,512 ddr400 kingston,napajanje 300 W ,directx 9.0c i Service Pack 2 i MSI 6800 obicnu verziju.Kad pokrenem Far Cry u high detaljima voda mi nije bistra,nikakva a i pojavljuju mi se crne boje (planine a i voda).Onda sam cuo da treba instalisati patch 1.1 ali sve je isto.Nadjem novu verziju patch-a 1.2 i kad pokrenem instalaciju patch-a izbaci poruku da Far Cry nije instalisan.Onda nazovem servis odakle sam uzeo karticu i covek mi kaze da Far Cry ima problema sa novijim nvidia grafickim karticama.Na drugom komp.imam bartona 2500 i 1gb memorije ddr400,chieftec 420W i r9600xt asus.U Far Cry-ju sve radi besprekorno(na high detaljima).Na prvom komp. gde je Msi 6800 3dmark03 mi pravi ravno 8000 poena,a u 3dmark 2001SE samo 13680 to je zaista malo,znam da ona ide i do 20000.Dali neko ima slican problem.Cudno mi je da 6800 ima problem sa Far Cry a mozda i sa drugim igricama.Kako da resim problem?Hvala unapred.

kalla89 je napisao(la):
Dakle imam amd 2600+,512 ddr400 kingston,napajanje 300 W ,directx 9.0c i Service Pack 2 i MSI 6800 obicnu verziju.Kad pokrenem Far Cry u high detaljima voda mi nije bistra,nikakva a i pojavljuju mi se crne boje (planine a i voda).Onda sam cuo da treba instalisati patch 1.1 ali sve je isto.Nadjem novu verziju patch-a 1.2 i kad pokrenem instalaciju patch-a izbaci poruku da Far Cry nije instalisan.Onda nazovem servis odakle sam uzeo karticu i covek mi kaze da Far Cry ima problema sa novijim nvidia grafickim karticama.Na drugom komp.imam bartona 2500 i 1gb memorije ddr400,chieftec 420W i r9600xt asus.U Far Cry-ju sve radi besprekorno(na high detaljima).Na prvom komp. gde je Msi 6800 3dmark03 mi pravi ravno 8000 poena,a u 3dmark 2001SE samo 13680 to je zaista malo,znam da ona ide i do 20000.Dali neko ima slican problem.Cudno mi je da 6800 ima problem sa Far Cry a mozda i sa drugim igricama.Kako da resim problem?Hvala unapred.

Ja upravo jučer instalirao Far Cry sa patch-em 1.2 i radi normalno na 6800GT.Imam drivere za graf. 61.77 i na 1600x1200 2xAA 8xAF je sasvim igrivo.

Kakva takva zamena za quick save je da se svaki put kada se zeli snimiti
odredjena pozicija otvori konzola i upise: \save_game

Nvidia far cry problem

jel zna neko kako da namestim rezoluciju u far cry.Sto god stavim on mi uvek ocita "low" teksture.a nemogu ni instalirati ni jedan patch :mad:

Marac je napisao(la):
Ja upravo jučer instalirao Far Cry sa patch-em 1.2 i radi normalno na 6800GT.Imam drivere za graf. 61.77 i na 1600x1200 2xAA 8xAF je sasvim igrivo.

ja imam istih problema samo sto je moja konf:.3,2 ghz,1GB,galaxy 6600gt omega driver 1.61,i takodje nemogu instalirati niti jedan patch

daj ljudi pomagajte koji prvo patch da instaliram.Patch 1.1 mi kaze da prilikom instalacije nije nasao igru a ja je instalirao,i ko tu sad koga *****ava molim pomoc

roba je napisao(la):
daj ljudi pomagajte koji prvo patch da instaliram.Patch 1.1 mi kaze da prilikom instalacije nije nasao igru a ja je instalirao,i ko tu sad koga *****ava molim pomoc
Proveri prilikom instalacije zakrpe da stoji UK za verziju (biras odmah kada pokrenes zakrpu iz padajuceg menija), a ne USA. Tako ima da radi.

Vrh Dno