Samo treba biti uporan!!!!nexy je napisao(la):igra je super ali ja na kraju nisam uspeo da se provucem kroz onu silnu guzvu n kraju.
virke je napisao(la):Samo treba biti uporan!!!!
pdragon je napisao(la):Blago vama! Ja nisam presao ni trecu misiju. Mada slAbo igram. Neko mi rece da je igru bez čitova teško preći.
Ta fora ne pali. Vrata udare stolicu jednom ili dvaput, i sklone je sa puta. Video sam taj savet na netu, ali to ne može tako.rzeljko je napisao(la):Fora za zadnji nivo- prije nego što izađete iz oružarnice odgurajte stolicu do prvih vrata koja se otvaraju klizno gore-dolje o stavite je na vrata da spriječite njihovo zatvaranje tako da možete ponovo poći po oružje i heath. meni je najbolje oružje za kraj bio onaj mitraljez (ne znam tačnu oznaku, staje 100 metaka u njega odjednom). Njime sam glavonje dosta lako ubio, samo ciljaš u glavu. Ako ne izlaziš potpuno napolje nego iznutra šekaš da ti se pojave na ćošku, možeš da ih "zaglaviš" ispod onog slomljenog mosta i onda ih lako središ sa stepenica. A za one vojnike na kraju isto mitraljez jer im dosta probije štitove i to prvo sredi onu prvu dvojicu što imaju bazuke a one preostale je lako, mitraljez + ručne bombe.
cilset je napisao(la):Kako ste sredili onaj helikopter u misiji Boat?
Cini se da je nemoguce skinuti ga!
morbius je napisao(la):Ta fora ne pali. Vrata udare stolicu jednom ili dvaput, i sklone je sa puta. Video sam taj savet na netu, ali to ne može tako.
Pistolj na boat nivou :zgran: -ja sam pistolj bacio još na prvom nivouURGH! je napisao(la):Moze i ovako: cim postavis eksploziv na brod odmah skaci u vodu i plivaj do obale,nadji bilo kakav zbun i cucni,ako si se dobro namestio,on tebe nece videti u zbunju,a ti njega hoces kroz lisce,uzmi pistolj i uz nisanjenje ga rokaj i nece te nijednom pogoditi.
marex je napisao(la):Pistolj na boat nivou :zgran: -ja sam pistolj bacio još na prvom nivou![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari