Šta je novo?

Far Cry problem -> Kako preci ....

IcY_R

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
319
Ajde ljudi pomagajte ako mislite.Kako ste presli onaj dio sa brodom i helikopterom?Postavim bombu i plivam do kopna( do onog slomljenog broda ) priblizi mi se helikopter i 10 raketa u njega sa lanserom i nista.Nece da padne.Sta treba da radim???

Keep trying my friend, na dobrom si putu. Ja sam 2x deinstalirao igru zbog tog nivoa, ali sam se zainatio i presao, samo rakete u helikopter i bez nervoze.

Sto rece marko ispali malo vise raketa i mora da padne. To je sigurno u pitanju i nista drugo!

Ako se dobro secam,posto sam i ja imao problema sa tim delom nivoa,pa sam cak i brojao broj ispaljenih raketa,cini mi se da treba 12 puta da ga pogodis da bi ga unistio.
Pa ti sad pokusaj i broj lagano (u sebi) ; )

Taj helikopter i ne može da se uništi, može samo da se otjera. Zavisi od nivoa težine koji si izabrao na početku igre koliko raketa treba za njega.

Koristi sniper.Ja sam ga tako skinuo tj.oterao,ali gadjaj direktno u onog chovu :)

Poslednja izmena:
joj, presam sam taj helis iz 50 puta, i to sa raketama, ali sve moraju u njega...

zar nema neki helis gde mozes snajperom da pogodis onoga ko puca na tebe i onda da ode ?!?

pa o tom helisu se i prica,ako se dobro secam to je jedan jedini u igri gadjas ga sa onog broda sa makedonskom zastavom :D.Nego batali te rakete njih ces da ispucas mnooogo,ovako lepo snajp i iz oko 5 preciznih pogodaka,helis odlazi!!! :)

Poslednja izmena:
Ja sam ga prešao tako što sam spustio džip do mora (spušta se u uvalu ispod puta), otplivao i potopio brod, vratio se do džipa i rokao helikopter istovremeno se krećući napred-nazad.Mučio sam se sa raketama, čak sam se vratio unazad po čamac ( koji je eksplodirao kada sam potopio brod ) ali je ovo proveren način i nije nešto naročito težak.

ovo je jubilarni 49-ti topic o teranju helikoptera posle potapanja broda

Nazad
Vrh Dno