Šta je novo?

far cry & pcx 5900 vivo

infinityNS

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 10700K + ML 360R AIO
Matična ploča
Gigabyte Z490UD
RAM
T.Force 16*2
GPU
Nvidia Gigabyte 3080 OC 10 GB
Storage
m.2 2tb Viper
Zvuk
Integisan
PSU
FSP 700
Kućište
ASUS TUF 501
Monitor
LG 34'' ultra vide 1080p
Miš & tastatura
G19+G502Hero
Laptop
Dell Latitude 5420
Mobilni telefon
Samsung s24 Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
imam problem koji me izludjuje evo dva dana zivce sam pokidao
kupio burazer makinu
p4 2.8
gigabyte 915 pro
512 rama
pcx 5900 vivo
sata 160

e sad sve radi ok u 3d marku 2003 ima 6000 poena nije klokovana masina i nece biti sve je na def. e sad sve igre idu super ali imam problem sa far cry-em
naime,kada je sve na low sve je ok (kolko moze biti ok)
a kada se stavi na very high javljaju se problemi ,voda i daje izgleda kao LOW iako je ultra high,i sve zgrade mostovi i sl je jako belo i nikakvo skoro bez texture znaci bedak najveci
DX je 9c drajveri su Forceware 71.89 Win XP sp2

poludeh vise ako neko zna do cega je HELP 🙂
Hvala unapred

Da li si instalirao FarCry patch? Zadnje verzije su 1.3 (74 Mb) i 1.31 (oko 8 Mb).

Meni je patch 1.3 resio potpuno isti problem. Patch sam skidao dva puta jer prvi koji sam skinuo nije hteo da se instalira. Ovo napominjem da se ne tripujes da je nesto do masine, kao sto ja.

Poslednja izmena:
Skini patch V1.1 (instaliras izborom opcije UK, a ne USA) i drajvere npr. 76.44 sa www.guru3d.com ima da ti radi, provereno u praksi, a manje je nego sa skidas ove vece zakrpe (V1.1 je oko 20MB, a ove su (v) 1.3 jos 70 i kusur MB + jos 8 MB za 1.31, pa ti vidi).

Poslednja izmena:
Gorane jesi li siguran da ce sa patchom 1.1 da radi?
Doduse ja sam imao Asus FX 5900GE pa bi i ova kartica trebala da ima NV35 graficki chip samo PCI a moja je bila AGP. I nije htela da radi odnoasno nikakve promene nije doneo taj patch a simptomi su nam isti kao sto pise infinity.
Tek kad sam skinuo 1.3 i iscimao se na netu sve je proradilo kako treba.
A za drajvere bolje je da instalise 56.64 a ne ove 76.44 jer ti su detonatori za NV6XXX seriju i rade sa PS v3 a koliko znam ta karta podrzava samo PS v.2 i trebalo bi da radi sporije nego sa ovim koje sam naveo. Sve ovo sam vec pisao u threadu "Koji drajveri za...) Kao sto sam naveo da FarCry podrzava PS v.3

POZ

astrolog je napisao(la):
Gorane jesi li siguran da ce sa patchom 1.1 da radi?
Doduse ja sam imao Asus FX 5900GE pa bi i ova kartica trebala da ima NV35 graficki chip samo PCI a moja je bila AGP. I nije htela da radi odnoasno nikakve promene nije doneo taj patch a simptomi su nam isti kao sto pise infinity.
Tek kad sam skinuo 1.3 i iscimao se na netu sve je proradilo kako treba.
A za drajvere bolje je da instalise 56.64 a ne ove 76.44 jer ti su detonatori za NV6XXX seriju i rade sa PS v3 a koliko znam ta karta podrzava samo PS v.2 i trebalo bi da radi sporije nego sa ovim koje sam naveo. Sve ovo sam vec pisao u threadu "Koji drajveri za...) Kao sto sam naveo da FarCry podrzava PS v.3

POZ
Potpuno sam siguran. Patch v1.1 i drajveri 6x.xx ili noviji iz serije 7x.xx rade bez greske
😉

e hvala to mi je resilo problem
1.3 sam instalirao i sve je ok

Nazad
Vrh Dno