Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje će biti kad počnem da vijam antilope i divlje prasiće hamerom.

Mnogo je, brate, igra braon. Baš nešto nisam zadovoljan šotkama...

Poslednja izmena:
Bice ovo dobar lov kada ubace te africke tigrove :d
Od kad tigrovi žive u Africi:d bilo bi interesantno da igra ima mod sakupljanja lovačkih trofeja, sakupiš dva roga nosoroga i dobiješ dodatnu municiju za ubijenog slona pušku:d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Najbolje će biti kad počnem da vijam antilope i divlje prasiće hamerom.

Mnogo je, brate, igra braon. Baš nešto nisam zadovoljan šotkama...
Braon je zbog okoline:p
Negro, odzachar grla:p

Ja i dalje ne shvatam zasto se ova igra nosi Far Cry u nazivu..

A koji bi naziv trebala da nosi i zašto ne bi nosila taj naziv? Piše negde da Far Cry igre moraju da budu smeštene na tropska ostrva?

A koji bi naziv trebala da nosi i zašto ne bi nosila taj naziv? Piše negde da Far Cry igre moraju da budu smeštene na tropska ostrva?

Zato što neki ne vole kad se drugi razvojni timovi kite tuđim perjem, slična stvar kao i sa Fallout 3....

Pa nije razvojni tim nosilac prava na ime, nego onaj ko daje pare da se nešto napravi (u ovom slučaju - igra). Ni Milošev Konak nije pravio Knez Miloš svojim rukama :)

'Ajd' sad kakve veze Far Cry 2 ima sa Far Cry?
Zamisli da Doom4 bude na nekoj farmi u texasu gde treba da rokash npr. Jehovine svedoke:p
Mislim da je adekvatno poredjenje:)

Poslednja izmena:
Meni je baš drago što se ide linijom izvlačenja franšize iz jednolikosti. Hajde da obrnemo, pa da vidimo zašto bi iko želeo da opet igra igru smeštenu na ostrva, ma koliko lepa. Mislim, ja bih verovatno igrao :), ali da se razumemo, meni je ovo što su uradili vrh. Zanimljivo, u odličnom krajoliku, otvoreni prostori, sjajan gejmplej (ako je suditi po trejlerima), tačno da se čovek uživi sa svim trikovima i forama (krpljenje sopstvenih rana, oružija, mapa sa kompasom u ruci i slično). Konačno, "Daleki urlik" može da se odnosi na afrička prostranstva, zašto da ne.

BTW, opet Doom4 nije adekvatno poređenje, jer je njegov vlasnik istovremeno i developer :) Moja teza je vrlo jednostavna - ako je gejmplej isti (tj. različiti, a dovoljno sličan) kao u provereno dobroj igri, baš me briga kako se igra zove - samim tim, nemam ništa protiv da je nazovu istovetno prethodniku, makar je smestili u bilo kakav setting i promenili glavnog junaka.

Poslednja izmena:
Ma ok, ok.
Ali opet, mogli su biti originalni sa naslovom...sa igrom vetj jesu.
Po meni je naslov fail:p

Mogli su ali ovako imaju sansu da naprave veci profit jer je naslov nasiroko poznat. Marketing je cudo :)

Nije problem sto se radnja nece desavati na tropskim ostrvima vec sto prica,glavni lik i ostalo nemaju veze sa starom. A iako su obe FPS-ovi razlikuju se.Ovde imas kilometarsku mapu pa idi gde hoces a stari Far Cry je manje vise linearan.

Poslednja izmena:
Pa i stari FC je za svoje vreme imao neverovatno prostranstvo :)

Nije problem sto se radnja nece desavati na tropskim ostrvima vec sto prica,glavni lik i ostalo nemaju veze sa starom. A iako su obe FPS-ovi razlikuju se.Ovde imas kilometarsku mapu pa idi gde hoces a stari Far Cry je manje vise linearan.

Neverovatno. Kritikujemo vlasnike što su odličnu nadogradnju i verovatno još bolju igru od prethodne nazvali isto, samo zato da bi je učinili prepoznatljivijom. Sram ih bilo :)

Eto još jedne potencijalne mane Obliviona da napomenete u Fallout 3 topiku. Nazivaju je Elder Scrolls, a glavni lik nema veze sa likovima iz ranijih igara, priča nema veze sa starom (sem što je smeštena u isti svet, kao i FC1 i FC2), a ima i veće, kilometarske mape.

Od čega se sve neće napraviti problem...

Dammit, dammit, dammit:p

Ma šta ste zapeli za ime igre.
Ovo ja jedva čekam da vidim: jedna jedina kontinualna mapa, pa nek bude braon koliko hoće :D, makar dokupio još 4GB RAM-a - o tome sam maštao otkad igram kompjuterske igre. Sloboda kretanja (pa još da bude bez zapinjanja), to je prava stvar. Još ako može da se obezbedi makar 20h igranja, a ne k'o Crysis (taman se uživiš a ono kraj igre:mad:). Pa malo nelinearnosti (makar mrva, a ne k'o Crysis :-devil-:) - pa kud ćeš bolje? Mnogo očekujem od ove igre . . .

Neverovatno. Kritikujemo vlasnike što su odličnu nadogradnju i verovatno još bolju igru od prethodne nazvali isto, samo zato da bi je učinili prepoznatljivijom. Sram ih bilo :)

Eto još jedne potencijalne mane Obliviona da napomenete u Fallout 3 topiku. Nazivaju je Elder Scrolls, a glavni lik nema veze sa likovima iz ranijih igara, priča nema veze sa starom (sem što je smeštena u isti svet, kao i FC1 i FC2), a ima i veće, kilometarske mape.

Od čega se sve neće napraviti problem...

Ali su Elder Scrolls-i svi barem bili na istu foru,desavali se u istom svetu(vec vidim kako ces da mi odgovoris "pa i Far Cry 1&2 se desavaju na istom svetu :) ).

Evo recimo Crysis je po meni komotno mogao da se nazove Far Cry 2,iako nije cak ni prica ista jer igre lice jedna na drugu.Sto je i logicno jer su protekle iz istog tima ali nisu imali licencu da ga tako nazovu. Ali dobro Crysis je vec sada brend sam za sebe :)

Nego dosta o imenu,i meni se svidja ovo sto sam za sada video u filmovima,obecava a i fino izgleda.

Batalite shotove, samo odgledajte par gameplay snimaka (a ima ih gomila) i sve ce vam biti jasno.;)

Dajte neke linkove gameplay-a, sve nailazim na neke map buildere i razgovore o igri :wall:

Pa nisu oni gameplay snimci prerenderovani i po meni su merodovniji od onih shotova.

nisi prerenderovani snimci ali su u malim rezolucijama pa sve izgleda bolje. oni koji su direct-feed izgledaju i gore nego sto ce igra izgledati jer je slaba kompresija. ovi skrinovi su gola istina kako igra izgleda.

lol, pa ovo je najmerodavnije do sad sto imamo. sve ostalo ti batali.
Jok, ti batali. Valjda je sat i kusur gejmplej videa merodavnije od tih šotova. Možda tako izgleda na medium/low ili kojoj god kombinaciji. Koga briga za te skrinove.

hmm, a zasto bi neko kacio skrinove sa medium detaljima, osim mozda ako igra nije prezahtevna :trust:

A zashto bi meni explodirala pushka posle par okvira?
Momci iz FC2 tima misle da je to realno...dammit:p

Ovo je stres test Kalashnjikova, mozda gori ali nije pukao i josh uvek puca.

http://www.youtube.com/watch?v=rKg9SoVyE9g

Poslednja izmena:
Ne znam. Ali, zašto bi neko kačio desetine gejmplej filmova sa neuporedivo boljom grafikom nego u tim skrinovima, to je pravo pitanje :)

Odgledao sam sve te gameplay trejlere sa gametrailers u HD rezoluciji i ako tamo vama grafika izgleda bolje nego na screenovima onda ne znam sta da kazem:zgran:, ono je uzas tamo kako ih nije sramota to da kace, na screenovima deset puta bolje izgleda.

Far Cry 2 - "No Heroes"

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mYpSOYkWog0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mYpSOYkWog0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno