Šta je novo?

Far Cry! I Cry! Help Plz!

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Mobilni telefon
Poco F5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Evo šta mi izbacuje pri pokušaju startovanja

Critical Error: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml. You're probably running the executable from the wrong working folder.

Tog default.xml fajla uopšte nema u tom folderu. Može li neko da mi ga pošalje, ako je problem zaista u njemu.

Takođe sam našao u FarCryConfig.dll fajlu više grešaka, među kojima mi je pažnju privukla ova:
This application cannot run using the active version of the Microsoft .NET runtime

Nemam baš vremena da se igram, ali voleo bih da makar probam hvaljeni FarCry.

Ma kakav Far cry, sta ste se svi napalili na tu KRS igricu, znaci stvarno, za klince igrica, grafika je stvarno vrhunska i oni predeli stvarno lepo izgledaju, ali igra kao igra je mnogo losa, kad sam cuo one komentare tipa "i gotta bullet with your name on it...."
Znaci samo se na grafiku mislilo, i to je izgleda sad dobitna kombinacija, ono kao Colin Mcrae je bolji od Richard Burnsa jel ima lepsu grafiku... pa da li vam je stvarno toliko bitnija grafika, od igrivosti, i uzivanju u igranju.....

@Boris Lozac
imenjace nemoj da me brukash :)
ako znas resenje da pomognes nekome, pomozi mu, nemoj mu nametati svoje misljenje u thread-u koji nije otvoren za to!
Kakav je Far-Cry bilo je podosta price, grafika, AI, muzika.... da ne pominjem sve ostalo!
@morbius
probaj da preinstalirash igru!
jesi li je na tvom racunaru instalirao ili si je prebacio sa drugog racunara?
poz

Sve je ok, Borise, postedi nas. Drzi se Need For GTR Midtown Ultra High Porche Speed Midnight Speed Turbo Racing Unleashed GT-a

Morbiuse izgleda da se nesto zeznulo prilikom instalacije. Probaj ponovo ili nabavi od nekog nove diskove (mada je to piraterija...) :)

Alo, iskulirajte, ja sam samo decka posavetovao da ne instalira, kad vec nije ako ne gotivi takve decije igre, ako gotivi nek instalira, ja ne znam da mu pomognem nazalost, samo sam ga upozorio sta ga ceka...

Boris Lozac je napisao(la):
Alo, iskulirajte, ja sam samo decka posavetovao da ne instalira, kad vec nije ako ne gotivi takve decije igre, ako gotivi nek instalira, ja ne znam da mu pomognem nazalost, samo sam ga upozorio sta ga ceka...

Ti ili imash manjak godina ili vishak pameti. O ukusima nemoj da raspravljash, ako nishta neukusno je :)

NHF i :wave:

Radije bih nešto drugo pokušao pre reinstalacije. Neko verovatno još uvek ima instaliran Far Cry, neka baci pogled u instalacioni direktorijum i proveri da li u direktorijumu languages/fonts/ postoji fajl default.xml. Ako postoji, nek mi ga pošalje.
Jednostavno nemam vremena da bi po netu jurio patcheve, nove krckalice i slično. Ako ne mogu da nađem brzo rešenje za problem, jednostavno neću ni igrati ovu igru.
I Borise, ne spamuj!

To mozda, ali na nekom drugom forumu, mozda na klanrur-u...covek je lepo pitao za pomoc, to sto si mu ti rekao ne da nije pomoc nego je spam prve vrste, kao sto sam ja spamovao u 14-oj godini...

@morbius
A sto je toliki problem reinstalirati nesto ? :trust:

Poslednja izmena:
Eve ga! ;)

p.s. Ali cisto sumnjnam da ce ti to resiti problem.

Prilozi

• default.zip
    392 bajta · Pregleda: 75
Boris Lozac je napisao(la):
Alo, iskulirajte, ja sam samo decka posavetovao da ne instalira, kad vec nije ako ne gotivi takve decije igre

Decije igre!?? Izvini, a sta su to decije igre!?

morbius je napisao(la):
Jednostavno nemam vremena da bi po netu jurio patcheve, nove krckalice i slično. Ako ne mogu da nađem brzo rešenje za problem, jednostavno neću ni igrati ovu igru.

Da nisi ti slucajno Vojislav Kostunica? Ili mozda Boris Tadic? Jedino bih u tom slucaju razumeo da bas toliko nemas vremena. :)

Izvinjavam se na onom odgovoru, nesto sam bio nervozan tog dana... :mad:
Ali jos stojim iza toga da je Far cry decija igrica, a pod tim smatram komentare protivnika tipa: "I gotta bullet with your name on it..." ili "i seeee youuu" i tako dalje, mislim stvarno, vrh je odradjena grafika, zvuk, oruzja, ali dzabe to, jednostavno nemogu da slusam te gluposti u igrici, ne znam, ja sam vise za realnije igre, ozbiljnije malo, tipa Rainbow six i to, gde nema takvih sitnica zbog kojih mi se ne igra...
Ali dobro ovo je samo moje misljenje, i sta se odma primate, kao nesto spamujem i to, ko zna da mu pomogne nek pomogne, ja mu sigurno nisam odmogao, mozda sam ga samo pametno posavetovao.... :d :d :smoke:

Sto se komentara tice Max Payne je najveci faktor! ;)

Pa delovalo je malko napadno...zamisli sad da ja upadnem u neki tred o voznjama sa "ma sta se primate, kupite sebi pravi auto a ne da vozite te kutije od sibica koje nemaju veze sa realnom voznjom"...

@Ogi
Taj drugi je zauzet i radan do mojega :vomit:

Samo da pitam... Sta znaci kad se FC instalira (3CD verzija) i pri startovanju exe fajla iskoci ovo:
FarCry.exe - Unable to locate DLL
...MSVCP71.DLL could not be found in the specified path D:\FarCry\Bin32; C:\WinNT\Sustem32;...i gomila drugih.

(graficka Ti4200, drajveri 43.03.)

EDIT: Sve je u redu, sredio sam! :)

Poslednja izmena:
Nećete mi verovati, ali Optiplex je bio u pravu. :D Ovo je prvi put da mi se dogodilo da neka igrica posle reinstalacije radi kako treba. Izgleda da sam jednostavno imao previše poverenja u moj LG DVD drajv, tako da nisam verovao da nešto može da pobrlja. Nakon reinstalacije mi se pojavio default.xml fajl tamo gde je trebalo da bude.
Igrica je stvarno super, taman da prelazim po par chekpointa dnevno. Šteta što nemam bolju grafičku i više vremena, ali šta da se radi.
Hvala za pomoć, a sad begam i ostavljam spamerima da se prepucavaju.

Da li su 43.03. drajveri OK za FC za Ti4200 ili preporucujete da stavim najnovije mozda? Sta mislite o stavljanju patcheva 1.1 i 1.2? (probao sam patch 1.1 + Catalyst 4.9 za R9800Pro i OK je varijanta, ali pitam za Ti4200 sta predlazete)

Nazad
Vrh Dno