Šta je novo?

Far Cry Benchmarking

• Začetnik teme Začetnik teme Vojkan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vojkan

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
1,180
Kako to da uradim?
Ako se ne varam postoji demo koji se dobija uz instaliranu igru? U najgorem slučaju imam onaj sa digital! cd-a, nebitno, šta treba da radim?

Vojkan je napisao(la):
Kako to da uradim?
Ako se ne varam postoji demo koji se dobija uz instaliranu igru? U najgorem slučaju imam onaj sa digital! cd-a, nebitno, šta treba da radim?
U slučaju da dosada nisi uspeo da izmeriš performanse u FC_u, detaljno uputstvo kako da to učiniš nalazi se u novom dvobroju Digital!_a u tekstu triput meri jednom seci na strani 50
😉

Ako je to neko probao neka kaze valja li cemu!!!
Mislim muka mi nje istalirati cijelu igru zbog toga ...

meni puca igra pri izboru profila DIGITAL ???
da li zato sto dize rez. na 1280*1024 a meni je na 1024*768 ??
makina mi je Barton 2500+, GF4MX440 🙂

@Toxic: Nemoguce. Kako ti puca? Kod mene sve fino radi, iako imam GF4. Probao sam na 1280 i sve radi fino - 40 Fps-a!

@Vojkan: Koristi fraps za benchmark u FarCry-u - to ti je naj reshenje!

@M3: Igra je super! Imas verziju na 3cd-a (shta mislish kakvu) i na DVD-u.

Fraps je jako glupo rešenje jer ne možeš da upoređuješ skorove.

By the way, kojom komandom ili cim vec mogu da ukljucum prikaz frejmova? 🙂

Uputstvo iz Digital-a "no good", komanda "load_level" ne postoji!!!! bar, ne kao sto su oni tamo napisali ..... pa ako neko moze da kaze kako se pravilno pusta timedemo...

unapred hvala

LiquidPlasma je napisao(la):
@Toxic: Nemoguce. Kako ti puca? Kod mene sve fino radi, iako imam GF4. Probao sam na 1280 i sve radi fino - 40 Fps-a!

@Vojkan: Koristi fraps za benchmark u FarCry-u - to ti je naj reshenje!

@M3: Igra je super! Imas verziju na 3cd-a (shta mislish kakvu) i na DVD-u.
Igru sam presao takonda znam da je na 3 Cd-a 😀 , nego sam je izbrisao.Mislio sam dali vrijedi ponovo je istalirati zbog benchmarka ???

Hajzl je napisao(la):
Uputstvo iz Digital-a "no good", komanda "load_level" ne postoji!!!! bar, ne kao sto su oni tamo napisali ..... pa ako neko moze da kaze kako se pravilno pusta timedemo...

unapred hvala
"\load_level"
ccc
Dovoljno je da ukucas "load" stisnes <TAB> taster i bice ti ispisana citava komanda!
Jako je bitno da u precici stoji dodatak -devmode. Bez toga ne radi (to je Toxicov problem, najverovatnije)!
Inace lepo ti pise na pocetku 51 strane "\load_level" 😉
Dobijeni rezultat je sa FSAA/ANISO setovanjima. U meniju ih iskljucite, ako zelite rezultate bez njih (posle iskljucivanja treba izaci, pa ponovo uci u igricu)!
Poz
Nedjo

ccc🙂

u digitalu ne pise "-devmode" tako da....

drugo, opcija "load_level" i dalje ne postoji ..... postoji doduse opcija "load_game", e, sa tim i devmode-om sve radi (opali neki demo trening sa masinkom ali bez pucanja, samo lagana setnja prirodom) ...... nadam da je to to🙂))

pozdrav

Nazad
Vrh Dno