Šta je novo?

Far Cry 3

Poceo sam igrati ovu igru i moram da kazem da me je grafika prilicno razocarala...Nekako mi je candy i cartoonish...na ultra sam stavio sve,DX11,8xMSAA,1920x1080 full hd,12.11 beta11 sa CAP2 profilom,graficka na default clockovima i prilicno je igrivo, nisam gledao koliko fpsa imam ali ovako odokativnom metodom oko 40. Planirao sam odraditi ovaj fazon http://forums.ubi.com/showthread.php/731880-Guide-How-To-Disable-Depth-Of-Field i jos nesto izmjenjati pa da vidim hocu li ista jos fpsa dobiti... Sve u svemu gameplay odlican, grafika razocarenje, zahtjevnost velika, prica malo smrdi ali hajde...ovo je ostrvo cuda

Imam problem sa zvukom, muzika, atmosfera, pucanje i sve ostalo se cuje savrseno ali sami dijalozi se jako slabo cuju cak sta vise i ne cuju se. Sta moze da bude problem, igram sa slusalicama.

Instalirao sam igru i igrao oko pola sata, kada je odjednom ekran poceo da na svakih 5-10 sekundi bude crn (osim sto se vide 3 neprijatelja koja sam kamerom "detektovao", oni su prikazani kao sive siluete), onda bude takav 5-6 sekundi, pa normalno 5-6 sekundi i tako u krug.
Da li je neko imao slican problem?

Hmmm, ovo se desava samo kada iskoristim kameru i gledam u pravcu "oznacenih" neprijatelja... :S:

Dakle ne mogu da igram.
Sada se isto desava i kada ubijem pirata sa takedown.
Da li je neko imao ovakav problem...? Ako jeste neka mi posalje pp.

Savet za oslobađanje najjužnijeg outposta severnog ostrva :)

Samo slobodite medveda iz kaveza. Pucao sam sa 80 metara, a on je odradio ostatak posla :banana:

Mozda zbog malo rama,meni se to desavalo davno davno u fc 1 kad sam igrao(tj pokusao da igram) sa ram memorijom ispod minimum system requirements,delovi su se pojavljivali samo crno u nekim situacijama

Imam ovaj drugi po redu, i radi odlicno. Nema glupih ikona.
Hvala ti Starce... Ovaj naslov sam cekao mesecima... i ovaj korak od teenage "konzoloitisa" prema PC surviver-u mi stvarno znaci... Thanks again...

Ako se ista jos zanimljivo pojavi... nemoj da si "loner"...

Moram i ja to odraditi.

Inace, ova igra mi je jedno 5x vise zaraznija od Crysisa/Warhead-a, Crysis 2 mi je prosto smesan u odnosu na ovo sto se tice toga koliko me vuce da igram.

Aj samo da neko napise kako da sacuvam sejvove ako opet budem morao da reinstaliram sistem, dosao sam skoro do pola igre (drugi put) i stvarno ne bih sve treci put ispocetka.. u documents imam folder my games/far cry/player profile.. jel to sve? Pitam jer sam nailazio na najrazlicitije lokacije, valjda jer ima vise verzija, imam rld igru.

Inace, ovi komodo zmajevi i kazuari su dosadni (a ponekada i veoma opasni :d) kao raptori :) Lepo su odradili to sto komodo zmajevi jure zrtvu, slicno je i u stvarnosti samo nisu bas ovoliko brzi. Obicno ujedu plen pa jure dok,mnogo *******e bakterije iz pljuvacke, ne oslabe zrtvu.

Poslednja izmena:
Moram i ja to odraditi.

Inace, ova igra mi je jedno 5x vise zaraznija od Crysisa/Warhead-a, Crysis 2 mi je prosto smesan u odnosu na ovo sto se tice toga koliko me vuce da igram.

Aj samo da neko napise kako da sacuvam sejvove ako opet budem morao da reinstaliram sistem, dosao sam skoro do pola igre (drugi put) i stvarno ne bih sve treci put ispocetka.. u documents imam folder my games/far cry/player profile.. jel to sve? Pitam jer sam nailazio na najrazlicitije lokacije, valjda jer ima vise verzija, imam rld igru.

Inace, ovi komodo zmajevi i kazuari su dosadni (a ponekada i veoma opasni :d) kao raptori :) Lepo su odradili to sto komodo zmajevi jure zrtvu, slicno je i u stvarnosti samo nisu bas ovoliko brzi. Obicno ujedu plen pa jure dok,mnogo *******e bakterije iz pljuvacke, ne oslabe zrtvu.

Sejvovi su u:

C:\ProgramData\Orbit\46

Da, da.. hvala :) ovo je i Corvux Corax napisao jedared ali sam zaboravio :D

Stavio sam sve na low i sad je ok. :d
Da li oni itemi koje nalazite, tipa karte nalaze neku primenu kasnije tokom igre?

Sav onaj junk koji nadjes pretrazivanjem neprijatelja i u kutijama raznoraznim je pogodan samo za prodaju, to mu je jedina svrha. Samo se koriste biljke za napitke kao i koze zivotinja koje pored toga mozes i prodati. A one karte koje se mogu kupiti (nisam siguran da li se mogu negde naci) otkrivaju stosta na mapi, kovcege (loot), pisma i one statue.

Ova igra me pozitivno iznenadjuje ...od skajrima nisam nista ozbilno u SP igrao ...

Sav onaj junk koji nadjes pretrazivanjem neprijatelja i u kutijama raznoraznim je pogodan samo za prodaju, to mu je jedina svrha. Samo se koriste biljke za napitke kao i koze zivotinja koje pored toga mozes i prodati. A one karte koje se mogu kupiti (nisam siguran da li se mogu negde naci) otkrivaju stosta na mapi, kovcege (loot), pisma i one statue.

Hmmm, da li si igrao poker? Mozda mogu da se iskoriste one karte koje nadjes, koje su kao ostecene pa tako i pogodne za varanje?

nvidia useri: probajte u konfigu ssao=4
dosta lepse izgleda od hbao, a ide bolje od hdao
ne znam da li je vec neko spominjao ovaj tvik, ali dobar je

Zavrsih. :) Dobra igra.

Nakon nekog vremena sam se bas zarazio igrom i nevjerovatno detaljno je odradjena, mogu slobodno reci FC1+FC2+mnogo stosta=FC3 . Oko 50fps mi je, ne 40...Odlicno ide samo eto opet ta grafika...nekako mi je...ne znam,neozbiljna...vise sam ocekivao mozda od grafike igre.

onaj mod koji je starac naveo koji miče sve sa minimapa, miče li on i siluete ai-a koje vidimo kroz zidove?

Hmmm, da li si igrao poker? Mozda mogu da se iskoriste one karte koje nadjes, koje su kao ostecene pa tako i pogodne za varanje?

Eee, to nisam bas probao, probao sam poker kao reda radi koji minut. Dalje se nisam zezao sa tim, mozda eto sa kartama i moze nesto vidis mada sumnjam. Proveri svakako.

Uzgred ja se navukoh na assault rifle iz special weapon dela... ona sa prigusivacem, crveni camo sto ima... u sustini imam sada tri komada oruzija tamo... ima li toga jos?

Moze da se vara sa nadjenim kartama, malopre sam bas i isprobao. Dobra fora. :) Inace, jedno oruzje mi je ostalo da nadjem, a ne mogu nigde, plasim se da nisam nesto preskocio. Koja cetiri oruzja nosite u inventory-u? Ja nigde ne idem bez eksplozivne strele, mnogo je jaka. :) I onaj signature snajper koji sam dobio, razbija na daljinu. :)

Ja jos nisam dosao do tih eksplozivnih strela i signature snajpera, od signature oruzija imam sacmaru, pistolj sa prigusivacem (prvi onaj sa liste) i taj assault rifle mali... a nosim bas tu sacmaricu i assalt rifle kao i jos snajper sa optikom i luk ili masinku zavisno od planiranog stila igre.
Ja sam tek negde kod dela sa "Buck-om"... zavrsio sam bas zezanje po onim pecinama... eskivirao sam krokodila sasvim slucajno usput. :D

Ja sada dolazim do Bucka ali cu da preletim te misije jer sam ih doktorirao :d

Sada nosim shootgun, LMG ili neku jurisnu pusku, i snajp, nemam nikakve prigusivace, mozda samo prosirene sarzere :D al kapiram da ce mi uskoro zatrebati neki hekler sa prigusivacem za stealth eliminacije. Iskreno, zanimljivije mi je kad imam manje oruzja, 2,3 ali da izbor bude veliki pa da odaberem 2,3 koja mi najvise odgovaraju.

Nego, koliko prosecno h ima da se igra na Warrior tezini? Zanima me i kolika je mapa, u fc2 je bila 50km2 ako se dobro secam :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Po developerima, sa svim *******cijama gde sve možeš da ideš, do 10x, a realno 3x je ovako "površinski" veća. Ne znam kako ti se čini manja :D FC2 džipom uzduž i poprečno i dijagonalno pređeš za minut ipo.

Far cry 3's map is roughly 310.685596 square miles

FC2 je bio 50 kvadratnih milja

Poslednja izmena:
Hvala :) Znaci nisam jos ni trecinu video :d

Z93 Sniper sa prigušivačem + High power Scope = igra postaje prelaka :)

To sam i ja shvatio sinoc, posto sam proveo 3h samo u lovu i kupovini...

Patch v1.02 apsolutno ne resava probleme na koje se ljudi zale. :)

Multiplayer

PVP

- Fixed some issues with user created maps when more than 8 players were playing them.

- Improved matchmaking for both Multiplayer and Co-op modes.

- Improved team balancing when playing in party.

- Fixed issues with Live balancing patch system.

Map Editor

- Fix for the Map Editor crash at launch when the PC user contains language-specific characters.

Single Player

- Fixed issue where players fall through the world when not connected to the Ubisoft servers.

- Fixed the "View Leaderboard" and "Start Trial" buttons in the World Map.

- Improved stability when quitting to desktop.

- Fixed issue with leaderboards.

Imam osecaj da uopste ne bih igrao ovu igru u multi-ju. Ne deluje mi zanimljivo, naprotiv. Dok za singleplayer skidam kapu. Ko zna koliko sati sam utrosio igrajuci je. :)

Poslednja izmena:
Steta sto ne moze da se koristi lopata kao u Postalu :d koliko je ai pametan pola misija bih presao sa lopatom a bilo bi zanimljivo videti kako se i zveri snalaze :d

Nazad
Vrh Dno