Šta je novo?

Far Cry 2 Multiplayer

RaubRitter

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2008
Poena
309
...ok,ljudi.
Evo već neko vreme kako imam XFX9600GT i sa njom u paketu FarCry2.
Kako mi je prva igra sa dobrim serialom krenuo sam odmah sa multiplayer i šta reći nego fantastično,mnogi će sada reći kako sam se naložio pa da dalje od farcry2 ne vidim mnogo bolja ostvarenja.
Ali stvar je potpuno na mojoj strani ako vam kažem da Counter i prelepi COD 4 su suviše brzi i nisu adekvatni za moje godine.Ovako,u FarCry2 u multiplayeru izaberete Player Match i tu potražite 1S2K server na kojima se piči samo snajper.
Zato ako neko ko je pred penzijom ima slučajno ispravan disk trenuci potpunog uživanja su pred njim.Čak štaviše kada bi se i neki klan osnovao pa da pokažemo svetu da smo snajpersti samo tako.
***,dom penzionera,eno gledam samo se ameri i švabe šibaju,tačno im falimo...
Ko je za?

Sta da ti kazem, vec neko vreme sam stalno online Far Cry 2. I kao sto kazes, sve ostale igre su mi totalno neinteresantne. Stalno prave nove mape, tako da ne moze da dosadi. Kad hocu penzionerski, a ni ja nisam vise mlad, onda igram sniper mape, kad se uzelim akcije ima veliki izbor servera, razlicitih mapa i pravila. A imas i mogucnost da sam kreiras server, sa svojim izborom do 16 tabli. Igrao sam na pocetku i ranked, ali mi se vise svideo player match, jer ima veci izbor novih mapa. Inace moj user na FC2 je SIMICA.

Poslednja izmena:
e pa da si zdravo i živo fantastični strelcu SIMICA,pozdravlja te Raub.
;)

Pa i ti si odlican snajperista. Inace ima jos dosta igraca sa ovih prostora, izgleda da je vecina dobila igru kupovinom graficke. Jedino sam aleenkka ubedio da kupi samu igru. Vidimo se preko nisana! ..........prijateljski.

Nadje li neko lek za igranje u Win 7 ove igre u online modu?

meni treba link za xp ako moze:-devil-:

Nadje li neko lek za igranje u Win 7 ove igre u online modu?

meni treba link za xp ako moze:-devil-:

Naravno lek postoji, kosta koliko i originalna igra ;).

@vas dvojica sto igrate :D
Ne razumem sta znaci to ostarili ste ? Jel to znaci da sad mozete krseve od igara da igrate :D. Ne ozbiljno, kako moze CoD4 da vam bude prebrz ? Uzmes snajper pa zalegnes u travu i udri :d.
Ja nisam mogao SP ni 5 min da odigram, iskreno bilo mi je muka i od gameplaya i od grafike.
Al dobro, ako ste dobili za dz originale... :).

Poslednja izmena:
Igra je placena uz skupu graficku kartu, nista se ne dobija za dzabe. I kako mozes da sudis o igri kad nisi ni video kao izgleda multiplayer. Kad je prelepa grafika i igrivost ono sto je odvaja od ostalih igara. Imas dva moda, ranked i player match, a u njima jos po 4 razlicite vrste igre: Deatmatch, team-deathmatch, uprising i capture diamant. Trenutno imam 858 razlicitih mapa, znaci koje sam bar jedanput odigrao, a ko zna koliko ih ima, jer svaki dan se pojavljuju nove.
Inace probao sam i na win7-beta verziji, ali je ne podrzava Punkbuster. Tako da molim za informaciju, ako neko ima neka saznanja, da li je ova konacna verzija Win7 podrzana od strane PB?

... pazi FrankBlack,pre svega FarCry2 u MP sa serverom gde se piči snajperom je za mene lično pravo uživanje,takvu atmosferu nisam video kod mog klinca dok igra CoD 4 i nebulozni CounterStrike.
A to što smo ostareli je valjda razlog da nam poverujete da je igra sasvim Ok ;)
Zato vas pozivamo.
- Puške u ruke i u dobro zezanje.
Što se pak Wi 7 tiče valjda će ovi iz Ubisofta da urade nešto u sledećem patch-u.

Heh, bas sam se obradovao kad videh temu za FC2 multiplayer. Ja sam vam inace jos pre izvesnog vremena izradio jednu prilicno veliku MP mapu, koja sadrzi gotovo sve zanimljivosti koje ovaj endzin nudi! Znaci imate tu recimo objekte okruzene mocvarom i putem, pa imate recimo dva velika utvrdjenja pa pecine itd. da ne otkrivam bas sve. Tek recimo jos da mapu mozete da povucete odavde (moddb Far Cry 2 MP - Castle Rock Valley) i da je isprobate. U vreme kada sam se igrao sa endzinom i kada sam izradio ovu mapu nisam bio u mogucnosti da je isprobam konkretno sa vise igraca tako da nisam siguran kako ce sam gameplay funkcionisati, ali evo isprobajte je pa mi javite vase utiske i dajte predloge i ja cu je doterati cim pre!

..ok Vlado>>,upravo sam pogledao tvoju mapu u FC2 editoru i želeo bih da ti čestitam na kompleksnost koja tvoja mapa sadrži.Veoma je dobra,sadržajna i logična i na kraju krajeva je i ogromna što doprinosi većem game play-u ,znači da bi bio sposoban da odradiš jednu specijalnu za sniper mod po mogućstvu simetričnu non crossable tipa mapu.
Bravo!!!

..ok Vlado>>,upravo sam pogledao tvoju mapu u FC2 editoru i želeo bih da ti čestitam na kompleksnost koja tvoja mapa sadrži.Veoma je dobra,sadržajna i logična i na kraju krajeva je i ogromna što doprinosi većem game play-u ,znači da bi bio sposoban da odradiš jednu specijalnu za sniper mod po mogućstvu simetričnu non crossable tipa mapu.
Bravo!!!

Hvala na komplimentima druze...

Usput, setio sam se da je trebalo da doradim jos par mesta i da korigujem malo nekoliko mitraljeskih gnezda, sto sam upravo i ucinio, tako da sam u medjuvremenu zakacio na moddb noviju verziju fajla, koja nazalost to sam zaboravio mora da saceka autorizaciju administratora, tako da dok se to ne desi necete moci da skidate fajl odatle, ali zato sam ga zakacio ovde: (FC2 MP - Castle Rock Valley), pa ga vucite sa ovog mesta dok se na mod-u ne zavrsi procedura oko odobravanja za sta ce im trebati racunam nekoliko sati najmanje, a moze da bude i dan-dva, sve zavisi kolika ja guzva...

Kako se postaje clan nekog klana? Sta se time dobija, i koje su onda prava i obaveze? Zvali su me iz mnogih klanova da im se pridruzim, ali mi se zasad vise svidja kad sam samostalan.

Kako se postaje clan nekog klana? Sta se time dobija, i koje su onda prava i obaveze? Zvali su me iz mnogih klanova da im se pridruzim, ali mi se zasad vise svidja kad sam samostalan.

http://www.jgp1.com/fc2/

...to je to.

...po večerašnjem skoru ne sumnjam da su te mnogi zvali,bio si fantastičan na Stadionu.
...dobijaš nesmetan pristup serveru i kada je pun,naći će se neko koga će kikovati zarad tvog ulaska a nedisciplinovanih ima puno.
...e moj ulazak je verovao ili ne zbog Clivo111,tip je čudo,mislim da je najstariji gejmer na svetu, a uz to je dobro zezanje.
Mada ni lonely wolf nije loše biti.

Vrh Dno