Šta je novo?

Far Cry 2 ce da ih odvali!!!! SVE!!!

Bane® je napisao(la):
Pa nije PC vs Sony diskusija. Misilm, Nedjo kaže da će neko nešto da pere i onda je samo slike ostavio. Mislim, koja je razlika između ovakvih igara i 3d marka?

To sto Nedjo odvali tako nesto je njegova navika, voli bombastican naslov...A "koja je razlika izmedju ovog i 3d marka" frazu uopste necu komentarisati, potpuno je van prostora, vremena, itd :)

Highl1 probaj vampires bloodlines... kazu da je vrlo dobra igra sa manjom kolichinom bespotrebnog napucavanja... dijalozi su odradjeni maestralno sa dosta crnog humora i sarkazma (konachno)... pa eto probaj pa javi ;)

G!!! je napisao(la):
Highl1 probaj vampires bloodlines... kazu da je vrlo dobra igra sa manjom kolichinom bespotrebnog napucavanja... dijalozi su odradjeni maestralno sa dosta crnog humora i sarkazma (konachno)... pa eto probaj pa javi ;)
a koji zanr je to?
avantura, fps, rpg shta?

Highl1 je napisao(la):
a koji zanr je to?
avantura, fps, rpg shta?

Mesavina svega toga...Uopste nije lose. Premda nema chain healinga, stun-a, wind walka i trueshot aure...;) Prokleta dota :d

Ljudi ja sam se juce do u sitne sate zezao sa ovim demoom iz koga su shotovi (cak sam sjebao i instalaciju FC-a pokusavajuci da nabudzim fajlove iz ovoga :d) i svima toplo preporucujem da isti pogledaju kod nekoga ko ima jak hardver (ili ako isti imaju sami, neka ga teraju za svoju dushu ;))!
Znaci nije normalno koliko potencijala ima FC "mashina"!!! ALi da pojasnim o cemu se radi:
Konkretno rec je o interaktivnom demou koji se bazira na desavanjima pa minuta pre samog pocetka FC-a! Naravno, poznati nam akteri su totalno promenjeni i graficki su mnogo impresivniji u odnosu na "oridjinale" i bilo sta drugo na trzistu ukljucujuci i famozni HL2 (koji doduse ima bolju sinhronizaciju usana, ali...) Grafika je za dva koplja u odnosu na "obican" FC na istom akceleratoru (X800 Pro)!
Videcemo dali ovo moze na sledeci Digital! CD, pa da svi mogu da probaju.
Jako bitno, demo ce da rdi i na NV hardveru bez problema uz sitno editovanje jenog konfiguracionog fajla!
Da apsolviram "The Project" kako se ovaj.. khm... projekat zove je upozorenje konkoreniji da CryTek u ovom momentu ima ono sto oni najavljuje za 18 meseci! Veoma bitno je da su performanse zaista odlicne. Uz podrazumevani 8X aniso i preporuceni 4x FSAA sve ide "kao po loju" s, ponavljam, mnogostruko vecom detaljnoscu u odnosu na UltraHigh u FarCry 1.
Ovo stvarno treba pogledati i verovati svojim ocima...

Ne znam, meni i dalje nije jasno šta ovaj topic radi u sobi "games"...

Razorman je napisao(la):
Snake eater ? I kako ti se cini, ja nisam imao prilike da isprobam... sorry za offtopic !

Pa znash kako...U igrama nikad uvodnu animaciju ne gledam vec 10ak godina, sve uvek igrash da otaljash, da shto pre predjesh, a ovo je totalno obrnuta situacija...Uzivao sam chak i u uvodnoj animaciji...Grafichki je vrh, i ne mislim na texture od 50mb i face namazane uljem (ko je reko D3 :)), nego na inteligentnu grafiku, lepo iskombinovano, efekti nigde vidjeni (ne mislim na shadere :)) itd...Shto se tiche same priche, to je valjda jasno, ko je igrao prethodne delove...Kada neka igra na PCju bude imala takvu atmosferu i napetost, mozda kupim PC opet (inache ga prodajem :))...
Problem PCja je to shto je prso :) Neko napravi jedan engine, posle na njemu naprave 20 igara, i sve izgledaju ko dodatni nivoi za onu prvu, a to nije interesantno uopshte :) Sve firme koje rade za PC, izgleda da postoje samo da bi se nove grafichke prodale, ko yebe ostale aspekte igre, a grafika je pri dnu spiska koja moze napraviti neku atmosferu u igri ;)

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
Ne znam, meni i dalje nije jasno šta ovaj topic radi u sobi "games"...
Pa kad se pravis glup!
A mozda kada bi citao postove, verovatno bi skonato da je tred u vezi sa softverskim paketom poznatim pod imenom FarCry, a koji se po mnogima kategorise u "games", sto je, gle cuda, naziv ove sobe.
Ova soba se bavi igricama i tehnologijama vezanim za iste! A ovaj tred govori upravo o tome i zato mu je mesto ovde, dragi kolega! ;)

Ne, ne bavi se tehnologijom igara, jer koga zabole za to :)

Neđo bre, priznaćeš i sam, ovaj topic je mnogo mnogo bliži video karte sobi, nego games sobi. Igra ne mora da izgleda da bije igrao, igra mora da ima radnju neku, cilj i metode. Ovde se ne priča o tome kolko ja vidim, nego samo o nečemu što je mnogo srodnije sa grafičkim kartama, nego sa igrama.

Sad će se neko naparvi pametan i da kaže da igre ne mogu lepo da rade bez poštene grafičke i to je tačno, ali to ne osporava moju tvrdnju da je ovaj topic za video karte sobu.

a da stavimo sve to u jednu novu sobu video karte, monitori i GAMES :)

@nedjo
gde moze da se skine taj demo i kako radi na 9800pro?

Ma BaneR voli da se pravi pametan previse, a drajver i dalje zvanicno pljuje grafiku i naziva je nevaznom, sve dok jednog dana konacno ne nabavi bolju graficku karticu... :) Onda ce da peva drugu pesmu... Nedjo, dobar tred!

i sta je na kraju bilo, jel ima sanse da se negde skine i pogleda taj demo?!?!? neki link??

playerPA je napisao(la):
i sta je na kraju bilo, jel ima sanse da se negde skine i pogleda taj demo?!?!? neki link??
Bice na sledecem Digital! CD-u

@Toxic
ma zaje@ao sam se htedoh napisati Dual Layer DVD ;)

nego da se vratim na temu i doticni demo, jel ga je video neko na 9800pro (moze li to kartica da izgura sa pristojnim frame rate-om u 1024x768, naravno bez AA)?

Nedjo je napisao(la):
Bice na sledecem Digital! CD-u
nema boljeg casopisa!!!! :)
@playerPA
dobices odgovor 01.12 kada izadje casopis sa CD-om i probam ga na doticnoj karti :)

A dok ne izadje famozni casopis, odakle ja to da downloadujem???? :d

Da ne bude zabune!
Ovo ce da bude na CD-u broja koji izlazi pred novu godinu, a ne na ovome sto je sutra na kioscima!
Ovo smo dobili 27. 11. tako da nije moglo da ide na CD!
Bice na sutrasnjem CD-u isto nekih zanimljivosti, a ovo mu dodje k'o novogodisnji poklon ;)

Nedjo je napisao(la):
Da ne bude zabune!
Ovo ce da bude na CD-u broja koji izlazi pred novu godinu, a ne na ovome sto je sutra na kioscima!
:S:

Nazad
Vrh Dno