Šta je novo?

fantom firma prodavac it opreme

konstantinos

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poena
169
pozdrav narode da li je neko od vas cuo za firmu compart ranije su bili u milesevskoj ulici ali su se ugasili kod njih sam 2007 uzeo 8500gt i dali su mi racun sa svojim pecatom koji je ujedno i garancija,odem ja prosle godine 2010 u septembru kod njih jer riknula grafa a bila jos 4 meseca u garanciji kad ono neka druga firma i kazu mi da nisu culi za njih trazim na netu nema ih nigde kako ustanoviti ko je vlasnik i dal se nisu spojili sa nekim pa se prekstili i uzeli drugo ime voleo bih da znam dal jos postoje pa da odem da im pojasnim neke stvari uzivo i ovako su bili mnogo neljubazni kao prodavci dok su radili😡😡😡

Majstore, aj probaj sa nekom tackom, zarezom, ne mogu da pohvatam gde se misao makar na trenutak prekida 🙂

Ta firma ne postoji kao sto kazes vec par godina, nisu se prekrstili, jednostavno - propali su

pa ne moze kod uvoznika da ondese kartu?

ne mogu zato sto nemam pojma ko je uvoznik imam samo njihov racun i garanciju,a to sto su propali tako im i treba jer su bili ocajni prodavci 🙂

I da je isti gazda osnovao novo preduzece nista ti ne vredi, to nisu 2 ista pravna entiteta.

ma nema nista gore al dobro nije ni bitno uzeo sam drugu karticu,ali sta bi bilo da je jos uvek u garanciji a njih nigde e to bi bio problem,jos dok su radili bili su mutni selili se na svaka 2 meseca iz jednog u drugi broj u milesevskoj ulici

bili su najpovoljniji,a postali su mi mutni nedugo posle kad sam otisao po memoriju a oni se preselili 4 zgrade dalje,nedugo posle odoh ponovo po jos jedan modul a oni u istoj ulici ali preko puta sve je to bilo cudno al rekoh nema veze samo da ja prodjem jeftinije al dobro memorija mi i dan danas radi a grafu bih i onako menjao sta je tu je :vomit:

E, to je ono što ja pričam mom Qmu. I on je u fazonu da nađe najnižu cenu, a ostali faktori... Recimo da ga se ostali faktori ne tiču, samo da je što jeftinije. Meni je lično na prvom mestu cena, naravno, ali takođe je na prvom mestu (deoba) i garancija, kod koga, koliko,...
Kažeš bili su najpovoljniji, ali su postali mutni kada si išao po memoriju. Pa mogao si bar tu memoriju da kupiš kod nekih krštenih prodavaca PC opreme, a ne kod njih.

kako god bitno je da ona radi,a njih vise nema ZATO o pokojniku sve najbolje:wc:😀:d

List (Ewe) je preuzeo compart, samim ti treba i obaveze prema kupcima. Koliko znam bila je Listova radnja u milesevskoj. Tako da mislim da bi kod njih mogao da resis reklamaciju. Znam da je ranije list resavao njihive reklamacije.

O kojoj karti se radi? Nije toliki problem naci uvoznika.

Nadjes na netu par uvoznika za brand te graficke, provrtis telefone, izdiktiras im serijski broj kartice i voila, nasao si uvoznika kod kog mozes ostvariti karanciju.

Nazad
Vrh Dno