Calibra 4WD je napisao(la):Alcohol 120% ce te resiti svih muuka,provereno
Eto razlike--poshto to nisam znao.a c a je napisao(la):Pa kako uporedjujesh virtualni CD sa programom za rezanje?
a c a je napisao(la):Pa kako uporedjujesh virtualni CD sa programom za rezanje?
petri je napisao(la):Kad su u pitanju virtual drajvovi, dajem svoj glas daemon tools-u.
Prepoznaje sve vrste image fajlova, a one pravljenje sa alkoholom pusta bez problema i bez potrebe da se cacka oko neke emulacije.. (proverio sinoc).
Brz je, mali, besplatan.. www.daemon-tools.cc stvarno jedno odusevljenje s moje strane![]()
Pa klonovi diskova pravljeni u alcohol-u se jednostavno mountuju kao i bilo koji drugi image. I to radi bez ikakvog cackanja icega. Dok, koliko sam bar ja imao iskustva, u alcoholu moraju da se cackaju neke sitnice da bi (na primer backup-ovi igara) radili bas kako valja. Tu je mene alkohol preterano smorio vise puta.deka je napisao(la):Sve je to tacno (osim onog dela sa emulacijom koji mi nije najjasniji :trust: ), samo sto sa njim ne mozes da pravis image diskova.
OptiPlex je napisao(la):1. pitanje je bilo o razlikama Fantom cda i Alkohola. Ne videh nigde interesovanje za Demonske Alatke
2. zasto bih imidze pravljene u Alkoholu/Fantomu, mauntovao iz Demonskih Alatki ako mogu iz samih Alkohola/Fantoma ??
3. kod mene je obrnut slucaj, meni je DT ka*ao masinu i zezao sistem, dok Alkohol/Fantom nikad nisu pravili probleme.
4. Nero+(neki imidz drajv) sucks.
deka je napisao(la):Upravo tako!
Ja koristim kombinaciju: Nero + VirtualCD, nikad problem![]()
petri je napisao(la):Dok, koliko sam bar ja imao iskustva, u alcoholu moraju da se cackaju neke sitnice da bi (na primer backup-ovi igara) radili bas kako valja. Tu je mene alkohol preterano smorio vise puta.
Na to sam i mislioVoodoo_NBGD je napisao(la):To mora da se radi samo ukoliko se backupuje disk sa nekom od zastita koje se baziraju na fizickom "ostecenju" diska pri izradi (kao sto je Securom, Starforce itd.), pa se mora ukljuciti emulacija. Ajde sad, javite se vas dvojica koji actually imate takve diskove![]()
Jos samo kada bi mi objasnio kakve veze ove komponente imaju sa konfliktom Fantoma/Daemona :dOptiPlex je napisao(la):...Altec321, Compaq S920 19", integrisana zvucna...
Oooo, cekaj, cekaj jel' ovo jos uvek samo san ili je postala java? :dOptiPlex je napisao(la):... Pionir 108 ...
Sa' cu ja strucno da vam objasnim :dOptiPlex je napisao(la):Inace mislim da sam izvalio jednu jako cudnu stvar. Masinu zezaju Alkohol i Demon Tools, oba, u zavisnosti od toga koji je drugi instaliran. Znaci ako se prvo instalira Alkohol, posle instalacije Daemon Tools ce da zeza, a ako se DT instalira prvi, zezace Alkohol.
Eto resenja! :dOptiPlex je napisao(la):Takva je situacija kod mene
([email protected], NF2, R9700Pro, 512mb, Altec321, Compaq S920 19", Pionir 108, Nec 1300, integrisana zvucna... :d :d :d )
andjelkoyu je napisao(la):Jos samo kada bi mi objasnio kakve veze ove komponente imaju sa konfliktom Fantoma/Daemona :d
andjelkoyu je napisao(la):Oooo, cekaj, cekaj jel' ovo jos uvek samo san ili je postala java? :d
Cestitam ako je java i odma' dolazim da vidim...![]()
Vudu je napisao(la):In Windows NT/2000/XP, click Start, click Run, type devmgmt.msc, and click OK
OptiPlex je napisao(la):...
4. Nero+(neki imidz drajv) sucks.
Nero 6.3.1.15 i Fantom CD 1.2.1 kod mene rade "on the fly"Delija je napisao(la):Jedino je glupo to sto ne moze da se kopira direktno sa virtualnog drajva na CD, kao Copy Disc (on the fly bi bio koristan, a ne moze ni sa image-om!)
p.s. Bar kod mene ne radi!
:KlanjanjeOptiPlex je napisao(la):...Opste je poznata stvar da osim Alkohola i Daemon Toolsa nema puno svrhe koristiti neke Virtual Drive/Virtual CD programe, koji jos btw smaraju sa svojim specijalnim formatima koji su za druge programe neupotrebljivi.
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari