Šta je novo?

Fantasticno...

CAR je napisao(la):
Cekaj bre, jel' ti bese onaj sto se lozi na japance... a pritom vozi golfa guzonju? :d:d

I to dizela! :laugh: :d:d
Šta ćeš... studentski život :D

Doduše, oprao sam ga i usisao u četvrtak posle 15 meseci... sad mi auto vredi 10% više :D:d

update: kupujem jelkice!!! :p :D

Poslednja izmena:
kuda ode ovaj thread.... :D :D
sad bi ja trebalo da kazem da tristac(1300cc) je dobar auto sa manom prevelikog broja spona zbog specificnog vesanja.ah da!mana mu i sto je star ko biblija i ima menjac na volanu.tog auta se secamo mi malo stariji. :p
kad vec pricaju ljudi:smeta mi ova zbrka.mislim da cu sacekati neki socket 939 sa express slotom i kupiti winchester.normalno i graficku.mislim da je ovo sad neka prihvatljiva vakum zona sa 754 socket-om i newcastle cpu.
a pare samo ispadaju iz dzepa....da covek poludi...nemogu se skrasiti sa jednom konfiguracijom vise od 5 meseci.pih :smash:

ja uzeh sebi GA K8NS, A64 2800+, 2x256MB PC3200 Geil... i moram priznati da Office 2003 radi dosta brzo :) A i Start meni :) Danas uveče ću kompresovati nešto pa ću videti koliko je stavrno jaka ova makina pre overkloka.

A dali je zaista tolika razlika npr. izmedju AMD XP 2800+ i AMD64 2800+, znam sto se tice kompresije da je razlika znatna ali dali mnoogo brze radi sistem ???

I mene bas zanima, mnogo se nesto ljudi hvalisaju, a oni koje poznajem (par njih) bas i nisu nesto razdusevljeni. Imam utisak da sve te hvale pisu ljudi koji su sa Durona na 1GHz presli na A64 ili oni koji sami sebe ubedjuju da se nisu zeznuli. :d

Kontam da je to na neki nacin ulaganje u buducnost, al' onda mi se cini da je bolje sacekati nForce 4 i PCI-Express.

Naravno, ni u kom slucaju ovo nisu decidirane tvrdnje (ispravite me!), nego moja razmisljanja, posto sam pre 2 nedelje odustao od upgrade-a i po meni pametnije ulozio: uzeo sam Pioneer 108-icu i jos jedan hard od 160Gb. Isto bi me kostao prelaz sa [email protected] i 8RDA+ na A64 3000+ i neku finu plocu za njega, posto ne bih ni pod razno mogao da izvucem neku dobru cenu za moje voljene :D komponente.

p.s. Sve mi se vise cini da cu da cekam 64-bitni OS. :)

I mene interesuje jer sma prodao sve sto sma imao (naravno mislim na komp) i prelazim ako bog da na AMD64 , kud pukne nek pukne.Ja ne mogu da cekam nFORCE 4 previse sam nestrpljiv...

Ne znam zasto bi ti toliko zurio, kad vi vec imate PDV.
Kako su se kod vas kretale cene kad su ga uveli?

Ista prica!!!
Ortak mi uzeo 64-ku i nisam se toliko odusevio (mada ga nisam mucio nesto) :S: Bas mi je bedak, kapiram da je sotona ali je to ne videh. Za sada sa zadovoljan mojim besnim Bartonom pa cu videti na prolece dali cu da se pocastim sa 754 ili sacekam jos malo i uz`em 939 i sve ostalo u klasi. Siroko ,)

Delija je napisao(la):
Ne znam zasto bi ti toliko zurio, kad vi vec imate PDV.
Kako su se kod vas kretale cene kad su ga uveli?
Problem je u tome sto ja takve stvari ne uzima u prodavnicama sa hardwer vec kod dilera, a u ovome slucaju je to Monteboy koji ce mi to donijeti iz Njemacke po finoj cijeni...
A kod nas su iste cijene kad kod vas samo dodaj 17& PDV-a na tu cijenu... :S:
Poz... :bottle:

Pa i kod nas su, ako se ne ide "zaobilaznim putem":D, cene pojedinacnih komponenti sa porezom od 20%, samo na kompletne konfe nije isao porez.

Bane® je napisao(la):
update: kupujem jelkice!!! :p :D
Kupi i krzno za volan! :d:d:d:d

Pitaj Bjelogrlica da ti proda svoje iz Lepih sela :D

Delija je napisao(la):
Pa i kod nas su, ako se ne ide "zaobilaznim putem":D, cene pojedinacnih komponenti sa porezom od 20%, samo na kompletne konfe nije isao porez.

Zasvisi koje komponente. Pisao je ZorMi jedno objasnjenje ovde tj. tumacenje zakona...

ja sam prešao sa Durona na 750MHz na A64 2800+ :)

što se 64-bitnih operativnih sistema tiče, postoje već duže vreme (kad se kaže oeprativni sistem ne misli se samo na Wndows :) ), bilo kao beta bilo kao "final"

moja makina je brža od ortakovog Bartona 2500+ :) (i moja injegova rade na ~1.8GHz)

mogoa sam ajd a uzmem Barton 2500+ ili 2600+, Epox 8rda+ i tve karticu ali sam dousato od tv kartice i odlučio se za A64 i GA ploču :)

Poslednja izmena:
JA cu da uzmme Vrhunsku plocu tipa DFI LanPerty i CPU neki 3000+ ili 2800+ , ali meni je najbitnije koji se od ova dva CPU-a bolje klikuju???

M3 je napisao(la):
JA cu da uzmme Vrhunsku plocu tipa DFI LanPerty i CPU neki 3000+ ili 2800+ , ali meni je najbitnije koji se od ova dva CPU-a bolje klikuju???

Mislis klokuju :D Pa bolje uzmi 3000+ zbog visih multiplajera.Opet, overklokabilnost odredjenog procesora mozes proveriti jedino eksperimentisanjem.

Poslednja izmena:
Ma da, ako hoce "klikovanje", nek' pazari nekog starog Maxtora od Dukse. :d

:d neka neka hvala u svakom slucaju :)

Skoro sam prodao jednu lepu masinu :D
ABIT NF8, AMD64 3000+, 1GB DDR400, 160GB 8MB cache HD itd. Mogu reci da nisam primetio razliku u brzini u odnosu na mog nafuranog Bartona na 2.42GHz, cak mi se cini da je i malo sporiji. Doduse, XP mi je optimizovan, dok je na ovom bio podignut XP SP2, bez klokovanja. Posto sam u pola 3 nocu zavrsio sa sklapanjem i instaliranjem, nisam imao ni snage ni vremena da klokujem masinu da vidim koliko moze, ali njegov default naspram mojoj masini nemogu se porediti :-devil-:

Hteo sam da predjem na A64, ali cu ipak sacekati S939 pa zameniti sve u paketu ;)

Delija je napisao(la):
Ma da, ako hoce "klikovanje", nek' pazari nekog starog Maxtora od Dukse. :d
Pa i noviji Maxtori nisu nesto bolji po pitanju kliktanja :D :d

Falcon je napisao(la):
Hteo sam da predjem na A64, ali cu ipak sacekati S939 pa zameniti sve u paketu ;)
Same here...

Moja 3 komat'a bogami ne klikcu. ;)

Ok,ti imas srece,sto se ne moze reci za veci broj ljudi koji imaju maxtora i zale se na kliktanje.Bio je i tread o tome,ako se ne varam.

Poslednja izmena:
Jeste i meni se desilo par puta dok nisam promenio napajanje.

A bogami i sada sve sto mi je bitno imam na sva 3 diska (2 su na jednom kompu, a 3. na drugom) u isto vreme. Sto bih bezveze rizikovao! ;)

maxtor ne klikce jer je los.imao sam tu situaciju sa kung fu napajanjem.desavalo mi se nasilno pozicioniranje glave citaca i to cesto.promenom napajanja sve je ovo nestalo.ovaj sata 200 giga maxtor imam vec neko vreme i radi super.

Ljudi sta mislite jeli dovoljno napajanje Chieftec od 360w za :
LanParty nFORCE3, AMD64 2800+, MSI 6800LE @GT i jos po nesto....???

Jeste.

ja sam maxtora imao mnogo (igraonica i 9 kompova, na serveru 2hdd-a, znaci 10komada ukupno) i rade jos uvek SVI ! nista ne klikce

Imas igraonicu?

Pa sto ne zoves drugare sa bencha? :d

nemam vise, zatvorio sam 2003-ce. Do tada su drugari bili redovni posetioci do ranih jutarnjih sati :d Moguce je da si i sam bio. Zvala se "Xtreme" , na bulevaru, zapravo u branimira cosica ulici. Posle sam se udruzio sa Savom i Markom iz TotalNEt-a pa smo vodili i organizovali PGL-yu, to je bilo na n. naselju, dve sobe sa po 10 kompova itd.

Poslednja izmena:
Pih! Ja se taman ponadao! :D :wave:

Vrh Dno