Šta je novo?

fantasticna lista softvera za download...

ma i meni se samo startuje izbaci gresku i zatvori se pod w2k, ali sam mislio da je to do mog OS-a, jer mi nesto brljavi u zadnje vreme....
ajd dacu ja ovo za svaki slucaj D-kee- u i Amonu , mozda oni budu imali vise srece:p

austin je napisao(la):
ma i meni se samo startuje izbaci gresku i zatvori se pod w2k, ali sam mislio da je to do mog OS-a, jer mi nesto brljavi u zadnje vreme....
ajd dacu ja ovo za svaki slucaj D-kee- u i Amonu , mozda oni budu imali vise srece:p

Toga sam se pribojavao. Sve mi se cini da to nije do operativnog sistema, vec je taj fajl neispravan. Ima li neko neki drugi link za directdvd, naravno slicnih "karakteristika" kao ovaj, - samo da radi:D

Mozes ga skinuti sa njhovog sajta, ali je u pitanju 30 trial version. I ja sam dosta trazio crackovanu verziju ali je nema nigde.

Reko ajde da ne pocinjem novi thread... evo jos jednog sajta sa dosta svezeg povrca :) : h**p://members1.chello.nl/~w.klappers01/p.html

Sta bi sa onim DirectDVD-om, da li moze da prodje na XP-u?

Amon_Ra je napisao(la):
Reko ajde da ne pocinjem novi thread... evo jos jednog sajta sa dosta svezeg povrca :) : h**p://members1.chello.nl/~w.klappers01/p.html

Sta bi sa onim DirectDVD-om, da li moze da prodje na XP-u?

Probajte preko Kazaa-e. S vremenana vreme se pojavi ripovana 4.0 verzija (cak jedna i sa FOSI-ja), medjutim iako je moguce bez problema instalirati je i pokrenuti na XP, ipak nece da pusti DVD u rad: kao pusti ga ali nema ni slike ni tona.

Sto se tice verzije DirectDVD - a 4.47 evo ga serial :

DirectDVD v4.47
s/n: 587306526

Imam i verziju 4.48 , skinutu sa dva sajta !? Dakle ovo su linkovi za drugi i treci part :
ftp://ftp3.ttdown.com/D/DirectDVD.v4.48.Retail.part2.rar
ftp://ftp.ttdown.com/D/DirectDVD.v4.48.Retail.part3.rar

Razlog zasto sam skidao ovako jeste taj sto sa ttdown-a nije moguc simultani download dva parta , tako da sam kombinovao , a sad ne mogu da se setim sa kojim to sajtom . :(

Posle download-a sva tri dela , fajlovi se otpakuju i prog. se samo startuje bez instalacije ... i naravno registracije ;)

Kako radi pod XP-om ne znam ( jos uvek nemam DVD player :D ) !!!

type; cheers

StevaMan je napisao(la):
Sto se tice verzije DirectDVD - a 4.47 evo ga serial :

DirectDVD v4.47
s/n: 587306526

Imam i verziju 4.48 , skinutu sa dva sajta !? Dakle ovo su linkovi za drugi i treci part :
ftp://ftp3.ttdown.com/D/DirectDVD.v4.48.Retail.part2.rar
ftp://ftp.ttdown.com/D/DirectDVD.v4.48.Retail.part3.rar

Razlog zasto sam skidao ovako jeste taj sto sa ttdown-a nije moguc simultani download dva parta , tako da sam kombinovao , a sad ne mogu da se setim sa kojim to sajtom . :(

Posle download-a sva tri dela , fajlovi se otpakuju i prog. se samo startuje bez instalacije ... i naravno registracije ;)

Kako radi pod XP-om ne znam ( jos uvek nemam DVD player :D ) !!!

type; cheers

Ta verzija sa ttdown-a ne radi ni na 2000 ni na XP. Ili kod nekog radi?

Visente niko jos nije probao na XP-u, mada zdrava logika kaze da ne bi trebao da radi ni na XP-u ako vec ne radi na Win2000. Bas smor, a deluje kao cool lik :)

Nazad
Vrh Dno