Šta je novo?

fantasticna lista softvera za download...

austin

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2001
Poena
619
za sad najbolja lista koja se redovno azurira na netu..

h**p://kickme.to/themainlist

Svaka cast austine, sjajan link!!!

Evo da i ja dam mali doprinos: h**p://megido.ru/index.php?m=200210

Ostali, ukljucite se u akciju! :)

Evo i mog skromnog doprinosa: h**p://kickme.to/xaliasx

Enjoy!

moj omiljeni:
h**p://www. acedown. com/ index.php
(obrisite spaceove)

BTW, odakle bih mogao da DL UT 2003 & NBA Live 2003?

Aleksandar je napisao(la):
moj omiljeni:
h**p://www. acedown. com/ index.php
(obrisite spaceove)

BTW, odakle bih mogao da DL UT 2003 & NBA Live 2003?

Za UT 2003 probaj sledece linkove:
f*p://thafusion:[email protected]:1234
f*p://leech1:[email protected]:1337
f*p://thafusion:[email protected]:1234

Za NBA Live 2003:
f*p://L33ch:[email protected]:1717
f*p://64.82.109.204/incoming/NBA.Live.2003-MYTH.zip
f*p://NBA:[email protected]:2669

Nadam se da ces uspeti da nesto skines.

A zna li neko link ka TOTAL CLUB MANAGER 2003 ?

Hvala unapred...

Zorro je napisao(la):
A zna li neko link ka TOTAL CLUB MANAGER 2003 ?

Hvala unapred...

Link za Total Club Manafer 2003:
IP: 129.241.188.252

U: leech

P: leech

Port: 1337

Skini ga preko npr. Cute FTP Pro 3.0 verzije. Link bi trebao da je valjan.

btw A sto bi ga skidao preko neta, kad' ga imas regularno na tezgama u gradu?!

Amon_Ra je napisao(la):
Link za Total Club Manafer 2003:
IP: 129.241.188.252

U: leech

P: leech

Port: 1337

Skini ga preko npr. Cute FTP Pro 3.0 verzije. Link bi trebao da je valjan.

btw A sto bi ga skidao preko neta, kad' ga imas regularno na tezgama u gradu?!

Ma ja i imam taj CD, ali mi je kod ortaka koji je neplanirano otputovao van grada i vraca se tek iduce nedelje. A drugom tipu, na Kipru, sam obecao da mu snimim i posaljem. Pa sam mislio da skratim proceduru, posto Cipranin ima jak link na poslu...
Inace, nisam sada uspeo da udjem na server (da li je bas bitno da bude Cute FTP? Probao sam sa WS_ FTP Pro...). Pokusacu sutra ponovo. Thanks anyway.

austin je napisao(la):

Dosta tih programa vuce link sa mocnog ttdown-a za koji treba pass, ona dva ponudjena ne rade. Trazim DirectDVD 4.48, i tu sam ga konacno nasao ali ne prihvata te passworde.

Re: Re: fantasticna lista softvera za download...

Amon_Ra je napisao(la):
Dosta tih programa vuce link sa mocnog ttdown-a za koji treba pass, ona dva ponudjena ne rade. Trazim DirectDVD 4.48, i tu sam ga konacno nasao ali ne prihvata te passworde.

sacekaj, pogledacu sutra na kompu na poslu, mislim da sam skinuo directdvd sa "mainlista"....

Re: Re: Re: fantasticna lista softvera za download...

austin je napisao(la):
sacekaj, pogledacu sutra na kompu na poslu, mislim da sam skinuo directdvd sa "mainlista"....

Cool, hvala. Ja sam sinoc sa njihovog sajta skinuo 4.48 ES verziju, koja je 30 dana trial verzija. Ako bi negde nasao tu verziju ali full pa to bi bilo fenomenalno.

Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softvera za download...

Amon_Ra je napisao(la):
Cool, hvala. Ja sam sinoc sa njihovog sajta skinuo 4.48 ES verziju, koja je 30 dana trial verzija. Ako bi negde nasao tu verziju ali full pa to bi bilo fenomenalno.

ovo sa linka koji sam postovao na pocetku threada je retail, tj. full verzija.
interesantno je da se ne instalira vec se samo otpakuje u folder po zelji i odatle startuje.

ako hoces mogu ti ga poslati na mail ~8.5MB ili sacekaj da ga skinem sa harda na poslu pa cu ti ga dati ovako....
[email protected]

austin je napisao(la):
interesantno je da se ne instalira vec se samo otpakuje u folder po zelji i odatle startuje.

ako hoces mogu ti ga poslati na mail ~8.5MB ili sacekaj da ga skinem sa harda na poslu pa cu ti ga dati ovako....
[email protected]

Cek, cek sa onog linka koji je postovan u prvom postu? Pa ja sam pokusavao jedno beskonacan broj puta i uvek mi je trazio password, upisem ona dva koja su napisana i nista - odbije, i tako svaki put.
Nije mi frx, kada ga budes skinuo sa harda cucemo se, jos ako ti je posao tj. gajba blizu bulevara pa ti si car! :D

Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softvera za download..

austin je napisao(la):

[email protected]

A radi li to kod vas? Mislim kada ga samo otpakujete i startujete odgovarajuci exe fajl "directdvdx.exe"? Kod mene ne radi (ni na win2000, ni na WinXP) Samo javi gresku i zatvori ga. Inace za otpakivanje ne trazi nikakav password.

Da bi se instalirala shareware verzija morate biti ukaceni na internet i tek nakon cekirnja autenticnosti pocece instalacija.

Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softvera za download..

austin je napisao(la):

[email protected]

Yo, čoveče, pa i meni bi trebao taj programčić. Dolazim u sutra za BG, jel' se možemo negde naći???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softvera za downlo

Visente je napisao(la):
A radi li to kod vas? Mislim kada ga samo otpakujete i startujete odgovarajuci exe fajl "directdvdx.exe"? Kod mene ne radi (ni na win2000, ni na WinXP) Samo javi gresku i zatvori ga. Inace za otpakivanje ne trazi nikakav password.

Da bi se instalirala shareware verzija morate biti ukaceni na internet i tek nakon cekirnja autenticnosti pocece instalacija.

Sa kojim programom i odakle si skinuo program? To se meni desavalo kada sam skidao nVDVD sa DAP-om.

austin je napisao(la):

Nadam se da ste skinuli linkove sa ovog sajta, zato sto su ga zatvorili:" This Customers Web Page has been removed due to complints of pirated software." Maler, a bio je cool sajt :(

Re: Re: fantasticna lista softvera za download...

Amon_Ra je napisao(la):
Nadam se da ste skinuli linkove sa ovog sajta, zato sto su ga zatvorili:" This Customers Web Page has been removed due to complints of pirated software." Maler, a bio je cool sajt :(

za one koji nisu skinuli, evo cele te strane ovde zipovane!

:wave;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softvera za do

Amon_Ra je napisao(la):
Sa kojim programom i odakle si skinuo program? To se meni desavalo kada sam skidao nVDVD sa DAP-om.

Skinuo sam ga sa Flashget-om, jedan po jedan (jer ako mu das sva tri dva ce da ti javljaju gresku sve dok se prvi ne skine.

Skinuo sam ga i sa linka koji je donedavno bio pristupacan preko h**p://kickme.to/themainlist a i sa
http:\\www. ttdown. com\
bili su isti, izgleda da je onaj koji ide preko h**p://kickme.to/themainlist
samo linkovan na http:\\www. ttdown. com\ , medjutim, ni jedan ne radi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softvera z

Visente je napisao(la):
Skinuo sam ga sa Flashget-om, jedan po jedan (jer ako mu das sva tri dva ce da ti javljaju gresku sve dok se prvi ne skine.

Skinuo sam ga i sa linka koji je donedavno bio pristupacan preko h**p://kickme.to/themainlist a i sa
http:\www. ttdown. com\
bili su isti, izgleda da je onaj koji ide preko h**p://kickme.to/themainlist
samo linkovan na http:\www. ttdown. com\ , medjutim, ni jedan ne radi.

Ne znam sta ti se desilo... ako si u Bgd-u mozemo se dogovoriti za neko preuzimanje kada ga ja budem uzeo od austina. Cini mi se da je ovaj DirectDVD player trenutno najnapredniji.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softve

Amon_Ra je napisao(la):
Ne znam sta ti se desilo... ako si u Bgd-u mozemo se dogovoriti za neko preuzimanje kada ga ja budem uzeo od austina. Cini mi se da je ovaj DirectDVD player trenutno najnapredniji.

Pa ima mnogo ima više opcija nego što ima WinDVD i PowerDVD zajedno, a pomalo podseća na rad kao u BS Playeru!!!

Na kraju stranice pise :
************** IMPORTANT MESSAGE TO 56K USERS ***************

if your download stops and will not restart dont worry !!!! it just
means the port number has changed, so if you were using flashget
to manage you download you can just right click and goto properties
and change the port number when the new one becomes available in
usually less than 24 hrs, this will let you resume and finish it !!
whats a port number you ask ? here is and example:

ftp://202.109.129.30:12345678/my/illegale/warezfile.zip

the 12345678 is the port number in this link it is this you will
be changing.

now some of these smaller ones change the directory name and not
the port so for those here is an example:

ftp://61.159.224.220:7847/abcdefg12345678/warezfile.zip

the abcdefg12345678 is the directory name you will be changing

E, sad. Ja sam sa ona dva linka navedena na stranici poceo da skidam Pinnacle Studio 8 i skinuo 60tak % od oko 150Mb.Kako da pronadjem novi port na ftp serveru ili novi dir u kome se sada nalazi ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantasticna lista softve

Amon_Ra je napisao(la):

Na zalost nisam u Beogradu.

Evo jos jednog dobrog linka: h**p://3w.pcsupport.times.lv/Appz/
Ima bas dosta sw-a za dl.

Jedno pitanje

Kako se snalazite kada odete na neki kinesko-tajvansko-tajlandsko-japansko-arapski warez sajt? Kako znate sta treba da downloadujete? Npr. ttdown izgleda jako sareno i konfuzno tako da u takvim slucajevima samo posegnem za malim simbolom x u gornjem desnom uglu:D

Re: Jedno pitanje

DiSLOcAtEd je napisao(la):
Kako se snalazite kada odete na neki kinesko-tajvansko-tajlandsko-japansko-arapski warez sajt? Kako znate sta treba da downloadujete? Npr. ttdown izgleda jako sareno i konfuzno tako da u takvim slucajevima samo posegnem za malim simbolom x u gornjem desnom uglu:D

Da, da, bas tako, sareno i konfuzno. Ali ima onaj prozorcic za koji nagadjanjem predpostavis da je opcija "search" pa tu ukucas na engleskom ono sto trazis i on ti izlista sta ima od toga. Naravno vecina izlistanog je opet sa kineskim simbolima ali naziv programa ili njegov deo je na engleskom i obicno je to ujedno i link za download ili za dalje trazenje. Obicno je ovo dovoljno.

Re: Re: Jedno pitanje

Visente je napisao(la):
Da, da, bas tako, sareno i konfuzno. Ali ima onaj prozorcic za koji nagadjanjem predpostavis da je opcija "search" pa tu ukucas na engleskom ono sto trazis i on ti izlista sta ima od toga. Naravno vecina izlistanog je opet sa kineskim simbolima ali naziv programa ili njegov deo je na engleskom i obicno je to ujedno i link za download ili za dalje trazenje. Obicno je ovo dovoljno.

Upravo tako intuicija i zdrava logika. Ima li uopste boljeg warez sajta na netu ttdown-a? Rekao bih tesko...

Visente ako ti nije hitno za programce uzecu ga ja od austina pa cu ka okaciti na svoj sajt i poslati ti linkove.. ok?

D-KEE je napisao(la):
Visente ako ti nije hitno za programce uzecu ga ja od austina pa cu ka okaciti na svoj sajt i poslati ti linkove.. ok?

Nema frke ni zurbe samo ti okaci i posalji linkove ka tome sto si okacio.:D

Nazad
Vrh Dno