Ili 2 120x120 😀M3 je napisao(la):Vidi mozes li nekeko na to tijelo da napravis lijevak pa da zakacish 120x120 vent. mislim da bi to bilo dosta efikasnije 😉
Poz....
80x80 samo sto ima mnogo vise obrtaja aja mislim oko 5500 rpm ako me sjecanje dobro sluzi.E sad kazem ti moze da se napravi lijevak i da se na njega nakaci vent. 120x120 .Pogledaj to kkao izgleda u topiku Hyper 6 mod...!!!taraba je napisao(la):Ili 2 120x120 😀
Ili probaj ovo, mada nisam siguran da ce da stane na telo TT-a!
BTW> koje su dimenzije TT12 original Fan-a?
Da mislim da je bolje jer 120x120 ima mnogo veci protok vazduha i samim tim mnogo bolje hladi,a i tisa ti je masina.Siguran sam u to da TT12 nisi drzao stalno na 5500 rpm jer to prelazi 30db ,a to je stvarno mnogo!!! gruva bre previse 🙂:HGT: je napisao(la):Padao mi je Dual storm na pamet ali kosta 17e!!!
@M3 mislis da je bolje 12 na ~2000 rpm od 8 na 4000rpm?
@taraba original fan na TT12 je osmica sa tri krila...
:HGT: je napisao(la):@omnik na sajtu su samo K8 modeli koliko sam ja uspeo da vidim...i to kompletni cooleri
@M-tech Samo ventilator sa regulaciom broja obrtaja, za protok na TT12 ne znam tacno ali na 5500rpm mogu misliti koliki je...
velkod je napisao(la):ako hoces uzmi tt A2016, to je 80mm fan koji ide do 4800rpm a ima i regulaciju brzine.
LOL i buku kao 747 pri uzletanju! 😀M-tech je napisao(la):Ovo je jedino ( kod nas ) zadovoljavajuce resenje. Mislim da ovaj fan mozes naci u MB Softu ( nisam siguran ) po ceni od oko 10-ak eura :zgran:
Inace fan na TT12 pri 5500 obrtaja pravih protok od skoro neverovatnih 72,92 CFM :zgran:
M3 je napisao(la):Mislim da je najbolja sulucija ako se odlucish za to da stavis jedan na drugog znaci da i jedan i drugi hlade u cpu,kad napravish lijevak ili ga kupis, kupis 4 velika sarafa i 4 matice spojish sve i miran si.
Poz...!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari