Šta je novo?

Fan splitter

Dulje

Poštovan
Učlanjen(a)
12.07.2014
Poena
54
Evo ovako, pošto imam Thermaltake Versa II kućište u koje stanu do 6x 120mm ventilatora, zanima me gde može da se kupi fan splitter? Nemam predstavu kako se to zove kod nas i probao sam da potražim na internetu ali nikako da nađem. Takođe, imam ASRock Z87 Pro3 matičnu koja podržava 4 ventilatora (ako se ne varam) a ja bi hteo da ubacim još 3 komada jer već imam 4 ventilatora (3 na kućištu i jedan CPU) prikačena na matičnoj. Zanima me nešto ovakvo:
a18ccd7d_iekv.jpeg
- da mogu da ga napajam sa napajanjem i da mogu da ubacim još ventilatora u kućište i da ga potpuno popunim. Napajanje imam Cheiftec-ovo od 600W tako da imam dosta struje.
Neki predlog ili link do sajta gde to mogu da kupim bi bio poželjan a ako i neko od vas ovde možda ima takvo nešto a da prodaje, samo recite 😉

Pozdrav! :beer:

Prilozi

• a18ccd7d_iekv.jpeg
    a18ccd7d_iekv.jpeg
    10.9 KB · Pregleda: 113
Ne baš. To je splitter za napajanje ali da, ima i dva fan konektora. Ja tražim baš samo fan splitter sa najmanje 3 fan konektora. Ova dva dodatna na tom što si ti postavio mi neće biti dovoljno.

Imam ja fan (kabl) splitter, sa 1 3pin na 3x 3pin, ako te zanima cimaj me inbox.

Rešeno.
Kupio od Bleyachhh korisnika 6way splitter sa kontrolerom. Sve radi kako treba i zadovoljan sam ^^
Može lock.

Nazad
Vrh Dno