Šta je novo?

FAN-DUCT za Chiefteca

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X 12GB
GDE?
Par firmi ga ima u cenovniku al kad pitas oni se iznenade sta si ih uopste to i pito.
To je ono na boku ko levak sto vodi vazduh direktno do hladnjaka za CPU, i kaci se na mesto gde i ventilator (tj umesto njega).
U obzir bi mogo da dodje i neki koriscen-polovan, ako neko ima.

ima li nekih novosti.....

zanimljivo, javi ako nadjesh...

Toga je bilo u PIN-u, i nema ga vec dva meseca, jurio sam za neke ljude, ali za sad nista, niti je koliko vidim u planu da se nabavlja... AKo poruce saznacete 🙂

proveravao sam danas u ewe-ovom cenovniku i bilo ih je. videcu sutra da ih okrenem i da proverim da li ih stvarno ima na stanju.

Ja sam to bas duuuuuugo trazio, ali nisam uspeo. Ispalo je da je mnogo lakse, a mozda i bolje HOME MADE.

@kalimero

pa jesi pravio sam? mislim za 500din kolko otprilike kosta lakse mi je bilo da kupim, super lepak ne bi doso u obzir, samo nesto na sraf ako moze, imam druga koji je nekad radio poliester to bi mogo on da napravi nije problem (ako mu je ostalo jos smese), al sam mislio da moze da se nadje, inace i ja sam zvao sve zive (pin, ewe tj list, simm shop...)
i NISTA! e bre

@okmijun

Nisam. Mrzelo me da se bakcem sa tim. Uzeo sam drugi procesor i bolji cooler (ipak mi je bila draza tisina). :banana:

Bas jeftina alternativa!!! :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno