Šta je novo?

Fan controller,temperature monitor...

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Koji mi Fan controller,temperature monitor i sl. preporucujete a da ima kod nas da se kupi?
Svidja mi se ZALMAN ZM-MFC3 ali ga nisam nasao kod nas u prodaji.Nesto tog tipa bi mi odgovaralo.Sto vise kontrolerskih funkcija....
Hvala.....:)

Prilozi

• ZM-MFC3_b_04.jpg
    ZM-MFC3_b_04.jpg
    152.2 KB · Pregleda: 107
  • ZM-MFC3_b_02.jpg
    ZM-MFC3_b_02.jpg
    85.5 KB · Pregleda: 167
Poslednja izmena:
@illidan jel tebi bese crkao Scythe "kaze master"?Znam da su ljudima crkavali portovi posle par meseci i da je nekima otkazivala memorija za podesavanje pa su posle gasenja kompa morali ponovo da podesavaju RPM mada je to bio i problem kod CoolerMAster-ovog aerogate-a.
Ja znam da Scythe Kaze Master Server (5.25 ") ne moze da vrti 23 cm fan-ove.Malo zavrti i stane..I to je generalni problem kod njega.
Zato cu se ja,kao sto lepo rekoh, drzati Zalmana.:)

Poslednja izmena:
@illidan jel tebi bese crkao Scythe "kaze master"?Znam da su ljudima crkavali portovi posle par meseci i da je nekimaotkazivala memorije za podesavanje pa su posle gasenja kompa morali ponovo da odesavaju RPM.
Ja znam da Scythe Kaze Master Server (5.25 ") nemoze da vrti 23 cm fan-ove.Malo zavrti i stane..I to je generalni problem kod njega.
Nije mu crkao jer ga nije imao.;)
To je tacno, i posledica je odsustva hladnjaka na tranzistorima.
Nije tacno, meni on vrti 23cm vent, problem je postojao kod onih ventova kojima je pocetni napon 12V, a Server radi tako sto polako podize napon do setovanog napona, pa se desi da Server pomisli da je vent crkao jer se nije startovao dovoljno brzo.

Pa mnogima bre ne vrti.Bez zezanja.Ebes onda demagogiju.Ja kao kupac hocu da mi taj uredjaj obavlja osnovnu f-ju.
Kako npr. ljudi koji maju kuciste Cooler Master ATCS 840 da koriste taj Scythe kad na njemu ne moze da vrti fabricke hladnjake,koji su glavni za protok vazduha u tom kucistu?
Zato sam i rekao da treba ovo da zazivi kod nas,pa da vidim da se ljudi ne zale i onda da dam poverenje toj firmi prilikom kupovine.,)

Poslednja izmena:
Pa mnogima bre ne vrti.Bez zezanja.Ebes onda demagogiju.Ja kao kupac hocu da mi taj uredjaj obavlja osnovnu f-ju.
Kako npr. ljudi koji maju kuciste Cooler Master ATCS 840 da koriste taj Scythe kad na njemu ne moze da vrti fabricke hladnjake,koji su glavni za protok vazduha u tom kucistu?
Zato sam i rekao da treba ovo da zazivi kod nas,pa da vidim da se ljudi ne zale i onda da dam poverenje toj firmi prilikom kupovine.,)
Kazem ti zasto ne vrti, video sam to na netu.;) Inace kontroler je sposoban da tera bilo koji vent do 1A bez problema.
Mogu i ja sad da kazem da MFC3 ne obavlja osnovnu funkciju jer ne moze da tera dve 12ice zato sto ima samo 0.7A po kanalu.:)
Ta firma je odavno stekla poverenje u svetu, pre svega ventilatorima (S-FLEX, Slipstream) i kulerima (Infiniti, Ninja Rev.B itd).:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno