Šta je novo?

Fallout Tactics na Win XP-u

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jel zna neko da li Fallout Tactics radi na Windows XP-u. Zeleo bih da nabavim ovu igru, pa nisam siguran da li bi radila. Ako neko zna, molio bih da mi odgovori. Pozdrav.

Da radi provereno. Obrnuo sam ga. Samo mi je opterecenje procesora bilo ogromno dok sam igrao.

Hvala na odgovorima, bas mi se ponovo igra FT, a nisam bio siguran da li bi mi radio. Hvala jos jednom. Pozdrav.

Radi sigurno kao sto rekose ljudi pre mene, ortak mi je zagrizeni Falloutovac pa je nabavio i pokrenuo sa tim sto bi svakako bilo bolje da imas brzu masinu i dosta rama (a to se jel podrazumeva).

Da radi se o tome da je igra dosta zahtevna na novim masinama. inace kad je izasao lagano smo ga igrali na 98ici na nekom sada dosta starom hwu.

Ako instalirate FOT obavezno cekirajte odlican mod FOT:Awaken.Nema vise misija vec dobre stare (pomalo klise)price o Odabranom koji napusta sigurnost Vaulta XY da bi obezbedio opstanak svojim voljenim.Mod poseduje mnostvo questova, ogranicen dijalog i cak skill chekove u okviru dijaloga.Pravi fan made fallout.
Download je tezak cca 140 MB i moze se naci na www.nma-fallout.com

Danas sam nabavio Fallout Tactics i kao sto ste i rekli radi odlicno na XP-u. Pozdrav.

je li jel neko igrao ovaj awaken ako jest treba mi pomoc sa kvestovima na samom pocetku

Vrh Dno