Šta je novo?
Poslednja izmena:
89/100 posle 32 recenzije:
qborwiZ.png

Najnizu ocenu do sada dao Destructiod:
After spending roughly 40 hours with the game, I can safely place it somewhere in the middle of Fallout 3 and New Vegas in terms of quality. A lot of the franchise's signature problems have carried over directly into Fallout 4, but all of its charms have come along for the ride as well. It manages to do a whole lot right, but the story drags at times, and glitches...glitches never change.

Poslednja izmena:
Ovo već "izašlo", a na Steamu tek za oko 12h će biti pušteno.

Otkljucajte preko VPNa i igrajte.

Mislim da me nisi razumeo šta sam hteo da kažem.

dje su sada hejteri? skinuli preload i cekaju character creation :d

moderi ce bolje izpeglati igru nego bethesda :)

Neki cekaju u redu, a neki vec raspalili gameplay na ultra podesavanjima. Civot je nekom majka a nekom maceha ... ***

Skines, instaliras, igras, skines original, instaliras, prebacis save, nastavis da igras.

Mada... ja bih preporucio cekanje na 10 patcheva i 100 modova.

Igra je ista FO3. Dizajn je ipak Bethshit kategorija, napolju i tamo, unutar zgrada genericki uzas. Neprijatelji, klon do klona.

Poslednja izmena:
meni sve ovo deluje da su kinezi naredili da mora da se novi fallout izbaci u roku od pola godine kako znaju i umeju.

Ovo izgleda kao da je radjeno godinu poslije F3.

Ne znam za vas ali ja odavno nisam tinejdzer i ovo nije sredina 90tih gde je napraviti genericku 3D dungeon crawling igru sa neprijateljima koji se neprekidno spawnuju bilo big deal.

Spustas se niz metro stanicu, na medju nivou nekakvi stolovi po sred prostorije (kako zasto, pitajte copy paste eskadrilu level dizajnera Bethesde), na stolovima nekakav loot (opet random). Dole, kuda je nekada isao voz neprijatelji u sesirima. Klon do klona, ista odela, isti sesiri, slicne pucaljke. Prebrojis ih cetiri, krene napucavanje. Sad su uveli slow mo AP mod, pa se kao krecu dok biras mesto gde ces ih pogoditi. Van AP moda i dalje ne mozes nista da pogodis. Kvalitet napucavanja i dalje nula, balans oruzja ne postoji (pucas nekakvom puskom koja kao da corke ispaljuje, prebacis na osnovni pustolj i pobijes gamad). Pobio si tri uz pomoc kera koji jurisa na one koje pucas (suppress mode vucjak). Ganjas cetvrtog ali si kratak sa zdravljem, vracas se nazad uz stepenice da se zalecis jeduci kojekakav trash (kao i ranije) pa onda pumpas rad relief kitove. Ne lezi vraze, gore se odjednom pojavila dvojica careva sa sesirima, valjda dosli iz obliznje baze. Sto ima smisla u GTA ali u hebenom wastelandu nema nikakvog! Sad si izmedju dve vatre, sa tonu i po krsa u inventaru, gomila pusaka nijedna ne valja, municija pred kraj. Pobijes dvojicu gore, krenes dole na jednog. Kada ono vise nije jedan. Vratis se gore kad jos trojica...

Mislim ono, dokle ce da furaju ove ******ske fore ko zvezdice iz GTA gde salju pojacanja kroz vazdusne dzepove? Dokle ce nivou da budu besmislena generika? Dokle ce oruzje da ima efekta kao da gadjas iz vazdusne puske za decu? Mislio sam da smo prevazisli te zezancije sa next gen sistemima.

..dok hajp-mašina radi svoj posao. Samo je jedna recenzija zavrsila 7.5/10 dok su ostali zakucali igru u nebo. Meni se evo skida jos ali po onome sto sam pogledao.. mrsko mi instalirati.

Gejming industrija ima najkorumpiranije "novinare".

@Glenn
Ako ti se igra jos malo Bethsoft formule, samo udri. Grafika je socijala ali to za hrcak simulaciju kakve su Bethsoft igre i nije neka bitna stavka. Ja nazalost zaista vise ne mogu da mlatim jedno te isto jer sam svestan mana i smetaju mi vise nego ikad. Mislio sam da ce nesto da unaprede ali ne vidim nijedno jedino unapredjenje njihove formule. Maltene 20 godina vrte istu stvar, nekada su njihove igre bar imale state of the art grafiku (Morrowind jedna od najlepsih svojevremeno, Oblivion najlepsa igra svog vremena).

Gaming industrija je malo pukla, prvo zbog polu proizvoda ,a drugo sto je pitanje sta uraditi novo, nema ideja ljudi, vrlo je tesko...

http://store.steampowered.com/app/377160/

Very positive... a opisi u fazonu, malo je budjavo napucavanje, grafika nije bog zna sta ali brale sto leti na mojoj grafickoj :S::d

Eh da, vratili su u Fallout sistem opreme sto postoji u Scrollsima od Morrowinda. Sad mozes missmatch kombinaicje da pravis. Ako je to novi feature, ja sam Deda Mraz. Ne verujem da ova igra ima drugaciju publiku od ES igara, kada su maltene iste po svemu osim svetu u kojem se odvijaju. Tu je naravno super mocni krafting, glavna zanimacija iz Skajrima...

Ma da tesko, treba im jos donaciju kakvu poslati. Pa ne kopaju i ne rade za djabe.. sta je tu tesko dizu velike pare. Eno Acti dao 6 milijardi za mašinu printanja $. Toliko o ulaganju u igre.

Pogledaj indie naslove i koliko ima dobrih ideja samo mali nezavisni developeri nemaju tog novca da igre izgledaju na AAA nivou dok se ove prdonje provlace na ime i na staru slavu a to djeca puše.

G@W Stema komentari nisu relevantni jer ljudi trolaju. Stavljaju pozitivan komentar za: mogu vidjeti noge.

Poslednja izmena:
Čini mise da se dosta hvale priča, questovi i saputnici, kvalitet pisanje je izgleda na solidno višem nivou od onoga što se očekuje od Bethesde.
Stavljaju pozitivan komentar za: mogu vidjeti noge.
Još su tu i rejtinzi za svaki user review, dok god je opis u suprotnosti sa većinom dosta korisnika će automatski lupiti minus. Dakle ako je većina pozitivna, sve su šanse da negativni dobiju hrpu minusa, makar se neko i potrudio da napiše dugačak tekst i objasni zašto je dao negativan review, dok onaj pozitivni možda sadrži jednu rečenicu ili neki meme i opet će većina glasati da je "koristan". I obrnuto, ako je većina opisa negativna, pozitivni će biti sahranjeni. Uopšte je ovaj trenutni user review sistem koji Steam koristi jedno smeće.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno